İstanbul'da Fal - Falcılar

selintortum olayı da açığa kavuşmadı zaten, bilen çok az kişi var artık konuşulmalı bunlar.

Evet, bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen paylaşsın... Falciya biz de para veriyoruz bilemedi ne yapalım mantığını ben anlamıyorum... Allah tabiki herşeyin üstünde ve o ol derse olur ama bu bu insanlar da fal bakıyorum adım falcı diyorlar, insan neden fal baktırıyor bir şeyler öğrenmek adına, bilmeyen falcı yazıldığında neden olay oluyor parayı alırken %95 diyorsa her yönüyle değerlendirilmeli. Tabiki kimse kimseyi zorlamıyor baktırmaya bir falcıya ama buraya yazılınca bildi diye merak ediliyor ve gidiliyor yada baktırılıyor sonuçta.

Ben forumda adı geçen 2 isim Elmira ve Selma Toprak'a baktırdım. Selma Toprak daha iyi ve istikrarlı. Elmira'ya ilk baktırdığımda verdiği tarihler tutmadı, 2. defa baktırdım falda tarihler oynayabilir düşüncesiyle bu gece itibariyle ilk baktığı ve 15 gün sonra olacak dediği olaya 2. baktığında +15 gün eklemiişti biraz önce baktırdığım tarihe baktım 2 gün daha var bitmesine diye düşünüyordum ama bu gece doluyor ikinci verdiği tarihte. Burada sonuca bakalım düşüncesine yatkın pek çok arkadaş ama o sonuca kadar yaşanan yıpratıcı süreç göz ardı edilmemeli, bir şey daha ben yeni üye olduğum dönemde Elmira fırtınası son hızla en üst noktalarda seyir halindeydi ve bazı arkadaşların evinde çocuklarının nafakası için çalışıyor yorumları vardı. Falcı fal bakıyor ve bundan para kazanıyor, profesyonel yani bu ayırımı da doğru yapmak gerektiği kanısındayım, falı bir şeyleri öğrenmek için baktırıyorum ve bunun karşılığında para veriyorum, eğer çocuğu da var onların nafakası için çalışıyor vb düşüncelerle tolere etme noktasında durursak bu profesyonel ilişkinin dışına çıkan bir durum oluşturuyor. Ülkemizde kolay kolay hiç kimse 45 dakikada 75 lira kazanmıyor gerçek anlamda klifikasyon sahibi olanlar bile bazen kazanamıyor bu işse onun karşılığını almak tabiki en doğal hakkımdır. Bilemiyorsa bakmasın kimse yada falcıyım yeteneğim var diye ortaya adını koymasın. Bu arada onun çocuğu var bunun hastası var aman gibi düşünceleri de doğru bulmuyorum, eğer yardım mantığıyla hareket edeceksem 45 dakikada 75 lira fal bakımı için alan bir insandan çok daha yardıma muhtaç insanlar ve aileler var onlara/ çocuklarına yardım ederim. Daha saf ve temiz bir alış veriştir.

Selin Tortum olayını gerçekten bilen arkadaşlar lütfen paylaşsın, gerçekten 1 kelime yorum dahi yazmasına izin verilmeden neden gönderildi?? Falcının yorum yapma hakkı var da üyenin neden yok??? Hiç samimi bir durum değil.

ben de merak ediyorum bu selin tortum neymiş.

Kızlar nacizane fikrim ya falcılar okursa okusun burayo geçmişi döksünler banane önemli olan geleceği söylemesii onu da burdan okuyamayacaklarna göre boşverin böyle bir sahtekarlık yapıyorlarsa bile nasılsa ortaya dedikleri çıkmayınca bi işe yaramamış oluyo sadece haram para yemiş ve insanları kandırmış olurlar.....

höylöylöyyy gene neler olmus forumda kızlar kendinize gelin ya kim neyse ney herkez kendi falından sorumlu herkezin bi iç sesi var ne dersek diyelim içten içe herkez kendi gerceğini biliyor. yok bana olmadı yok dolap döndü burası acık bi platform haberi olan falcı dielimki benim bende okurum iş ahlakım var amanda okumıyım demem herhalde=) he su olumsuz düşünce olayına gelince evet ben normal hayattada depresif barındırmam cevremde isteyen istediği yorumu yapcak tabiki moral bozmamak için pembe gözlükler takınamayız ama cıktı cıkmadı su cıktı sunu dedi fosladı kafi yani entirika cevirmek cok gereksiz =)) selintortumda erkekse erkek erkeklerde fal baktırır ee extrem olan ne.. bide su forumda gruplasmalara cok gülüorum bi grup var falları tıkırında bi grup var kimse bişe bilemio.. kafam karıstı yani... bence falcıların tutumlarını fazla kişiselleştirioruz sen hür iradenle gidiosun cıkmama ihtimalini biliosun bu bi bilim diil deneyi yok cıkmadı neyin hesabını soruosun bide yorumlamada önemli sana sonun yok dio dielim adam geldi aa bilemedi adam 3 gün sora gidince ee nolcak simdi gözünüzü sevim relaxxx yaa=))

hasan meselesinde çok iyi yapmışsın. bende kafeye gitmiştim bi baktım ki 2 yıl önce hayatımın en rezil falını baktırdığım kafeydi hemen geri döndüm tabı sonra burada dönen dolapta açığa çıktı...
ancak şunu hiçbir şekilde anlamıyorum bir falcı beğenildiği zaman direkt ona çullanıp olumsuz yorumlar yapanlar bunu neden yaparlar? bazı ınsanlar yorum yapmaktan çekiniyor bu yüzden...bana çıkan sana çıkmayabılır bunu hepimiz öğrendık değil mi herkese bilen falcı yok...ancak çoğunluğun beğendiği çoğunluğu tutturan olabılıyor bunu da ınsanlar yorumlardan okuyup kararlarını verırler...

bilemiyorum cicim orasını artık, zaten adı üstünde fal çıkar çıkmaz. sonunda plaj şemsiyesi açılacak bir gün öyle olacak böyle olacak diye beklerken.

Kızlar, Elmira annemin belli bir süre önce ameliyat olduğunu bilmişti ve sonuçlarının da iyi çıkacağını söylemişti. Bugün gidip sonuçlarını aldım ve sonuçlar çok iyi çıktı :) İnşallah diğer deikleri de çıkar :)

Olay kısa ve basit.
Çıkan çıktı dicek,çıkmayan çıkmadı,anı ve geçmişi bildiyse bildi,bilemediyse bilemedi.
Kimse kimsenin babasının oglu değil, ne komisyon alıyor,ne bedava fal baktırıyor.
FAvorim Elmira. Daragaya tutmamış olabilir. Katre ve Angel'eda tutmamış olabilir.
Bana tuttu mu ?
Çok yakında belli olur.
Tutmazsa ne olur ? Gelir buraya yazarım. BEnde anı ,geçmişi iyi bildi ama geleceği tutturamadı.
Ne kimse bu yüzden beni eleştirebilir,nede taş yağdırabilir kafama.
Burdakilerin hepsinin bir derdi var, yoksa manyak mıyız ? onca yol kat edip falcılarda alalım soluğu? Canımız cıkıyor para kazanırken.
Bişileri yazıyorsak acık acık yazalım.
Zaten hayatımızda ki sorunlar gerim gerim germiş hepimizi. Birazda burda gerilmeyelim.
Forumla ilgili bir sorununuz varsa evet kötü içeriği kullanıp,sebebini bildirerek forum yöneticisine haber vereceğiz. Buda bizim kullanıcı olarak görevimiz.
Evet forum biz yokken bir hiç, ama kuralları olmayan bir forumda kirlilikten gecilmez. Düşünsenize sürekli ikili tatışmaları.
Neyse arkadaşlar zaten yeterince derdimiz var birde burda ddert sahibi olmayalım.

güzel haber ..
çok çok geçmiş olsun fıstığım ..
İki saattir zırla zırla canım çıktı zaten ..
Elmira banada kasıklara dikkat demişti , ilk gittiğimde ..
1 hafta sonra bir başladı kasık agrısı hala tam gaz devam

hay ağzını öpeyim dicem olmucak simdi darısı basımıza kuzummm=))) amenn=) tutmazsada napalım bizde bize tutturanları bulmaya calıscaz elektrik işi madem bu trafo bağlıcam kendime=))

Güzel dilekleriniz için çok sağ olun kızlarrrr :) Ben de çok mutlu oldum, artık verdiği diğer tarihlere daha bir olumlu bakıyorummmmm :)

Ben Elmirayla selin tortun arasındaki olayı biliyorum, ama neden selin'e savunma hakkı veya en azından açıklama yapma hakkı verilmedi onu bilmiyorum...

Elmira bu ayriligi soylemisti, daha sana iki ayrilik daha var demisti.. ve oldu. Guatr'indan suphelenmisti, doktoruda suphelenmis, ama guatr cikmadi, test sonuclari temiz cikti.. zaten kesin birsey soylememisti, ama baktirin diye tembihlemisti beni.

senide sıkmak istemedim aslında ; sanki elmira nın falı bozulmuş değişmiş gibi geldi sana sandım.

bana söylediklerinde de gerek ben gerek ailemle ilgili yaptığı yorumlara gerçekten zaman var .... maalesef henüz yorum yapamıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…