elmira hakkinda kimseye cikan bir sey yok demissin de..
arkadasim, kadinin hakkini yerde birakmamak adina yazma zorunda hissettim detayini
is degistirmek istedigim ve bir turlu mumkun olamayan bir anda kadin max 25 gun icinde bu konuyla ilgili tum sikintin gececek, iki yerle ayni anda gorusmeye baslayacaksin, ikisinden de teklifin var, biri evine yakin ama daha yeni bir yer, digeri evine daha uzak ama daha eski bir yer dedi. sen yeni olani seciyorsun sanirim, hayirli olan da bence o dedi. nitekim, 22.gunde yakin olandan teklif aldim, kabul ettim. 23.gunde uzak olandan aldim ve etmedim haliyle, insallah dedigi gini hayirli olandir. ayrica mevcut mudurunun kulagina hakkinda soylediklerin gidecek demisti, e simdi benim sirketten en yakin arkadasim, iyilik yapmaya calisirken kadina istemeden duyurdu dusunduklerimi.. simdi bunlar senin icin makul seyler olabilir ama benim icin degil, kesinlikle bu benim icin cikmis bir faldir ve bu kadar detayiyla, harfi harfine cikmis olmasi da olaganustudur. gaybi allah bilir tabii ki, yalniz Elmira nin da bu konudaki hissi ve basarisini hice sayamiyorum, kimse kusura bakmasin. kendisini tanimam, etmem, telefonda 3 defa fal baktirdim, hepsi bu, ama bana soylediklerini ve daha baska bircok detayi harfi harfine yasamis biri olarak, kendisini cani gonulden tavsiye ediyorum.
kızlar mrb ders çalıştığım için tüm sayafaları okuyamadım zamanım yok. gül hakkında fikirlerimi yazmak istiyorum. 2009 yılında sefaköyde bi falcının evine gitmiştik bi arkadaşımla.Hatun bizi dehşete düşürmüştü. Evi pislik içindeydi koltuğa oturmaya tereddüt etmiştik pislikten. neyse bi bardak suyun içine saç telimizi attık bardağın üzerine elini koyup her şeyi anlattı.İkimizinde aklımızdan geçen ne varsa planlarımızı gelecekte ne olmasını istiyosak birebir anlattı. söylediği şeylerin çoğu çıktı bazıları da hala olmadı ama olabilir bekliyorum.Ama kadından inanılmaz bi negatif elektirik aldık ikimizde ben günlerce uyuyamadım sürekli içimde bi sıkıntı vardı. 3-4 ay kadın aklımdan çıkmadı.Bi dahada yemin ettim böle önünde kahve tarot falan olmayan birine baktırmıcam die (yani muabbetine baktırırım die zaten öyle ayda yılda bir baktırırım) neyse gelelim güle onada bi psikiyatrist arkadaşımın tavsiyesiyle gittim (bi psikiyatristten falcı önerisi almak ilginçti normalde çok kızar milletin şizofrenilerine para kazandırıyolar diye:)) ) ilk gittiğimde aşk hayatımla ilgili şeyler söyledi genelde şöyle biri var böyle biri var eski sevgilim şu tarihte evleniceksin falan filan... sonra bir de iş için gittim (çok kısa baktığı için ilkinde pek değinmemişti) ben bi işimin olması için 2 senedir bi dava sonucu bekliyorum neyse gül bu davanın tüm sürecini bir bir anlattı sonunda işimin içeriği bildi çok şaşırdım bu kadar detaya inebilmesine. ben davanın sonucundan pek umutlu değilim ama bakalım dedikleri çıkacak mı çıkarsa yazarım sizlere de pozitif enerji göndercem sana falan dedi. Neyse asıl sölemek istediğim gaybı allahtan başka kimse bilemez . en azından gül bana çok pozitif bi elektirik verdi iyi niyetli bi kızcağız insanı rahatsız etmiyo. tam terapi niyetine fal yani o yüzden sizlere de tavsiye ederim Çok uzattım kusura bakmayın:)
Arkadaslar az once Selma Toprak dan randevu almak için aradım, ucrete 150TL dendi, cidden fiyat bu mudur, inanmak istemiyorum da su anda duydugum rakkama:2:
arkadaşlar 75 e baktırmış deyin birden fiyatı yarıya indiriyo!! , sakın verme o kadar para yazık
Kızlar merhaba;
Uzun zamandır yazamıyorum, rejim konusuna yogunlastım bu ara kendımı ona verdim :)
Bır ara her gun fal baktırırken faldan Bu kadar uzak kaldıgım donemde sunu dusundum;
Simdi mesela ben Elmiraya gıttıgımde ıcımden erkek arkadasımla ılgılı gecenler sunlardı; Allahım ınsallah evlenırız ınsallah benı sevıyordur ınsallah ayrılmayız. Ki Elmira bunları soyledı, ayrılmayacaksınız senı sevıyor evleneceksınız.
Mesela Sebneme gıttıgımde de yok artık ben Onunla evlenmek ıstemıyorum, ınsallah karsıma onun actıgı yaraları saracak bırı cıkar ınsallah onu unuturum dıye dusunuyordum. Ki Sebnem de sen onu ıstemeyeceksın, karsına cıkan kısı senı cok mutlu edecek dedi.
Ve sankı benım o andakı duygularımı aklımdan gecenlerı yorumladılar gıbı hıssedıyorum sımdı.
cnm kim bu kadın cok merak ettim bende o taraflarda oturuyorum cunku bilgilerini yollarmısın
Arkadasim birine asikken baktirdi ve olmayacak dedi Elmira..
Ve kusura bakmasin kimse icimde kalicak yoksa, diyecektim diyemedim bi turlu, nedense gelecekle alakali istenilen sahisla olmayacagi soylenen kisiler Elmira'dan memnun kalmamislar. Tabi an'i bilememis olmasininda payi var.. fal bu cikar cikmaz tabi, bekleyip gorecegiz.. ama ben burda baska biri ile tanisip mutlu bi evlilik yapsam, cikipta bana hic bilemedi diyemem. Kimsenin hakkini yemem sadece 100% cikmasada soyledikleri cikiyor der gecerim..
Arkadaslar bence cikip cikmayacagini beklememiz gerekiyor.. ondan sonra su falci bunu bilmisti bunu bilememisti diyebiliriz. An'i bilip bilmemesine takilmayalim derim. An'i yasayip gecirdik, onemli olan gelecektekiler. Yoksa cok var canim an'i bilen ama gelecegi tutturamayan ona bakarsaniz.
Ya Keryneia ben bunlari sadece acaba boyle birsey mi oluyor diye yazdim. Oyle uzak kaldigim donemde aklima geldi.
Ki Elmira zaten benim favorim herseyimi bildi, geleceKle ilgili de tam o sirada hayal ettigim seyler olacak dedi.
ben birşey soracaktım mesela siz hiç başvurmamışken mi böyle birşey söyledi yoksa siz başvuru yapmıştınız da görüşme için bu yerlerden haber beklerken mi baktı falı
ikisi çok farkeder çünkü
Öyle şeyler olabiliyor bazı falcılar bilinçaltını okuyorlar tabiki ama ben Elmira nın bilinçaltı okumadığını düşünüyorum. En azından kendi falım ve arkadaşımın falından yola çıkarak...
Bugün benim için süper bi gündü :)
MAli Müşavirlik ruhsatımı aldım :) Törenim vardı süslendim
Onla başladığımdan beri ilk defa elbise,topuklu,makyaj saç baş tam bir kadın oldum ..
Hani geçenin dönüp bakacağı .. Kendime güvenim geldi.
Arkadaslarımla sohbet ettim.
Evet dünya dönüyor. SEvdiğim adamı hala çoks eviyorum ama benden neler aldığını farkettim bugün.
Ve ilk defa beni aradığı halde bugün geri dönüş yapmadım :)
Elmiranın falı cıkar cıkmaz belkide o fal beni ayakta tutuyor.
Ama o fallar sayesinde karşısına çok güçlü çıkıyorum :) tabi ki tek elmiranın değil diğer 2 kişininde söyledikleri aynıydı :)
Olur mu olmaz mı bilmem ama en sancılı,yerlerde sürünmem gereken günleri ben bu kadar güçlü atlatabiliyorsam harcadığıma üzüldüğüm paralara helali hoş olsun ..
Akışına bırakabildim hayatı :) sevdiğim adam dönecekse sevdiği için dönecek ben zorladığım için değil ..
İçimi döktüm rahatladım
Arkadaslar az once Selma Toprak dan randevu almak için aradım, ucrete 150TL dendi, cidden fiyat bu mudur, inanmak istemiyorum da su anda duydugum rakkama:2:
canim ruhsatin hayirli olsun! basarilarinin devamini diliyorum, keyfini cikar!!! patlasin sampanyalar!!!