İstanbul'da Fal - Falcılar

hayatım biraz delikanlılık yap o zaman söle bakalım dolap ceviren kimmiş su söle demiş bu böle demiş ne boş işler ya acık ol kimseden kimsenin cekincesi yok kimsede benim ne kardeşim ne akrabam cokta tın kaparım üyeliğimi koparım olur biter bu gizem ne yani komikleşmeyelim arkadaslar ya kandırılıosak neyse delikanlı gibi cıkıp söleyelim yani.. rencide olcak bişede yok sanal alem modemin fişini cekersin biter

falcılar nasıl olsa bizden çok forumda takılıyorlar onlar biliyorlarmışya işte biz bilmesek de olur :)

neyse begendiğimiz tüm fallar çıksınnn...bir daha da baktırmayalım,o paraları çatır çatır harcayalım ınsallahhh

hepsı okuyor forumu evet falcıların....kafe falcısından ev falcısına kadar....
falı cıkıp yazmıyor dıyen ben degılımm kızlar onlara sorucan kım oldugunu
benım bahsettıgım burdan bırının yorum yapanları bır falcıya sıkayet etmesı kızın adını vererek falcının da kızı araması kırıldım dıye...ee bu falcıda mercan al yazayımm hadıı sana ben yasamadıgım ıcın benım yazmam hoc olmadı ama neyse....

ben mercana baktırmadım,baktırmam da zıra burda zamanında reklam amaclı uyelıkten bamlanmıslıgı çoktur....

benım bu akşam çıkardığım sonuç falcılar burayı didik didik okuyorlar nickleri de biliyorlarmış ki ay beni aradı böyle dedi oraya öyle yazmış dıyebılıyorlar.. kızlar dikkatli olsun yazarken yarın şuna gitcem hiç demeyın burayı okuyan herkes geçmişi şuanı döker zaten...

ne gelmiş ki başına? forumun konusu falcılar olduğuna göre bilme hakkımız var

Aynen katiliyorum gitmeden degil gittikten sonra yorum yazin ve ozelden cokta samimi olmadiklariniza herseyinizi anlatmayin zira falcinin kendisi cikabilir:))birde herkesin super dedigine inanmayin reklam amacli cok uyelik var...fali cikipta anlat$ayanlar,cikmayip dabegeniyorum diyenler var....neyse yattim artik iyi geceler kizlar

hahaha ne kasımdı ama o kuşum öyle o zaman gül fırtınası vardı tüm kk gün saydık durduk
bence tarihlere takılmayın saymayın 3 gün kaldı 5 gün kaldı diye sonuca odaklanın

çok geçmiş olsun canım

EVET BU OLAY BENİ FORUMDAN UZAKLAŞTIRDI AÇIKÇASI MİDEM BULANDI FAZLASIYLA
günler önce buraya falcılar için umut taciri yazdım konuyu az çok sizlerde biliyorsunuz ben öyle düşünmeyeyimde kim düşün yaşadıklarım şaka gibiydi ne yaşadığımı ben biliyorum ve bir kaç arkdaşım sonra x falcı hem benim ismimi hemde buradaki nick'imi bilen bir falcı nasıl oluyorsa artık bana mesaj atıyor size çok kırıldım benim için umt taciri demişsiniz diyor kendi penceresinden bakarsa haklı olabilir ama birde benim ne yaşadığımı bilse ...
neyse bu çok çirkin burada birbirimize dostane yaklaşıyoruz sıkıntılarımı paylaşıyoruz birbirimizden güç alıyoruz burada olup biteni falcılara yetiştirmek çok ahlaksızca bir davranış yada bu falcıların burada üyeliği var bütün güçlerini kullanıp nicklerimizi ve isimlerimizi öğreniyorlar her ikiside bence çok çok yanlış ve çirkin bir davranış modeli

şu düştüğümüz hallere bak, hande msn açsana kuzu kimmiş msj atan merak ettim

Yazdıklarınıza katılmakla birlikte anlatmak istediğim şu ;
Fal baktırdığımız insanlar bizler gibi faniler .. Kudretine yerişemeceğimiz tek varlık Yaradan ..
Biz kuldan medet umuyoruz, umut taciri diyebiliriz,zaten bunları bilerek gidiyoruz.
Fala başlamadan bir senette imzalamıyoruz. Şu şu olmazsa sorarım diye.
Zira ortada somut bir şeyin satışı yok zaten.
Falcılara giderken hayal satın aldıgımızı hepimiz biliyoruz.
Çıkmadığında onlara kızmamız yersiz olur. Hepimiz okumuş,belli bir seviyeye gelmiş bayanlarız.
Acınızı anlıyorum,bende benzer acılar yaşıyorum.
Ve bu acılar beni falcıların kapılarına sürüklüyor. Bir günlük umut için.
Sonra gerçeklere dönüyorumve hayta devam ediyorum.
Yapılanlar her halukarda yanlış ama fal çıkmadı diyede dünyayı yakamayız.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım kusura bakma senden izinsiz yazdım ama ee bazen kendim dahil cidden üzülüyorum şu olaylara yanı...umut umut da olmayacak şeyleri o kadar emin anlatıyorlar ki,sonra da çıkmadı yazında hesap sorma cesaretinde bulunuyorlar...

durun siz bir 3 hafta gecsın asıl bombaları o zman patlayacak,yazmıyorum sonra umutla bekleyenlerin umudu kırılıyoomuss...

böyle fallarla devam edersek daha çok kururuz gibi geliyor bana cnm ya...felaket tellalı gibi olmak istemiyorum ancak fal baktırdığım için cezalandırıldığımı düşünüyorum ben artık.

aylardır buraya üyeyim sıkı takipteyim her falcının ufak tefek söyledikleri çıkıyor ama şöyle ciddi anlamda çıkan fal haberiyle karşılaşmadım ve takdire şayan bir falcıylada,bence biz allahın işine fazlasıyla kaışıyoruz oda bizi cezalandırıyor gerçekçi olalım fal bizler için eğlence değil,terapi değil,resmen para verip umut satın alıyoruz,birşeyleri zaman bıraksak,fazla kurcalamasak eminim herşey daha güzel gelişecek,fal baktırmak hem bünyemize hem bütçemize zarar,size en iyi örnek benim o kadar çok falcıya gittim hiç biride içinde bulunduğum durumu tahmin bile edemedi ben sevgilimin ihanetiyle başbaşa kaldım sonuç olarak demem o ki çok sık fal baktırmayın sonra benim gibi kaybolan hayaller çizilen pembe tablolarla ve bu kadar çok fal baktırmanın verdiği pişmanlıkla başbaşa kalırsınız

yok kuşum ne kusuru ben yazacaktım zaten sen önden giriş yapmış oldun devamınıda ben getirdim :)

tatlım ben falcıya kızmıyorum ki kimseden gidip paramı istemedim ama onlarda bana kızmasınlar lütfen ben günlerdir her zamankinden fazla sigara içiyorum,her zamankinden az yemek yiyorum ve az uyuyorum lütfen bu falcılar beni anlasın ben kimseye hesap sormadım kimsede bana sormasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…