İstanbul'da Fal - Falcılar

KIZLAR MERCANA FAL BAKTIRIP MEMNUN KALAN VAR MI YANİ EN AZINDAN YAKIN ZAMAN TAHMİNLERİ NASILSDIr BİLGİ VEREBİLECEK OLAN VARSA SEVİNİRİMM

canım çok geçmiş olsun...herşey güzel olsun!

merhaba kızlar. bn aranıza yeni katıldım. oncelikli bir arkadasın annesı rahtsız sanırım formu kullanmayı bımedğim içinde kım oduğunu bulamıorum ona geçmiş olsun dıyorum. benım de annem göğsünden rahatsızdı neler yasadıklarnı çom iyi anlıorum we bende tıpkı o arkadas gıbı o donemde erkek arkadsım ile sorunarım wardı ve gerı baslamayı dusunurken annemın hastalığı çıktı. bır anda akıllandım we bole kotu gunumde yanımda olmayan bir kişinin geleceğimde de yeri olamaz dedım 8 yıllık ilişkimi bir kalemde sıldım şimdi donup baktığımda ii ki yapmısım we ıı kı annemın yanındaymısım dıyorum.
Fal olayına geınce ben şermin tokuşcuya baktırdım bı kaç gun once sonra nette arastırma yaparken onun hakkında sans eserı karsıma sızın forum çıktı ve herkesın elmırayı cok beğendıği dıkaatımı cektı we ben de tel. aracılığı ile elmiraya baktırdım 1 gun once. geçmişi bildi.yalnız kımsenın bıkmedığı sadece benım bıldığım bir konuyu bildi bu benı çok sasırttı o yuzden bende elmırayı aranıza yenı katılan bıırısı olarak önerebilirim. gelecek henuz belli değil bu ay sonuna kadar bekle dedı bakalım inş.

Çok geçmiş olsun canım.şimdi için karanlık olsa bile eminim bir tarafın aydınlıktır.Annenin kanser olmaması çok sevindirici. her zaman ameliyat dönemleri sıkıntı verir ama iyi tarafından bak canım. ameliyattan sonra zaten normal hayatına döneceğine eminim. çok duygusallığında böyle hastalık zamana denk gelmesidir.kendini sıkma gelip geçicektir sıkıntıların ...

sevgili keryneia;

Anneciğin için acil şifalar ve sana da sabırlar diliyorum arkadaşım. İnşallah en kısa zamanda iyi haberlerini alırız senden.

keryneia çok geçmiş olsun annene acil şifalar diliyorum
Fal haberlerine gelecek olursak ben yine 3lümü seçtim beklemedeyim soğanlık emine,elmira,selma toprak şimdi elmira yurt dışında bi olay var parayla ilgili bi sıkıntı yaşanacak dedi evet o sıkıntıyı şuan yaşamaktayız tatlıya bağlanacak dedi bakalım selma toprak yurt dışına gidebilirsn dedi o da gündemde asıl olayları beklemekteyim vakitlere çok takılmıyorum ama beklemek zor tabi bi gene selma toprak bi iş teklifi alacaksın dedi dün almış bulunmaktayım :) yazın ünlü bir bayanla yolumun kesişeceğini söyledi iş teklifi ondanda alıcakmışım tasarımcı olduğumuda bildi sen renkler objelerle ilgili bişi yapıyosun dedi :) selma toprak elmira ve emineden daha fazla detay verdi ilk konuşurken kısa bi yıldızname bakıyor ordada beni bana anlattı ondada doğruydu bakalım ufak ufak belirtiler var bu üçlüde ama selma ve elmira önde mujuxxxxx herkeseeee

Selam Kızlar,

Ben Elmira, Mercan, Olgu ve Soğanlık Emineye baktırdım. Hepsi geçmişi ve yaşadığım ayrılığı ve nedeni bildiler. Hepsi bana onun hayatında birinin olmadığını beni düşündüğünü ve Mayıs sonuna kadar bana döneceğini söyledi. Bir tek Emine Haziran sonuna kadar dedi. Ama sonuçta hepsi döneceğini söyledi. Birtek Mercan bu yıl evlilik dedi. Emine ve Elmira 2012 sonu evlilik dedi. Benim bana döneceğine dair bir ümidim yok ama hepsi ısrarla ile döneceğini söyledi. Yani h.ç biri birbirinden ayrı bişey demedi :) Çok zamana takılmak istemiyorum ama insan ne de olsa bekliyor zamanın gelmesini :) Bunların içinden en çok Elmira ve Mercan bana çok yakın geldi çünkü yaşadıklarımı olduğu gibi bildiler. Umarım doğru çıkar eğer dedikleri çıkarsa burada paylaşacağım. Elmiraya baktıranlar hep çıktı diyor bana umut veriyor :) Mercana veya Emineye baktırıp da çıkan oldu mu???

keryneia bu sırada çok çok geçmiş olsun canım

keryneia çok geçmiş olsun, allah acil şifalar versin.

mercan'a baktırmaya karar verdim arkadaşlar, son kez soruyorum baktıranlara dedikleri çıktı mı mercan'ın?

mercan'a baktırmaya karar verdim arkadaşlar, son kez soruyorum baktıranlara dedikleri çıktı mı mercan'ın?

wallla cnm bende kaç gündür mercan hakknda bilgi almak istedim ama pek bi sonuç alamadım bende baktırmak istiyorumm....

merhaba canım,

ben baktırdım...kısmen ..ufak tefek şeyler çıktı.ama...önemli olan şeyler...yani..ilişikimin gidişatı ile ilgili söylediklerine daha zaman var.bekliyorum.iş ile ilgili söyledikleri,bu ay içersinde bir gelişme var dedi.bakıp göreceğim.henüz fal tam çıktı diyemem..ama aksi bir durum da yok.

benim gülü beğendiğimi herkes bilir...sonuclarını doğru bilmesinden dolayı...ama mercan daha detay vererek bakıyor.falı henüz tam çıkmamasına rağmen.ben beğendim:)

kızlar cıkan cıkmayan fal haberi yokmu yahu hepimiz bi kuruduk hadi benim daha cokk zamanım var siz yazında okuyalım bari=)

Aynen öyle walla herkes kurudu resmen güzel haberler yok artıkk.....

böyle fallarla devam edersek daha çok kururuz gibi geliyor bana cnm ya...felaket tellalı gibi olmak istemiyorum ancak fal baktırdığım için cezalandırıldığımı düşünüyorum ben artık.

böyle fallarla devam edersek daha çok kururuz gibi geliyor bana cnm ya...felaket tellalı gibi olmak istemiyorum ancak fal baktırdığım için cezalandırıldığımı düşünüyorum ben artık.

cnm sanada bilen baya falcı oluodu yanlısmı hatırlıorum yasıodun sende yani?

bir dönem o kadar çok baktırdım ki...olgu,tarık,mercan,serap,gül,burcu,zeynep vs vs... kimin ne dediğini hatırlamıyordum bile.fal çıkınca da kim ne dedi acaba diye düşünüyordum.şimdi az ve öz baktırıyorum ve mercan'ın ve elmira'nin falları güncel.en küçük ayrınıtısına kadar hatırlıyorum:) gelişme olursa,kim tutturdu...bileceğim:) bide 4 ay dan sonra,tekrar bir gül yapmak istiyorum:)....müsait olduğum zaman gideceğim.

merakla bekliyorum yorumlarını : )

hoş fala töbe ettim emme bu yorumları merak etmicem anlamına gelmez

aylardan sonra güle tekrar baktırdım....
mevcut durumu bildi...enteresan bir detay verdi...
kısa zamanlar verdi,bekleyip görücez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…