- 26 Ocak 2010
- 1.375
- 17
gene öyle çook kalabalık mı??
vallaa en son 2.5 saat bekleyıp kalkıp gıtmıstımm
bu sefer numara aldık cıktık yemek yedık,alısverıs merkezıne gıttık gezdık geldık anca sıra geldı:))
kızlar dün arkadaşımı elmiraya götürdüm ve elmiranın herkesi evlendirmediği tescillenmiş oldu :)))
beğendin mi falı?
yeni yerinde ne kadara bakıyor gül?
yenı yerde 30 olmus
canım benim artık ya beynim sulandı yada mars gercekten basmıo artık bende yahu sen gülün sadece anı bildiğini fln sölemiomuydun beğenmiodun falan sen diilmiydinki o :S
benide evlendirdi emme 3 yıl sonra : )
nası tutturdu bilmiyom emme 3 yıl sonra sıfır borçla oluyom. evlenmek için düşündüğüm tarih
evimi ve arabamı almış olucambeynimi deelde bilinçaltımıda okuyo bu kadın kesin
Canım sana Elmira yada Mercanın dedikleri çıktımı ?
Angel edalım ,
çok teşekkür ederim siz memnun kaldınızmı emine hanımdan
an itibariyle elmıranın dediği birşeyi daha yaşadım şu sonuca gelseydim hayırlısıyla...
mercana baktırmadım. elmiranın ufak tefek çıktı. 2 esas olay var onlarında zamanı var :)
beklemedeyim.
ama bana sölediklerinden 1 tanesi gerçekleşirse o zaman gözüm kapalı derim elmiraya gidin diye.
zira ütopik bi durum
Banada Mayıs sonu dedi o yüzden bende beklemekteyim. Birde ben 1 tek şey için baktırmıştım zaten o da dedi sen birtek bu konu için baktırıyorsun diye :) Ama geçmişi ve yaşadıklarımı çok iyi bildi bu beni mutlu etti :)Ben kesin olmayacak dedikçe o olacak dedi o yüzden napsam bilemedim