selintortum olayı da açığa kavuşmadı zaten, bilen çok az kişi var artık konuşulmalı bunlar.
Evet, bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen paylaşsın... Falciya biz de para veriyoruz bilemedi ne yapalım mantığını ben anlamıyorum... Allah tabiki herşeyin üstünde ve o ol derse olur ama bu bu insanlar da fal bakıyorum adım falcı diyorlar, insan neden fal baktırıyor bir şeyler öğrenmek adına, bilmeyen falcı yazıldığında neden olay oluyor parayı alırken %95 diyorsa her yönüyle değerlendirilmeli. Tabiki kimse kimseyi zorlamıyor baktırmaya bir falcıya ama buraya yazılınca bildi diye merak ediliyor ve gidiliyor yada baktırılıyor sonuçta.
Ben forumda adı geçen 2 isim Elmira ve Selma Toprak'a baktırdım. Selma Toprak daha iyi ve istikrarlı. Elmira'ya ilk baktırdığımda verdiği tarihler tutmadı, 2. defa baktırdım falda tarihler oynayabilir düşüncesiyle bu gece itibariyle ilk baktığı ve 15 gün sonra olacak dediği olaya 2. baktığında +15 gün eklemiişti biraz önce baktırdığım tarihe baktım 2 gün daha var bitmesine diye düşünüyordum ama bu gece doluyor ikinci verdiği tarihte. Burada sonuca bakalım düşüncesine yatkın pek çok arkadaş ama o sonuca kadar yaşanan yıpratıcı süreç göz ardı edilmemeli, bir şey daha ben yeni üye olduğum dönemde Elmira fırtınası son hızla en üst noktalarda seyir halindeydi ve bazı arkadaşların evinde çocuklarının nafakası için çalışıyor yorumları vardı. Falcı fal bakıyor ve bundan para kazanıyor, profesyonel yani bu ayırımı da doğru yapmak gerektiği kanısındayım, falı bir şeyleri öğrenmek için baktırıyorum ve bunun karşılığında para veriyorum, eğer çocuğu da var onların nafakası için çalışıyor vb düşüncelerle tolere etme noktasında durursak bu profesyonel ilişkinin dışına çıkan bir durum oluşturuyor. Ülkemizde kolay kolay hiç kimse 45 dakikada 75 lira kazanmıyor gerçek anlamda klifikasyon sahibi olanlar bile bazen kazanamıyor bu işse onun karşılığını almak tabiki en doğal hakkımdır. Bilemiyorsa bakmasın kimse yada falcıyım yeteneğim var diye ortaya adını koymasın. Bu arada onun çocuğu var bunun hastası var aman gibi düşünceleri de doğru bulmuyorum, eğer yardım mantığıyla hareket edeceksem 45 dakikada 75 lira fal bakımı için alan bir insandan çok daha yardıma muhtaç insanlar ve aileler var onlara/ çocuklarına yardım ederim. Daha saf ve temiz bir alış veriştir.
Selin Tortum olayını gerçekten bilen arkadaşlar lütfen paylaşsın, gerçekten 1 kelime yorum dahi yazmasına izin verilmeden neden gönderildi?? Falcının yorum yapma hakkı var da üyenin neden yok??? Hiç samimi bir durum değil.