senide sıkmak istemedim aslında ; sanki elmira nın falı bozulmuş değişmiş gibi geldi sana sandım.
bana söylediklerinde de gerek ben gerek ailemle ilgili yaptığı yorumlara gerçekten zaman var .... maalesef henüz yorum yapamıyorum .
senide sıkmak istemedim aslında ; sanki elmira nın falı bozulmuş değişmiş gibi geldi sana sandım.
bana söylediklerinde de gerek ben gerek ailemle ilgili yaptığı yorumlara gerçekten zaman var .... maalesef henüz yorum yapamıyorum .
Kızlar, Elmira annemin belli bir süre önce ameliyat olduğunu bilmişti ve sonuçlarının da iyi çıkacağını söylemişti. Bugün gidip sonuçlarını aldım ve sonuçlar çok iyi çıktı :) İnşallah diğer deikleri de çıkar :)
arkadaşlar bende giremiyorum siteye malum düğün hazırlıkları :)) aynen elmiranın dediklerini yaşıyorum şu an düğünüm iptal olmadı :)) barışma tarihimiz tam tuttu yani şu an herşey yolunda
arkadaşlar bende giremiyorum siteye malum düğün hazırlıkları :)) aynen elmiranın dediklerini yaşıyorum şu an düğünüm iptal olmadı :)) barışma tarihimiz tam tuttu yani şu an herşey yolunda
sanki herkes kustu buraya yahu
isyerinde arada burda yazilanlari okumaya bayiliyorum:)
ama bugun bakiorm bisi yok ,kapiorm ; sonra gene bakiorm gene yok
kizlar bole yapmayin nolurrr , zaten fal die deliricem ama baktirmamak icin direniorm 1 ay olucak kismetse ...
forum artık...fal'a tövbe edenler forumu oldu:)!!!
sen anlat kuzum bize deneyimlerini ben heycandan duramıorum kaldı 8 saymıyım diorum kadının cıkamazsa sucu yok öle spesifik bişeyki cıkarsa ztn alnından öpcems
elmira mıydı??? isim de ver ona göre bilelim :) Bir de olacak gibi mi?
kuzum simdi bi yolculuk olayı var herseyi hazırlanmıs elmira abla olmucak gidiilmicek dedi ben durumu anı gecmişi benle yasamıs gibi bildiği için güveniorum tabi zamanıda belli onu bekliorum işte.. kadını sürekli arayıpta rahatsız etmekte istemiorum fal baktırcaksam alıom catlak miniği gidiom ztn zırt pırt bikere baktırıp 50 kere sormak olmaz kac kere baktırdıysamda gidilmicek dedi amen dioruz bakalım=))