İstanbul'da Fal - Falcılar

elmira bu cocuk ıcın hıc aramayacak demıstı
aynı şekilde yiğitte....

bilemediler yani elmira ii dioruz ok de yiğitte ii bilir genelde bana bilmiştir yani nasıl saptı bilemedim gerci sengülle tarıgın bana verdiği süreler yıl oldu yıll heyyy gidip dağıtasım var =)

bu arada sen elmiraya bi keremi baktırdın baska hiç baktırmadınmı? bi dahamı denesen ya?

vallaa elmıra bende ne o anı,ne gecmısı,ne gelecegı bıldı,sıfır a sıfırr...Bende,handekuka da,katre de bunlar yorumuna güvendiğim insanlar yok yanııı...

ama burda o kadar yere göge sıgdırılamadı kı bı ara,gercı kımseye cıkanda bı sey yok ya...aradım elmırayı dedım abla bana bak bıdaha ama telde degıl,telde baktın olmadı yüzyüze bak dedım,cocugu hastaydı p.tesıden sonra dedı ama ben yoruldum onu aramaktan acmıyo telı çok sıkıldım açıkcası...Ben ona 2.şansı tanıdım kendi bilir...

Canım ben gecen hafta Soğanlık Emineye baktırdım. Çok hızlı baktı ama geçmişi bildi. Bana aklı halen sende dedi. Ve arayacağını söyledi. Sen Emineyi beğeniyorsun değil mi? Sana dedikleri çıktı mı peki hiç ?

bence bu sendeki olumsuz düşünceden olabilir ben yansızım banane paralar benim cebime girmio ama cıkmadı kimseye deme bence hak yemek olur bu kızlar catır catır cıkan fal haberi die patlatıolar hasa allah diil yanılır oda baska ama bence senin enerjin herkezle tutmuo.. banada henüz cıkan hiççç ama hiçç bişey yok ama cıkanda yok diyemem ki kafe falcılarıyla asla bir tutmam bencede emine mahalledeki teyzeler gibi fal bakıo dahası taksimdeki gay falcılar 1 senedir 15 gün tarihini verio bana napıyım simdi kimi .oklıyım ben salağım cebimdekini yiyemedim yiyin a dostlar diorum hahaha

yanı cıkan faldan cıkan fala fark var bence ne bılıyımm....ben etrafımdakı 5,6 kısıden yola cıkarak yaklasık 4 ay önce bakılan falları yorumluyorum.yenı bakılan falı degıl.üstünden aylar geçince hersey daha güzel oturuyor...

burda begenen kızlar da küçük şeyler cıktı dıyorlar zaten daha yenı baktırdılar.neyse sızlerın falı cıksın,sızın favorınız o olsun...ne dıyımmm...

emıne cok temız kalplı bır kadındedıgın gıbı kımse muneccım degıl...bana dedıklerı cıktı....
olumsuz nıye yaklasayım uzerıne o kadar para verıp baktırcagım ınsana....
ayrıca yıgıte de 3 yıldır gıderımilk defa bılemedı....
bı 6 ay sonra konusalımmm ınsallah ıstedıklerın gerceklesmıs,falın da cıkmıs olur....

bana dedıklerı sımdıye dek cıktı,bundan sonrasını bılemem...bence emıne de sonuc söylüyor,gül gibi....

amen canım cümlemize önemli olan kalp temizliği

Elmira anı gidişatı bildi,ama sonuç ne olur bilmem ..
Dünde konuştuk : ) sağolsun her telefonuma çıkar her sorumu cevaplar. İyi bi elektrik yakaladık.
Çıkarsa ne ala , çıkmazsa hayat devam
Ama çıkarsa biz laroxla alemlere akıcaz
Ve elmiranın dediği olursa ki 2 falcıda teyid etti onu ve gariptir ki bir tanesi ile öyle bir ayrıntıda birleştiler ki ağzım böleeeeeeee açık kaldı.
Uzatmıyım,artık bekleyip görme vakti.
Fal faslı kapandı.
Çıkarsa napıyok larox ?
Napıyok hediyemizi,çukolatımızı alıp gidiyok elmiraya kardes kardes

elmıra nın bır tek konuda hakkını yemeyeyım hayatına 4 kısı gırmıs dedı,4 unu 2 ser cümleyle gayet güzel birbirinden ayırdı ...bende allah dedım gelıyor fal ama....maalesef daha öncede anlatmıstım falı anı bılemedı,tarot kartlarıyla nasıl oldu bılemıyorum ama....belkı gece 12 den sonraydı cok yorgundu dıycem ama katre gunduz vaktı evıne gıtmıstı...neyse sonucta olmadı ıste....olmak zorunda da degıl zaten....

elmiradan sonra falı bıraktım bağımlılıktan kurtulmuş gibiyim tam 1 aydır fal baktırmadım paralarım bende kaldı oh neler aldım neler daha ne olsun :)))

neyse ya benimki cok spesifik bişey ve tek bi tarihi var uzama kısalmada yok ben bu kadının bu işi bildiğini düşünüorum yoksa en kötü bana konusmustur eski sevgilinin umrunda diilsin dedi öpücektim o an doru sölüo umrunda olsam benim yanımda olur baskasının diil bütün taksim adamın bana asık oldugunu idda ederken hemde.. o yüzden az kaldı 11 gün hepinizi aydınlatcam bombalarımla=))

bu arada dün tarıga a da gıttım,işin suyu kactı bır daha da gıtmeyecem Tarıga 1 yıldır tutarlı baktıgıi evlılık gordugu adam ıcın olmayacak dedı...bende bastım küfürüBir daha da gitmem....

elmiradan sonra falı bıraktım bağımlılıktan kurtulmuş gibiyim tam 1 aydır fal baktırmadım paralarım bende kaldı oh neler aldım neler daha ne olsun :)))

1,5 aydır ya da 2 ay
fal bağımlısı psikopata dönüştüm
eğer elmiranın dedikleri çıkarsa giderim ayda 1 bayılırım ona paraları
çıkmazsada bi daha fala giden miniki filler kovalasın

çıkmayan cok varda yazmıyolar....sonra negatıf oluyoruz,agresıf oluyoruz,elektrıgımız tutmadı oluyoruzzBızım fallar 6 aydan oncelere dayandıgı ıcın sonuclar kesın ama anca cıkanları yazıyoruz ıstee

neyse herkesın ıstedıgı olsun ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…