İstanbul'da Fal - Falcılar

aylardır buraya üyeyim sıkı takipteyim her falcının ufak tefek söyledikleri çıkıyor ama şöyle ciddi anlamda çıkan fal haberiyle karşılaşmadım ve takdire şayan bir falcıylada,bence biz allahın işine fazlasıyla kaışıyoruz oda bizi cezalandırıyor gerçekçi olalım fal bizler için eğlence değil,terapi değil,resmen para verip umut satın alıyoruz,birşeyleri zaman bıraksak,fazla kurcalamasak eminim herşey daha güzel gelişecek,fal baktırmak hem bünyemize hem bütçemize zarar,size en iyi örnek benim o kadar çok falcıya gittim hiç biride içinde bulunduğum durumu tahmin bile edemedi ben sevgilimin ihanetiyle başbaşa kaldım sonuç olarak demem o ki çok sık fal baktırmayın sonra benim gibi kaybolan hayaller çizilen pembe tablolarla ve bu kadar çok fal baktırmanın verdiği pişmanlıkla başbaşa kalırsınız

aynen katılıyorummm....
dönecek dönecek döndü de ne oldu kımse demedı dönecek ama yarım dönecek,o ne demekse:KK37::KK37:
ayrıca bu saydıgınız tüm falcılara baktırıp ta tam tersini yasayan birini tanıyorum.
bu çoçuk aman da iyi çoçuk sakın kacırma denılıpte çoçuğun hiç te hayırlı cıkmadıgını bılırım...
ha bırde şu yere göge sıgdırılamayan kısının cok yakın zamanda bu cocukla bır daha cıkıcan ama olmayacak dedıgını bılırım kı o cocukla asla bır daha görüşülmeyecek bile....yani bunlar 1 haftayı bile göremiyorlar
artık etrafımdakilerden yola cıkarak dıyorum kı bırak gelecegı anı bıle bılemıyorlar aslında....
umut etmekten vazgecıp geleceğe yönelmek lazım
bu arada keryneria gecmıs olsun,allah şifa verir insallahh...

ben fal sayfasını kapattım zaten bitti, o kadar çok kafa yormuşum ki bu konuya diğer sorunlarımı görmezden gelmişim. ha oldu ha olacak derken başka sorunlarla başabaşa kaldım. tutmaya çalışıyorum kendimi ki tutuyorum artık

tatlım ben falcıya kızmıyorum ki kimseden gidip paramı istemedim ama onlarda bana kızmasınlar lütfen ben günlerdir her zamankinden fazla sigara içiyorum,her zamankinden az yemek yiyorum ve az uyuyorum lütfen bu falcılar beni anlasın ben kimseye hesap sormadım kimsede bana sormasın

fıstık ben onu sana söylemedim ..
zerzenişin için kimse sana kızamaz ..
sonuna kadar haklısın ..
ama ben burda emine bende tutturamadı diyince birileri alıp üstüne deli gibi savunmuştu ..
ki ben sadece tutturamadı dedim.. ne paramı istedim ne başka bişi ..
bunu yapan ben sen isyan ediyon diye niye kızıyım ?
bende aynı durumdayım ..
hiç bi falcıda gelip sana onu eleştirdin diye laf söyleyemez..
haklı eleştiriyi herkes yapabilir ..
ben sadece çıkmadı diye insanların kötülenmesine kızıyorum. neticede fal bu yahu :)

herkes kendi falından sorumlu herkesin bir hayatı var ne yaşadığını kimse bilemez..
buraya yazan kişilerin dürüstlüğünü de bilemeyiz. o yüzden kimse sormasın şu iyi mi bu iyi mi diye
birileri noktasına kadar yaşarken birilerinde tersi olacak...ben kendi fallarımı bilirim birilerine nasıl çıktığı benim falımı bağlamıyor açıkçası...

Neredeyse 1 yıl olacak bu kadar adam gezdım sorun bana en iyi kim bakar diye....
yok yanıı yok öle biri....
Sadece ben değil etrafımdakilerin baktırdıklarından ve cıkan sonuclardan yola çıkarak söylüyorum.YOK..

Neredeyse 1 yıl olacak bu kadar adam gezdım sorun bana en iyi kim bakar diye....
yok yanıı yok öle biri....
Sadece ben değil etrafımdakilerin baktırdıklarından ve cıkan sonuclardan yola çıkarak söylüyorum.YOK..

bende 3 yıldır fala alıştım 1 yıldır iyice sıklaştırdım ve yakın arkadaşımı götürüp ona çıkmadığını bana çıktığını bilirim..kimseye tavsiye etmek istemıyorum o yüzden...gül ede götürdüğüm arkadaşlarımda tersi çıktı ben kendimi kötü hissettim ama bana aylar sonra çıktı şuan içinde bulunduğum durumu tek o bilmiş...

ben de fal olayını inşallah kapattım arkadaşlar....uzun bir süredir fal baktırmıyorum...gecen haftalarda ben de elmira ve mercanın numaralarını sizlerden almıştım....arayacaktım özellikle de elmirayı...Aramadım....çünkü aylardır bu forumdayım bana da çıkan bir şey yok...gercekten de anı dahi bilemiyorlar...Fal baktırdığım dönemde de sevdiğimin sürekli face adresini takip ederdim.RESMEN BİLEREK HASTA ETTİM KENDİMİ....BENİ YADIRGAYACAKSINIZ BELKİ AMA SAMİMİYETİMLE SÖYLÜYORUM BUNU KAÇ KERE ALLAH'IM CANIMI AL BEN DAYANAMIYORUM DİYORDUM...NE KADAR YANLIŞ VE SAÇMA DİMİ...AMA ŞİMDİ DAHA DA İYİYİM.....VE İNANIRMISINIZ ESAS OĞLAN DÖNMEDİ AMA BENİM FAL BAKTIRMADIĞIM BU DÖNEMDE HAYATIM DAHA DA DÜZENE GİRDİ....

ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN....

bende 3 yıldır fala alıştım 1 yıldır iyice sıklaştırdım ve yakın arkadaşımı götürüp ona çıkmadığını bana çıktığını bilirim..kimseye tavsiye etmek istemıyorum o yüzden...gül ede götürdüğüm arkadaşlarımda tersi çıktı ben kendimi kötü hissettim ama bana aylar sonra çıktı şuan içinde bulunduğum durumu tek o bilmiş...

işte bizde tam bu yüzden şu an içinde bulunduğum durumu aylar öncesinden bir tek gül bilmiş diyen bir hasta ruh yüzünden gittik tekrar güle:KK53::KK53:

neyse bakalımm,yaşayalım görelim....

işte bizde tam bu yüzden şu an içinde bulunduğum durumu aylar öncesinden bir tek gül bilmiş diyen bir hasta ruh yüzünden gittik tekrar güle:KK53::KK53:

neyse bakalımm,yaşayalım görelim....

gül varya başından savmasa paranın kölesi olmasa üstüne yok aslında...
kim o ya benden başka biri daha mı var :)

gül varya başından savmasa paranın kölesi olmasa üstüne yok aslında...
kim o ya benden başka biri daha mı var :)

Gülün konsantre olması lazım,yoğunlaşamıyo aklı hep başka yerde:KK53:
para da dert değil elmıraya verdıgımı vereyım ama baksın yanı yeterki...
Biz de hasta ruh çokkkk:KK53::KK53::KK53:

Arkadaslar su zor gunlerimde verdiginiz destek icin cok tesekkurler. Herkese Allah once can sagligi versin.. sonrasi gelir zaten.

Ben uzaklastikca bazi seyler kendiliginden oluveriyor suan sanki. Eski nisanlimin beni geri istedigini ogrendim, cok eskiden kapanan bi mevzu vardi, arkadasim araciligi ile benimle iletisime girmek isteyen bi doktor var, eskidende beni istiyordu o gundeme geldi simdi yeniden.. ve eski sevgilimin benim cektigim fotografi profil fotografi yapmasi, cok huzunlu bi fotograf ve suanki ruh halini guzel bir sekilde ortaya koyuyor, iliskinin baslarinda bu hale gelicegi belliymis gibi cekmisim ne gariptirki. Suan hic bu tur seylerde dusuncem yokken butun bunlarin hortlamasi cok garip, ama dedigim gibi once saglik. Annemin iyilesmesi benim icin en olumlu sey olucak suan icin. Cektigimiz uzuntunun yaninda diger seyler o kadar hafif kaliyor ki. Istemiyorum hicbirsey. Ne beni zamaninda uzen nisanlim, ne gundeme gelen doktor nede eski sevgilim.

mrb arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz lütfen bir tek elmira ya fal baktırdım çok memnun kaldım ancak şuan çok moralim bozuk tekrar birine baktırmak istiyorum yine elmira ya mı baktırayım yoksa selma toprağı baya övmüşsünüz ona mı baktırayım?... bana bir akıl verin n'olur! zor durumdayım hangisi bana daha ıyı gelir kestiremiyorum şu durumda... :KK43:( herkesten yardım bekliyorum nolur....!

Arkadaslar su zor gunlerimde verdiginiz destek icin cok tesekkurler. Herkese Allah once can sagligi versin.. sonrasi gelir zaten.

Ben uzaklastikca bazi seyler kendiliginden oluveriyor suan sanki. Eski nisanlimin beni geri istedigini ogrendim, cok eskiden kapanan bi mevzu vardi, arkadasim araciligi ile benimle iletisime girmek isteyen bi doktor var, eskidende beni istiyordu o gundeme geldi simdi yeniden.. ve eski sevgilimin benim cektigim fotografi profil fotografi yapmasi, cok huzunlu bi fotograf ve suanki ruh halini guzel bir sekilde ortaya koyuyor, iliskinin baslarinda bu hale gelicegi belliymis gibi cekmisim ne gariptirki. Suan hic bu tur seylerde dusuncem yokken butun bunlarin hortlamasi cok garip, ama dedigim gibi once saglik. Annemin iyilesmesi benim icin en olumlu sey olucak suan icin. Cektigimiz uzuntunun yaninda diger seyler o kadar hafif kaliyor ki. Istemiyorum hicbirsey. Ne beni zamaninda uzen nisanlim, ne gundeme gelen doktor nede eski sevgilim.

keryneia 'cığım umarım annen en kısa zamanda iyileşir canım.

Elmira nın falı son zamanlarda yaşadıklarından dolayı değiştimi ? bu durumda artık fallara inancın kalmayıp akışına bırakmaya mı karar verdin ?

mrb arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz lütfen bir tek elmira ya fal baktırdım çok memnun kaldım ancak şuan çok moralim bozuk tekrar birine baktırmak istiyorum yine elmira ya mı baktırayım yoksa selma toprağı baya övmüşsünüz ona mı baktırayım?... bana bir akıl verin n'olur! zor durumdayım hangisi bana daha ıyı gelir kestiremiyorum şu durumda... :KK43:( herkesten yardım bekliyorum nolur....!

bence baska bırıne baktır tekrra aynı kısıye yakın bır zamanda baktırma

ben gülü çok severdim. bir kere gittim ona bana 1saate yakın bakmıstı o gün. benim geçmişte yasadıklarımı ve o anki hislerimi feci anlatmıstı ağlatmıstı beni ama ileriye dönük dedikleri hiç çıkmadı. arada telde konustugumuz oldu. en son yeni yerine geçmek için karar vermeye calıstıgı gece konusmustuk, sizin için canım burda bekleme olmayacak demişti. ama her yeni yere geçisinde beşer beşer artıyor ücret. bu hırs gülden soğumama sebep oldu.

Son düzenleme:
arz talep meselesinden ziyade hırs görüyorum ben burda. gül nereye giderse gitsin kapısında bekleyenler olacak. baska bir mekandan teklif geldiğinde orayı kabul etme sebebi bizler değiliz herhalde. o çok isteniyorki ücret artıyor bunu biliyoruz. tabii kız hayatını böyle kazanıyor falan filan ama sizin için deyip her gün fiyatı arttırmak bi tuhaf.

bana tuhaf gelmiyor :) tutuldum , fiyatımı arttırmak hakkım diyor,birde müşterilerine ağız yapıyor..
Parasınıda kazanıyor ..
Klasik bi taktik ..
Herkesin samimi olmasını beklemek ne yazık ki imkansız

haklısın evet ben niye tuhaf buldum ya bi an düşündüm valla.
gül işte çok saf samimi bulduk ya basta ondan olmalı. normal yoksa. genel kaidedir. ama bu normallik çirkin geliyor.

X