İstanbul'da Fal - Falcılar

larox'cum 8 gun 8 gun dıye kasma, nasılsa oluyor.

elmıra eger vaktı kendı soyluyorsa dedıgı vakıt dogru oluyor ama sıkıstırırsam ne zaman olacak dıye sure vermesını ıstedıgımde genelde verdıgı surenın harıcınde oluyor o duruum. bugune kadar hem kendım ııcn, hem yakınlarım ıcın baktırdım, olmayacak seye olacak dedıgını gormedım, benı uzse de olmayacak dıyor. , o yuzden bırak 8 gun olmasın da 18 gun olsun. senın rahat hıssetmen yasadıgın her ne ıse onunla bas etmenı kolaylastıracaktır.

elmıra eger vaktı kendı soyluyorsa dedıgı vakıt dogru oluyor ama sıkıstırırsam ne zaman olacak dıye sure vermesını ıstedıgımde genelde verdıgı surenın harıcınde oluyor o duruum. bugune kadar hem kendım ııcn, hem yakınlarım ıcın baktırdım, olmayacak seye olacak dedıgını gormedım, benı uzse de olmayacak dıyor. , o yuzden bırak 8 gun olmasın da 18 gun olsun. senın rahat hıssetmen yasadıgın her ne ıse onunla bas etmenı kolaylastıracaktır.

haklısın canım ne zaman diye üstüne sorduğumuzda verdiği tarih uzuyor genelde o yakın zaman demışse kafidir gerisi gelır :)

askitom süreyi elmira vermedi tarihi belli bişey için gercekleşcekmi die sordum yoksa bencede kadın ii niyetli bi kadın bosuna umut verceğini hiç sanmıorum kardeşim için ayrılcak sevgilisinden dedi yani acık sözlü=)

şimci benim elmiaraya çok pis kanım kaynadı. hani sempatimde var itiraf edeyim. onunda bana :KK23: yok yanlış anlamayın aşk yaşamıyoruzz :KK53:
olumsuz sölemesi için ağzının içine bakarken,o olumlu gördüğünü söledi.
hayırlısı gerçide.
ben tarih sormadan o verdi.
kartlar süre veriyor dedi.
ben bundan ne anlamalıyım o sürede olur mu :KK53:

sen anlat kuzum bize deneyimlerini ben heycandan duramıorum kaldı 8 saymıyım diorum kadının cıkamazsa sucu yok öle spesifik bişeyki cıkarsa ztn alnından öpcem:KK70: s

canım,şimdi engin tecrübelerimi şöyle aktarayım...öncelikle fal bir kaç çeşit var...kahve,tarot,su vs.en etkili fal türü ise,duman falı:)..duman sana doğru yolu gösteriyor:)...fal geyiği oldu:)

şaka bir yana,zamana taklılma.zaman geçer ama genede olur.ben bunu yaşadım:)

canım,şimdi engin tecrübelerimi şöyle aktarayım...öncelikle fal bir kaç çeşit var...kahve,tarot,su vs.en etkili fal türü ise,duman falı:)..duman sana doğru yolu gösteriyor:)...fal geyiği oldu:)

şaka bir yana,zamana taklılma.zaman geçer ama genede olur.ben bunu yaşadım:)

yahu tarihi belli olayın ben o olay olcakmı olmucakmı die sordum kızlarrrr anlamıomusunuz beni yahuuu:KK37::KK37::KK37:

şimci benim elmiaraya çok pis kanım kaynadı. hani sempatimde var itiraf edeyim. onunda bana :KK23: yok yanlış anlamayın aşk yaşamıyoruzz :KK53:
olumsuz sölemesi için ağzının içine bakarken,o olumlu gördüğünü söledi.
hayırlısı gerçide.
ben tarih sormadan o verdi.
kartlar süre veriyor dedi.
ben bundan ne anlamalıyım o sürede olur mu :KK53:

walla mınıkdepresıfcım senın olayın nedır ne degıldır blmıyorum ve pek detay veremıyorum ama dedıgı seyler ckıyor bana. mesela en son baktıgında ıkı durumla ılgılı gecıkmeden bahsettı, ya bu sefer hakkaten cıkmıcak dedıgı dedım, cunku o kadar kesındı kı durumum, ve bıngo! onun dedıgı gıbı oldu. yok artık bu kadarını bılemez dedıgım bıkac sey yasadıgım ıcın benım ılk 3 lıstemın 1. sırasında. baskasına bılır bılmez bılemıyorum, ben kendı yasamım dogrultusunda dedıgı seylerın cogunu yasıyorum kalanına da ınsanlık halı der gecerım :))

walla mınıkdepresıfcım senın olayın nedır ne degıldır blmıyorum ve pek detay veremıyorum ama dedıgı seyler ckıyor bana. mesela en son baktıgında ıkı durumla ılgılı gecıkmeden bahsettı, ya bu sefer hakkaten cıkmıcak dedıgı dedım, cunku o kadar kesındı kı durumum, ve bıngo! onun dedıgı gıbı oldu. yok artık bu kadarını bılemez dedıgım bıkac sey yasadıgım ıcın benım ılk 3 lıstemın 1. sırasında. baskasına bılır bılmez bılemıyorum, ben kendı yasamım dogrultusunda dedıgı seylerın cogunu yasıyorum kalanına da ınsanlık halı der gecerım :))

darısı basıma amen=)

inşallah bende yaşarım dediklerini :KK53:
ya beklerken contaları yakıcam,bakırköyde ayırtmış olduğum orman manzaralı sutimde yerimi alacağım ya da ata binip ya kısmet diyip ilerde ki eşimin başının etini şimdiden yemeye başlayacağım.
bana sorarsanız insanlık namına eşimin başının etini yemeyi ve onun ömrünü tüketmeyi tercih ederim. zira ben insanlığa faydalı kücük minik bi yaratıkım :KK53:

darısı basıma amen=)

sus nan çarpılcan :KK57:

kuzum simdi bi yolculuk olayı var herseyi hazırlanmıs elmira abla olmucak gidiilmicek dedi ben durumu anı gecmişi benle yasamıs gibi bildiği için güveniorum tabi zamanıda belli onu bekliorum işte.. kadını sürekli arayıpta rahatsız etmekte istemiorum fal baktırcaksam alıom catlak miniği gidiom ztn zırt pırt bikere baktırıp 50 kere sormak olmaz kac kere baktırdıysamda gidilmicek dedi amen dioruz bakalım=))

Ay çok komiksiniz yaaa :) alıyorum çatlak miniği hahaah :)
İnşallah dediği gibi olur! İnşallah miniğin dediği de olurrr :92:
Sonra da inşallah benimside olurrr :KK53:

Anlamaz mıyız canım, kadınlar kulübü olarak geri sayıma başlamış durumdayızzz :KK52: Hadi bakalım, haftaya perşembe mi oluyo? sanırım :) hadi hayırlısı!

dua edin bebeklerrr nolurrrrrr=) bu arada kadında strese gircek nese ben kendisinede söledim kul bu yanılır olur yani bana bilememesi sizede bilemicek demek diil biz eğlencesine işte sayıoruz son gün havai fisekler patlatırız inş. =))

dua edin bebeklerrr nolurrrrrr=) bu arada kadında strese gircek nese ben kendisinede söledim kul bu yanılır olur yani bana bilememesi sizede bilemicek demek diil biz eğlencesine işte sayıoruz son gün havai fisekler patlatırız inş. =))

:KK76::KK76:inş.....beni katil olmaktan kurtardı demeseydi şuan yaşadıklarımı o esas oğlanı lime lime doğrardım :KK47:

bana Elmira nın numarasını mesaj atabilir misiinz?

en son ne kadara bakıyordu?

Son düzenleme:
vallaa elmıra bende ne o anı,ne gecmısı,ne gelecegı bıldı,sıfır a sıfırr...Bende,handekuka da,katre de bunlar yorumuna güvendiğim insanlar yok yanııı...

ama burda o kadar yere göge sıgdırılamadı kı bı ara,gercı kımseye cıkanda bı sey yok ya...aradım elmırayı dedım abla bana bak bıdaha ama telde degıl,telde baktın olmadı yüzyüze bak dedım,cocugu hastaydı p.tesıden sonra dedı ama ben yoruldum onu aramaktan acmıyo telı çok sıkıldım açıkcası...Ben ona 2.şansı tanıdım kendi bilir...

elmira hakkinda kimseye cikan bir sey yok demissin de..
arkadasim, kadinin hakkini yerde birakmamak adina yazma zorunda hissettim detayini
is degistirmek istedigim ve bir turlu mumkun olamayan bir anda kadin max 25 gun icinde bu konuyla ilgili tum sikintin gececek, iki yerle ayni anda gorusmeye baslayacaksin, ikisinden de teklifin var, biri evine yakin ama daha yeni bir yer, digeri evine daha uzak ama daha eski bir yer dedi. sen yeni olani seciyorsun sanirim, hayirli olan da bence o dedi. nitekim, 22.gunde yakin olandan teklif aldim, kabul ettim. 23.gunde uzak olandan aldim ve etmedim haliyle, insallah dedigi gini hayirli olandir. ayrica mevcut mudurunun kulagina hakkinda soylediklerin gidecek demisti, e simdi benim sirketten en yakin arkadasim, iyilik yapmaya calisirken kadina istemeden duyurdu dusunduklerimi.. simdi bunlar senin icin makul seyler olabilir ama benim icin degil, kesinlikle bu benim icin cikmis bir faldir ve bu kadar detayiyla, harfi harfine cikmis olmasi da olaganustudur. gaybi allah bilir tabii ki, yalniz Elmira nin da bu konudaki hissi ve basarisini hice sayamiyorum, kimse kusura bakmasin. kendisini tanimam, etmem, telefonda 3 defa fal baktirdim, hepsi bu, ama bana soylediklerini ve daha baska bircok detayi harfi harfine yasamis biri olarak, kendisini cani gonulden tavsiye ediyorum.

Kizlar Elmira arkadasima'da bakti.. hani herkese olumlu soyledigini dusunenler oldugu icin bilginiz olsun istiyorum, ona kafasindaki iki kisinin olmayacagini soylemis. Ve gecmiste yasadigi seyleride bilmis. Arkadasim bayagi huzunlenmisti, konutugmuzda, "herseyimi bildi, ne sansiz kizim ben ya" diyerek uzuntusunu belirtti :/ Neyseki yeni biri karsisina cikicakmis, ki bende ona hep soylerdim :p

:KK1:
Kizlar Elmira arkadasima'da bakti.. hani herkese olumlu soyledigini dusunenler oldugu icin bilginiz olsun istiyorum, ona kafasindaki iki kisinin olmayacagini soylemis. Ve gecmiste yasadigi seyleride bilmis. Arkadasim bayagi huzunlenmisti, konutugmuzda, "herseyimi bildi, ne sansiz kizim ben ya" diyerek uzuntusunu belirtti :/ Neyseki yeni biri karsisina cikicakmis, ki bende ona hep soylerdim :p

benzeri benim arkadaşıma da oldu canım..yanında olduğum için elmiranın nasıl fal baktığını iyice anladım..gördüğünü söylüyor..açık ve net şuan ne düşündüğünü anlattı ve araştırmalar sonucu öyle olduğunu anladık..ha döncek dedi ama sonu yok dedi..hayatına kim gircekse onu baya anlattı çok ayrıntılı olarak...diğer fallarında evlenceğini söyleyenler olduğu için arkadaşım şaşırdı hatta :)

Son düzenleme:
o kadar didim banada olumsuz konuş diye .
minik olumlu ben napim gördüğümü söliyom diyo kadıın
dicektim beni boşver sen bi hunim eksik benim :KK53::KK53:

X