İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar dün arkadaşımı elmiraya götürdüm ve elmiranın herkesi evlendirmediği tescillenmiş oldu :)))

kızlar dün arkadaşımı elmiraya götürdüm ve elmiranın herkesi evlendirmediği tescillenmiş oldu :)))

benide evlendirdi emme 3 yıl sonra : )
nası tutturdu bilmiyom emme 3 yıl sonra sıfır borçla oluyom. evlenmek için düşündüğüm tarih :KK60:
evimi ve arabamı almış olucam :KK60: beynimi deelde bilinçaltımıda okuyo bu kadın kesin :KK60:

beğendin mi falı?

bana bakılan falı pek kıyaslamak dogru olmaz....gıtmeyelı cok olmustur belkı hatırlamaz dedım ama gayette güzel hatırlıyor tüm eskilerin adlarını patır patır yazıverdi ezbere:KK53::KK53:

ama mesela 7 ay süreyle dönecek dediği kişi yeniden hayatıma girmişti onla ilgili yaşadıklarımı bildi,dogru yorumladı..yanlıs dıyebılecegım bırsey olmadı hatta enteresan bir ayrıntı verdı bence basarılıydı...

Merhabalar rica etsem bana soğanlık eminenin telefonunu özelime atarmısınız lutfen
bir türlü ulaşamıyorum

ben yeni üye oldum benimde ıstanbulda gitmediğim falcı kalmadı diyebilirim
bu soğanlık emine yi çok sık duyuyorum . genelde cafe falcılarının söylediği çıkmıyor
emine hanımı denemek istiyorum ama tlf yok

canım benim artık ya beynim sulandı yada mars gercekten basmıo artık bende yahu sen gülün sadece anı bildiğini fln sölemiomuydun beğenmiodun falan sen diilmiydinki o :S

Bana şimdiye kadar gelecekle ilgili söylediği tek sey bebegımmm dönecek idi:KK53::KK53:
aylarca aynı seyı söyledı cok gıttım ama ben....
verdıgı tarıhler olmadı ama sonuc tuttu...gerçi döndü de ne oldu bu sefer ben yolladım...
neyse etrafımda gülün 4,5 ay sonra yasayacagını ıddıa ettıgı seylerı yasayanlar vardı da gıttık ıste....

Canım sana Elmira yada Mercanın dedikleri çıktımı ?

mercana baktırmadım. elmiranın ufak tefek çıktı. 2 esas olay var onlarında zamanı var :)
beklemedeyim.
ama bana sölediklerinden 1 tanesi gerçekleşirse o zaman gözüm kapalı derim elmiraya gidin diye.
zira ütopik bi durum :KK66:

mercana baktırmadım. elmiranın ufak tefek çıktı. 2 esas olay var onlarında zamanı var :)
beklemedeyim.
ama bana sölediklerinden 1 tanesi gerçekleşirse o zaman gözüm kapalı derim elmiraya gidin diye.
zira ütopik bi durum :KK66:

Banada Mayıs sonu dedi o yüzden bende beklemekteyim. Birde ben 1 tek şey için baktırmıştım zaten o da dedi sen birtek bu konu için baktırıyorsun diye :) Ama geçmişi ve yaşadıklarımı çok iyi bildi bu beni mutlu etti :)Ben kesin olmayacak dedikçe o olacak dedi o yüzden napsam bilemedim

Banada Mayıs sonu dedi o yüzden bende beklemekteyim. Birde ben 1 tek şey için baktırmıştım zaten o da dedi sen birtek bu konu için baktırıyorsun diye :) Ama geçmişi ve yaşadıklarımı çok iyi bildi bu beni mutlu etti :)Ben kesin olmayacak dedikçe o olacak dedi o yüzden napsam bilemedim

zamana cok takılma kuzum. oynayabilir.
inşallah kalbinden geçen olur :nazar:
benim süremde cok uzun değil, zaten durum kritik :)
belli olur yakın zamanda.
parande atarak girerim foruma naklen yayın yaparım.
ya da bayılmış olurum benim yerime yazarlar :KK60:

fal cıkıyor cıkıyor da nasıl cıkıyor o onemlı bence....
sımdı 1 yıldır konusmadıgın görüşmediğin adamın dönecek denipte dönmesi...İşte falın çıkması budur...
ama görüştüğün,irtibatının oldugu bir adamla tekrar baslamak bence cok ta çarpıcı bir durum değil...
Bu durumda emine ve gül ve şengül ve tarık bilmiş oluyor çünkü ben bu sölediğim ilk gruptayım....
baktırmaycam artık :KK53::KK53::KK53:

X