İstanbul'da Fal - Falcılar

haklısın evet ben niye tuhaf buldum ya bi an düşündüm valla.
gül işte çok saf samimi bulduk ya basta ondan olmalı. normal yoksa. genel kaidedir. ama bu normallik çirkin geliyor.

iki kere gittim ben de ona hiç de saf gelmedi. komık ya sizin için deyip fiyat arttırması 30 mu yapmış şimdide. sana 1 saat bakması da rekor buarada :) 6 saat beklıyoruz 2 kelıme ediyor çoğunda da başarısız oldu gelecekte...

Son düzenleme:
1saate yakın dedim abartmıs mı oldum acaba 45 dk. falan olmustur yani :))
ya o sıra kimle konustumsa gül çok tatlı samimi ve saftı. bir de bi sorun olursa ara da sor bosuna gelip de para verme filan diyor ya onun da etkisi vardı bende.

yıne de rekor :))) ara sor diyordu aradığında bebeğim döncek deyip kapıyordu hemen zaten herkese bebeğim döncek dediği için kimle konuştuğunu bilmesine de gerek yok ya da bebeğim fala gidiyorum 2 saat sonra ara, sonra 3 saat sonra, sonra da gece ara deyip insanı çıldırtıyordu

Son düzenleme:
hahha evet. şey de dedi mi hiç ben simdi seni kaydediyorum mutlaka ararım :)) ama bak ben şu şuydum dediğin zaman hatırlıyor hem seni hem dediklerini.

hahha evet. şey de dedi mi hiç ben simdi seni kaydediyorum mutlaka ararım :)) ama bak ben şu şuydum dediğin zaman hatırlıyor hem seni hem dediklerini.

haha demez mi evet seni kaydediyorum döncem sana diyordu ama dönmüyordu :)))))
hatırlıyor ve tekrar ediyor ayrıca dediğinin tersi olmuşsa kıvırıyor .))

vaaay be. daha konussak neler çıkacak demek yüreğim kaldırmaz :))

selamlar kızlar, artık bende emin oldum, kimi falcılar burada, bir şekilde okuyorlar kaydediyorlar sorunları vs sonra da yarın şuna buna gidicem diyince tarıyorlar listeyi. hatta yakınlık kurup ismimizi öğrenen bile var. ona göre söyleyenler bile var.

öyle öyle hiç olmadı buradaki yorumları okuyup arayıp falcıyı söylüyorlar...
ama nereye kadar gideriz falcıya bilemez geleceği daha gitmeyız buraya da yazarız bilemedi diye işte o kadar... önemli olan biri şu iyi bakıyor dediğinde sazan gibi atlamayalım...

selintortum olayı da açığa kavuşmadı zaten, bilen çok az kişi var artık konuşulmalı bunlar.

kızlar açık açık anlatılsın ama artık. onlar yaparken utanmıyorlarsa burayı izleyenler, biz açıklayınca neden kötü olalım..

kızlar açık açık anlatılsın ama artık. onlar yaparken utanmıyorlarsa burayı izleyenler, biz açıklayınca neden kötü olalım..

canım bişi yapamayızkı burayı okumak için üye olmak gerekmiyor kafenın garsonu okur gider falcıya böyle böyle yazmışlar der misal hiçbişi yapamayız...ya da herkes üye olabiliyor herkes istediğini yazar ona da karışılmaz..

Son düzenleme:
canım tamam orda haklısın ama birebir bilinen gerçekleri diyorum. selintortum meselesi mesela. ben bilmiyorum ne olduğunu. erkek olmasında değilim bazı şeyler ifşa edilecek gibiydi ve arkadas uçuruldu filan.. yazık yani ya ne bileyim, bilgiler veriliyor diyen var burda çıkmadı deyip falcıya başka türlü konuşan var. ne döndüğü belli değil. hepimizin dibe battığı dönemleri oluyor ne yaptıgımızı yapacağımızı bile bilemiyoruz, art niyetli insanları ortaya dökmeli ki faydalanmasınlar bizden. yoksa ben cok şükür iki aya yakın zamandır gitmiyorum. çok çok şükür ki derdin olmazsa gitmiyorsun. ama zamanında bana neler söyledi o falcılar. şimdi düşündükçe içim acıyor vallahi.

mesela katre demiş ya artık emin oldum burayı okuyorlar vs. diye o tip olaylardan bahsediyorum. mesela katre kimden emin oldu burda hangi yazdıgı karsısına çıkarıldı kim tarafından. diyelim garsonu okumuş falcıya söylemiş biz yine de o falcının kim olduğunu bilince zaten korunmuş oluruz. tabii sezmekten bahsetmiyorum. hani bir şeyi bir kişiye söylersin ve bundan eminsindir, baska yerden duydugunda da ben bunu bu kişiye söylemiş miydim demezsin. direkt ilk söylediğin kişi gelir aklına nitekim o baskasına söylemiştir. anlatabildim mi bilemiyorum.

en güzel çözüm hiç falcıya gitmemek sanırım :)
derdimiz var diyip falcıya gidiyoruz, dert sahibi oluyoruz. ayrı bi ironi :)

işte deneyımle öğrenıyorsun kım nasıldır ilk önce herkes iyi güleryüzlü... gerçek hayatta bir insanın dürüstlüğünü nasıl anlıyorsan falcıyı da ancak öyle herkes kendı anlayabılır. burada şu kişi şöyle iyidir yazmasının benım için hiçbir anlamı yok.. hatırlıyorum yazın seyhan abla yazılmıştı resmen tüccar başka hiçbişi değil yazık resmen salak yerıne konmuşum sinirlenıyorum aklıma geldikçe. belki yazan kişi kötü niyette değildi ama falcı tüccar....

kızçe beni bi sen anladın sen de yanlış anladın :)))))

ya hu iyileri değil zaten, birebir adi aşağılık oldugunu anladıklarımızı diyorum. ciddi sahtekarlık yapanları ifşa etmeliyiz bu yani.

Elmira bu ayriligi soylemisti, daha sana iki ayrilik daha var demisti.. ve oldu. Guatr'indan suphelenmisti, doktoruda suphelenmis, ama guatr cikmadi, test sonuclari temiz cikti.. zaten kesin birsey soylememisti, ama baktirin diye tembihlemisti beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…