- 26 Ocak 2010
- 1.375
- 17
aylardır buraya üyeyim sıkı takipteyim her falcının ufak tefek söyledikleri çıkıyor ama şöyle ciddi anlamda çıkan fal haberiyle karşılaşmadım ve takdire şayan bir falcıylada,bence biz allahın işine fazlasıyla kaışıyoruz oda bizi cezalandırıyor gerçekçi olalım fal bizler için eğlence değil,terapi değil,resmen para verip umut satın alıyoruz,birşeyleri zaman bıraksak,fazla kurcalamasak eminim herşey daha güzel gelişecek,fal baktırmak hem bünyemize hem bütçemize zarar,size en iyi örnek benim o kadar çok falcıya gittim hiç biride içinde bulunduğum durumu tahmin bile edemedi ben sevgilimin ihanetiyle başbaşa kaldım sonuç olarak demem o ki çok sık fal baktırmayın sonra benim gibi kaybolan hayaller çizilen pembe tablolarla ve bu kadar çok fal baktırmanın verdiği pişmanlıkla başbaşa kalırsınız
aynen katılıyorummm....
dönecek dönecek döndü de ne oldu kımse demedı dönecek ama yarım dönecek,o ne demekse
ayrıca bu saydıgınız tüm falcılara baktırıp ta tam tersini yasayan birini tanıyorum.
bu çoçuk aman da iyi çoçuk sakın kacırma denılıpte çoçuğun hiç te hayırlı cıkmadıgını bılırım...
ha bırde şu yere göge sıgdırılamayan kısının cok yakın zamanda bu cocukla bır daha cıkıcan ama olmayacak dedıgını bılırım kı o cocukla asla bır daha görüşülmeyecek bile....yani bunlar 1 haftayı bile göremiyorlar
artık etrafımdakilerden yola cıkarak dıyorum kı bırak gelecegı anı bıle bılemıyorlar aslında....
umut etmekten vazgecıp geleceğe yönelmek lazım
bu arada keryneria gecmıs olsun,allah şifa verir insallahh...