Bu dediğim olayda mesaj atılan yakın ılıskıde degıl bence ama bazı falcılar numaraları kaydedıyorlar...arayıp telde baktırıyorsun yaa....ya selın tortumun basına gelen ıste aslında o olay bombaydı da anlatamadı ıste...
falcılar nasıl olsa bizden çok forumda takılıyorlar onlar biliyorlarmışya işte biz bilmesek de olur :)olgu banada bu cocuk senı sevmıyo sanıyosun ama sevıyo demıstı...bır sevıyomus aman dıyımm oldu sevgısınden
ıyıde kımmıs bu cıkıp da anlatmayan,bırde cıkıpta cıkmadı dıyen 2 sı aynı oldu galıba....
ahahah gülü severim diyecektimm ahahahahsevmiyorum yazmısımm
hayatım biraz delikanlılık yap o zaman söle bakalım dolap ceviren kimmiş su söle demiş bu böle demiş ne boş işler ya acık ol kimseden kimsenin cekincesi yok kimsede benim ne kardeşim ne akrabam cokta tın kaparım üyeliğimi koparım olur biter bu gizem ne yani komikleşmeyelim arkadaslar ya kandırılıosak neyse delikanlı gibi cıkıp söleyelim yani.. rencide olcak bişede yok sanal alem modemin fişini cekersin biter
sen severim yazmışsın zaten ben sevmiyorum
Bu dediğim olayda mesaj atılan yakın ılıskıde degıl bence ama bazı falcılar numaraları kaydedıyorlar...arayıp telde baktırıyorsun yaa....ya selın tortumun basına gelen ıste aslında o olay bombaydı da anlatamadı ıste...
vallaa en son 2.5 saat bekleyıp kalkıp gıtmıstımm
bu sefer numara aldık cıktık yemek yedık,alısverıs merkezıne gıttık gezdık geldık anca sıra geldı:))
aman bız burda bır kasım beklemıstık o zman elmıra yoktu galıba da tüm falcılar vardı....
millet uyelıgını ıptal ettıı
zamanlara takılmayın....mayıs olmaz hazıran olur,hazıran olmaz ekım olur onemlı olan sonuc....
Maalesef kotu bi haberle geliyorum tekrar sizlere. Annemin ameliyati ufak bi kitleden, tum goyusun alinmasina kadar vardi. Kanser olmasada ciddi bi ameliyat annemi bekliyor. Ve dusundumde, beni simdiye kadar sahiplenmemis bi erkek icin bekledigim zaman ve verdigim degeri hic hak etmemis. Ben Elmiranin soyledigi seyleri bugun itibariyle beklemeyi birakiyorum, bi kac ay sonra aileme gereken destegi vermek icin geri donucem, hidirellezde ellerimi havaya acarak eski sevgilimi istemedigimi soyledim. Allahim bana unutmak icin guc vericektir, zira yurtdisina geldigimde bu yasadiklarimi tuhaf bi sekilde ruyaymis gibi algiliyorum ve Istanbulda yasadiklarim gercekmis gibi gelmiyor. Bu kisi ailesi bosaniyor diye, onlarin yaninda olmasi gerektigini soyleyerek beni elinin tersiyle itti, ben annemi bu durumda yalniz birakirsam ne annem nede Allah beni affeder!
Elin ..... vericegim degeri aileme veririm daha iyi!
varmış,banada emine söylemişti....kadını arayıp şöyle oldu böyle oldu,ablacım bu çıktı şu çıktı,sonra foruma aaa emıne nın de bir dediği çıkmadı yazıyorlarmıs ama kim bilemem tabii...
bir de falcı falcı gezip yorumlarını paylaşmayıp sadece bilgi toplayanlar var
birde falcılar sankı babasının ogluymus gıbı burda elestırılen falcılara gıdıp aa bak bu senı elestırdı dıyıp bırde guzel adı da bu dıyıp falcıyı gaza getırenler var...sonra falcı da sana cok kırıldım dıye mesaj atabılıyor meselaa....
dünya fani canım maalesef cok şeyler var:)))
EVET BU OLAY BENİ FORUMDAN UZAKLAŞTIRDI AÇIKÇASI MİDEM BULANDI FAZLASIYLA
günler önce buraya falcılar için umut taciri yazdım konuyu az çok sizlerde biliyorsunuz ben öyle düşünmeyeyimde kim düşün yaşadıklarım şaka gibiydi ne yaşadığımı ben biliyorum ve bir kaç arkdaşım sonra x falcı hem benim ismimi hemde buradaki nick'imi bilen bir falcı nasıl oluyorsa artık bana mesaj atıyor size çok kırıldım benim için umt taciri demişsiniz diyor kendi penceresinden bakarsa haklı olabilir ama birde benim ne yaşadığımı bilse ...
neyse bu çok çirkin burada birbirimize dostane yaklaşıyoruz sıkıntılarımı paylaşıyoruz birbirimizden güç alıyoruz burada olup biteni falcılara yetiştirmek çok ahlaksızca bir davranış yada bu falcıların burada üyeliği var bütün güçlerini kullanıp nicklerimizi ve isimlerimizi öğreniyorlar her ikiside bence çok çok yanlış ve çirkin bir davranış modeli
EVET BU OLAY BENİ FORUMDAN UZAKLAŞTIRDI AÇIKÇASI MİDEM BULANDI FAZLASIYLA
günler önce buraya falcılar için umut taciri yazdım konuyu az çok sizlerde biliyorsunuz ben öyle düşünmeyeyimde kim düşün yaşadıklarım şaka gibiydi ne yaşadığımı ben biliyorum ve bir kaç arkdaşım sonra x falcı hem benim ismimi hemde buradaki nick'imi bilen bir falcı nasıl oluyorsa artık bana mesaj atıyor size çok kırıldım benim için umt taciri demişsiniz diyor kendi penceresinden bakarsa haklı olabilir ama birde benim ne yaşadığımı bilse ...
neyse bu çok çirkin burada birbirimize dostane yaklaşıyoruz sıkıntılarımı paylaşıyoruz birbirimizden güç alıyoruz burada olup biteni falcılara yetiştirmek çok ahlaksızca bir davranış yada bu falcıların burada üyeliği var bütün güçlerini kullanıp nicklerimizi ve isimlerimizi öğreniyorlar her ikiside bence çok çok yanlış ve çirkin bir davranış modeli
böyle fallarla devam edersek daha çok kururuz gibi geliyor bana cnm ya...felaket tellalı gibi olmak istemiyorum ancak fal baktırdığım için cezalandırıldığımı düşünüyorum ben artık.
canım kusura bakma senden izinsiz yazdım ama ee bazen kendim dahil cidden üzülüyorum şu olaylara yanı...umut umut da olmayacak şeyleri o kadar emin anlatıyorlar ki,sonra da çıkmadı yazında hesap sorma cesaretinde bulunuyorlar...
durun siz bir 3 hafta gecsın asıl bombaları o zman patlayacak,yazmıyorum sonra umutla bekleyenlerin umudu kırılıyoomuss...
Yazdıklarınıza katılmakla birlikte anlatmak istediğim şu ;
Fal baktırdığımız insanlar bizler gibi faniler .. Kudretine yerişemeceğimiz tek varlık Yaradan ..
Biz kuldan medet umuyoruz, umut taciri diyebiliriz,zaten bunları bilerek gidiyoruz.
Fala başlamadan bir senette imzalamıyoruz. Şu şu olmazsa sorarım diye.
Zira ortada somut bir şeyin satışı yok zaten.
Falcılara giderken hayal satın aldıgımızı hepimiz biliyoruz.
Çıkmadığında onlara kızmamız yersiz olur. Hepimiz okumuş,belli bir seviyeye gelmiş bayanlarız.
Acınızı anlıyorum,bende benzer acılar yaşıyorum.
Ve bu acılar beni falcıların kapılarına sürüklüyor. Bir günlük umut için.
Sonra gerçeklere dönüyorumve hayta devam ediyorum.
Yapılanlar her halukarda yanlış ama fal çıkmadı diyede dünyayı yakamayız.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
vallaa en son 2.5 saat bekleyıp kalkıp gıtmıstımm
bu sefer numara aldık cıktık yemek yedık,alısverıs merkezıne gıttık gezdık geldık anca sıra geldı:))