çıkmayan cok varda yazmıyolar....sonra negatıf oluyoruz,agresıf oluyoruz,elektrıgımız tutmadı oluyoruzzBızım fallar 6 aydan oncelere dayandıgı ıcın sonuclar kesın ama anca cıkanları yazıyoruz ıstee
neyse herkesın ıstedıgı olsun ınsallah
ben cafe falcılarına internetten fal baktırıomus gibi bakıorum abi al kitabı bak 0 his günde 35 kişiye nasıl bakılır ya yok artık derler adama =) nese dediğim gibi bekleyelim cıkmazsa ben yazıcam kaybetcek bişeyimde yok allahtan hayal kurmuorumda kırıklığınada uğramıorum en güzel ben atlatırım=)) cıkmayan arklarımız yazın bu arada ama yok 2 gün gecti hala kıl dönmem gecmedi gibi ufak ayrıntıları yazmayalım kime ümit satılmıs ve cıkmamıssa yazsın buda bi sektör oldu artık kimsede mağdur olmasın para harcıoruz cok ciddi... ben dürüstce sölerim herkezden aynı samimiyeti görelim..
ben cafe falcılarına internetten fal baktırıomus gibi bakıorum abi al kitabı bak 0 his günde 35 kişiye nasıl bakılır ya yok artık derler adama =) nese dediğim gibi bekleyelim cıkmazsa ben yazıcam kaybetcek bişeyimde yok allahtan hayal kurmuorumda kırıklığınada uğramıorum en güzel ben atlatırım=)) cıkmayan arklarımız yazın bu arada ama yok 2 gün gecti hala kıl dönmem gecmedi gibi ufak ayrıntıları yazmayalım kime ümit satılmıs ve cıkmamıssa yazsın buda bi sektör oldu artık kimsede mağdur olmasın para harcıoruz cok ciddi... ben dürüstce sölerim herkezden aynı samimiyeti görelim..
çıkmayan cok varda yazmıyolar....sonra negatıf oluyoruz,agresıf oluyoruz,elektrıgımız tutmadı oluyoruzzBızım fallar 6 aydan oncelere dayandıgı ıcın sonuclar kesın ama anca cıkanları yazıyoruz ıstee
neyse herkesın ıstedıgı olsun ınsallah
kızlar bişi dikkatımı cektı elmıra herkeze bana da dahil mayıs sonuna kadar beklemı dıyor yoksa ben mımsjlardan ole anladım ??
elmiraya ilk defa baktırdım sadece benım bıldığım bir ssırrı bıldı bu benıu çok sasırttı.... sadece ben sneı bugun yarın ararr derım ama haya kırıklığına da uğrtamak ıstemıorum sen mayıs sonuna kadar bekle dedı. bakallım bekleyıp gorcez çıkarsa bnde cıktı dıye yazarım o saat o sanıye gırerım forma :)
aa öyle deme canım var çıkıp da çıkmadı yazanlar ben biliyorum mesela birini var öyle hainler aramızda saklıyorlar :)
rahat ol canım o zaman mayıs değil haziran olsa ne farkeder .)
varmış,banada emine söylemişti....kadını arayıp şöyle oldu böyle oldu,ablacım bu çıktı şu çıktı,sonra foruma aaa emıne nın de bir dediği çıkmadı yazıyorlarmıs ama kim bilemem tabii...
bir de falcı falcı gezip yorumlarını paylaşmayıp sadece bilgi toplayanlar var
birde falcılar sankı babasının ogluymus gıbı burda elestırılen falcılara gıdıp aa bak bu senı elestırdı dıyıp bırde guzel adı da bu dıyıp falcıyı gaza getırenler var...sonra falcı da sana cok kırıldım dıye mesaj atabılıyor meselaa....
dünya fani canım maalesef cok şeyler var:)))
ben falcılardan duymadığım için birebir şahit olduğum için var gördüğüme inanırım :) yoksa o öyle demiş kimler var demiş bilemem...o dediğini handekuka da yazmıştı bana böyle dedi emine diye :)
falcının mesaj atması filan entrasan ilişkiler değil mi mesaj atılan da baya yakın ilişki de demekki kimin eli kimin cebinde...
evet yanı hem burda üye, hem bizim gercek ismimizi ögrenecek kadar samimi,hem falcının kankası yada artık baska birşey,enteresan yaniiii...ben şaşırdım falcının kırıldım demesı de enteresan sankı babamın oglu bılemeyınce bılemedın yanı yazmayacam mıı..bilemeyince susacam birde tavsiye mi edicem....en güvendıgım yiğitti onu bile yazdım,gülü severım en cok yerden yere ben vurdum...emine ablanın fal cıkmasın gene yazacam bana ne ben falı yorumlarım kişilere sevgim ayrı...O yüzden ben bu tip insanları anlamıyorum...
noluo be oda var buda var yukarda allah var bide insanda vicdan olmalı arkadaslar yalan konusmamalı hiç umrumda diil sölüorum işte bütün taksim bende yanıldı + olgu nisanda döncek dedi nisanda cocuk baskasıyla cıkmaya basladı hahaha suan benim favorim belli herkezin beğendiğini herkez beğencek die bişey yok istediğimi beğenirim beğenirsin ama insanların kafalarını yalan yanlıs seylerle bulandırarak yok cıktıda cıkmadı diyim yok cıkmadıda cıktı diyiveriyim kimin eline ne gecio anlamadım ben yani bana hava atsan nolurr atmasan nolur falcı gurmesi gibi davranamayız bunun bi kanunu yok tek ricamız yalan konusmayalım yada konusmayalım
ben senın kimi ima ettiğini anladım canım herkes de anlamıştır ama niye bende anlamıyorum boşver yazmak isteyen istediğini yazar herkes kendi falından sorumlu..ben gülü sevmiyorum ama falı aylar sonra da olsa çıktı o kadar ciddye almadımki unutmuşum bazı dediklerini ha kaç ay sonra 7-8 ay ama çıktı yazmıyımmı bunu gitcek olan kendisi bilir...