Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar cok tesekkurler, herkese tum temennileriniz ve dualariniz icin.. Zor seyler yasiyorum suan, ama hayata kaldigim yerden devam etmek zorundayim. En onemlisi anneme daha guclu gorunmek ve ona ornek biri olmam gerek, cunku benden aldigi gucu kimseden almiyor. Ben Istanbul'da biraz daha kalabilmek icin, sevgilimden uzak kalmamak icin bin bir bahane uydururken o beni yari yolda birakip gitti ve annecigim bana acilarini hissettirmeden sadece yaninda olmami isterken benim aklim yine bana deger vermeyen insandaydi.
Onu affediyorum.. ve hayatimdan cikariyorum.. Ailemin yani bana daha iyi gelicek diye dusunuyorum, Istanbul'a gittigimde sadece uzuldugum gunleri hatirladigim icin bu sehir bana artik cirkin gelmeye basladi ve bu yuzden son gunlerimi dolu dolu gecirip eglenerek gezerek geciricem.. kim bilir belki hatiralarimda yinede iyi bi yer edinebilir bu sekilde.
Maalesef kotu bi haberle geliyorum tekrar sizlere. Annemin ameliyati ufak bi kitleden, tum goyusun alinmasina kadar vardi. Kanser olmasada ciddi bi ameliyat annemi bekliyor. Ve dusundumde, beni simdiye kadar sahiplenmemis bi erkek icin bekledigim zaman ve verdigim degeri hic hak etmemis. Ben Elmiranin soyledigi seyleri bugun itibariyle beklemeyi birakiyorum, bi kac ay sonra aileme gereken destegi vermek icin geri donucem, hidirellezde ellerimi havaya acarak eski sevgilimi istemedigimi soyledim. Allahim bana unutmak icin guc vericektir, zira yurtdisina geldigimde bu yasadiklarimi tuhaf bi sekilde ruyaymis gibi algiliyorum ve Istanbulda yasadiklarim gercekmis gibi gelmiyor. Bu kisi ailesi bosaniyor diye, onlarin yaninda olmasi gerektigini soyleyerek beni elinin tersiyle itti, ben annemi bu durumda yalniz birakirsam ne annem nede Allah beni affeder!
Elin ..... vericegim degeri aileme veririm daha iyi!
Selam Kızlar,
Ben Elmira, Mercan, Olgu ve Soğanlık Emineye baktırdım. Hepsi geçmişi ve yaşadığım ayrılığı ve nedeni bildiler. Hepsi bana onun hayatında birinin olmadığını beni düşündüğünü ve Mayıs sonuna kadar bana döneceğini söyledi. Bir tek Emine Haziran sonuna kadar dedi. Ama sonuçta hepsi döneceğini söyledi. Birtek Mercan bu yıl evlilik dedi. Emine ve Elmira 2012 sonu evlilik dedi. Benim bana döneceğine dair bir ümidim yok ama hepsi ısrarla ile döneceğini söyledi. Yani h.ç biri birbirinden ayrı bişey demedi :) Çok zamana takılmak istemiyorum ama insan ne de olsa bekliyor zamanın gelmesini :) Bunların içinden en çok Elmira ve Mercan bana çok yakın geldi çünkü yaşadıklarımı olduğu gibi bildiler. Umarım doğru çıkar eğer dedikleri çıkarsa burada paylaşacağım. Elmiraya baktıranlar hep çıktı diyor bana umut veriyor :) Mercana veya Emineye baktırıp da çıkan oldu mu???
keryneia çok geçmiş olsun, allah acil şifalar versin.
mercan'a baktırmaya karar verdim arkadaşlar, son kez soruyorum baktıranlara dedikleri çıktı mı mercan'ın?
mercan'a baktırmaya karar verdim arkadaşlar, son kez soruyorum baktıranlara dedikleri çıktı mı mercan'ın?
Aynen öyle walla herkes kurudu resmen güzel haberler yok artıkk.....
böyle fallarla devam edersek daha çok kururuz gibi geliyor bana cnm ya...felaket tellalı gibi olmak istemiyorum ancak fal baktırdığım için cezalandırıldığımı düşünüyorum ben artık.
cnm sanada bilen baya falcı oluodu yanlısmı hatırlıorum yasıodun sende yani?
aylardan sonra güle tekrar baktırdım....
mevcut durumu bildi...enteresan bir detay verdi...
kısa zamanlar verdi,bekleyip görücez...