İstanbul'da Fal - Falcılar

canim bilinen sey ihtimali olan bir seydi, yalniz soyledigi sure icinde ve soyledigi gibi gerceklesmesi cok ilginc bence..

Maalesef kotu bi haberle geliyorum tekrar sizlere. Annemin ameliyati ufak bi kitleden, tum goyusun alinmasina kadar vardi. Kanser olmasada ciddi bi ameliyat annemi bekliyor. Ve dusundumde, beni simdiye kadar sahiplenmemis bi erkek icin bekledigim zaman ve verdigim degeri hic hak etmemis. Ben Elmiranin soyledigi seyleri bugun itibariyle beklemeyi birakiyorum, bi kac ay sonra aileme gereken destegi vermek icin geri donucem, hidirellezde ellerimi havaya acarak eski sevgilimi istemedigimi soyledim. Allahim bana unutmak icin guc vericektir, zira yurtdisina geldigimde bu yasadiklarimi tuhaf bi sekilde ruyaymis gibi algiliyorum ve Istanbulda yasadiklarim gercekmis gibi gelmiyor. Bu kisi ailesi bosaniyor diye, onlarin yaninda olmasi gerektigini soyleyerek beni elinin tersiyle itti, ben annemi bu durumda yalniz birakirsam ne annem nede Allah beni affeder!

Elin ..... vericegim degeri aileme veririm daha iyi!

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun canım ALLAH şifalar versin tez vakitte Boşver bekleme kimseyi akışına bırak herşeyi nezaman ne olacağı belli olmuyor kimsenin sağı soluda belli olmuyor .

Büyük geçmiş olsun! Umarım anneciğin bir an önce tamamen iyileşir! En önemlisi ailedir, bu konuda çok haklısın.... Erkekler hayatımızdan gelir ve gider, ama orada daima kalan ve bizi, olduğumuz gibi seven kişiler ailelerimizdir.... Onun için senin yerin, seni sen olduğun için seven ve bu sevgi karşılığında hiçbir şey beklemeyen ailendir! Bence kesinlikle haklısın! Ben, eski bir erkek arkadaşına sinirlendiğimde demiştim ki: "Benim hayatımdan asla çıkarmayacağım bir tek erkek vardır: babam!" Aile herşeyden önemlidir canım! Büyük geçmiş olsun ve Allah acil şifalar versin! Dualarım seninle...

valla tek tek bilmiş baktığında ciddiye almamıştım unutmuşum düşün
5-6 saat bekleyince insanda fal hevesi mi kalıyor ama zamanlar çok çok sarktı...

canikom elmira guatr demişti gögüs nerden cıktı kıyamam cok üzüldüm benim annemdende kitle alındı sakın negatif düşünme her kadında olabilen bişey bu...

geçmiş olsun Allah acil şifalar versin metanetli ol üzülme

cnm çok geçmiş olsun...

canım benim çok geçmiş olsun. bu süreci hasarsız atlatın inşallah.

bi söz duymuştum en büyük mutluluklar bizi onlaro hiç beklemediğimiz anda bulur.
beklemek süreyi uzatıyor,kafamızda kurdugumuz için kırılıyoruz.
en iyisi hayatı akışına bırakmak.

canikom elmira guatr demişti gögüs nerden cıktı kıyamam cok üzüldüm benim annemdende kitle alındı sakın negatif düşünme her kadında olabilen bişey bu...

Ben sordum Elmira'ya iste annemin durumu boyle ne olucak diye.. oda iyi olucak filan dedi, ama devamli guatr'dan bahsetti, belkide bu konuda cok soru sormamam icindi, iyiki o zamandan bilmiyodum tum goyusun alinacagini, cok uzulur yipranirdim.. gerci annem tahmin ediyormus, ama benimle herseyi paylasmamis.

gecmiş olsun hayatım gecicek ztnde güçlü olmak lazım...

cnm çokkkk geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin.dua en büyük silahımızdır .sabret ve dua et ALLAH yardım eder.

Sağlık problemi yaşayınca insan ve bunu yaşayanlar hayatta en çok sevdikleriyse insanın,aşk meşk ayrılık acıları o kadar hafif kalıyor ki,insan hayatın farkına varıp boş yere saçmaladığını farkediyor.ALLAH kimseyi böyle sınavlardan geçirmesin .

ama inanıyorum en yakın zaman da annen iyileşektir,dermansız dert yaşanmasın .ihtiyacın olan tek şey zaman ve iyi düşünmek .sende en yakın zaman da annenin yanında olcaksın .sağlık ,huzur ailenle olsun
SEVGİLER...

allah yardimcisi olsun daha kötüsünden korumus...suanki durumundan endiseleniyor olabilirsin ama ya kanser olsaydi . o ozaman birak eski sevgilini ve iliskilerini kendi hayatini hepten boslayip annen icin ölüp biterdin ....bende bi erkek icin hayatimi yillarca zindana cevirenlerdenim ama asil hayat bu gibi ciddi durumlarda anlasiliyor...allah sabir versin umarim tez zamanda annen yeniden sagligina kavusur

canımm çok çok geçmiş olsun..insanın başına gelmeyince bu tür şeyler pek anlaşılmıyor acısı..verdiğin karar bence de doğru ailene destek olmalısın. Allahım sana acil şifalar nasip etsin.

kimse beni yanlış anlamasın lütfen, ama çok yoğun fal baktırdığım zamanlarda başıma çok kötü şeyler geldi, o kadar istedim ki olmasını fal baktırdığımda bile ben evrene allaha o mesajı yolladığıma inandım, ama sanki allah da kötü birşey yapmışçasına tamam veriyorum ama yanında çözümsüzlüklerini de veriyorum gör işte dedi. tam sevdiğim adam dönecekken annem rahatsızlandı çok kötü. ve şimdi tekrar gitti o adam.

keryneia'cım çok geçmiş olsun, aileden biri rahatsızlandı mı insanın gözü hiçbirşey görmüyo, ama iyi olacak inan, biz yanındayız ...

çok geçmiş olsun canım, acil şifalar versin rabbim dualarmız zaten ona enerji vericektir

canim tarifsiz uzuldum, allah sifa versin. annenin yaninda ol, destegini hissettir, saril ona. insallah iyilesecek. istanbul dan bir sey lazim olursa da beni,bizi haberdar et. acil sifalar diliyorum, saglik olsun da gerisi hep bos aslinda. teknoloji cok gelisti artik, sorunsuz atlatiliyor bu operasyonlar, hatta estetikle eskisinden daha iyi bile oluyor insan, inaniyorum ben cok cok iyi olacak. tum iyi dileklerim ennenle ve seninle..

Arkadaslar cok tesekkurler, herkese tum temennileriniz ve dualariniz icin.. Zor seyler yasiyorum suan, ama hayata kaldigim yerden devam etmek zorundayim. En onemlisi anneme daha guclu gorunmek ve ona ornek biri olmam gerek, cunku benden aldigi gucu kimseden almiyor. Ben Istanbul'da biraz daha kalabilmek icin, sevgilimden uzak kalmamak icin bin bir bahane uydururken o beni yari yolda birakip gitti ve annecigim bana acilarini hissettirmeden sadece yaninda olmami isterken benim aklim yine bana deger vermeyen insandaydi.

Onu affediyorum.. ve hayatimdan cikariyorum.. Ailemin yani bana daha iyi gelicek diye dusunuyorum, Istanbul'a gittigimde sadece uzuldugum gunleri hatirladigim icin bu sehir bana artik cirkin gelmeye basladi ve bu yuzden son gunlerimi dolu dolu gecirip eglenerek gezerek geciricem.. kim bilir belki hatiralarimda yinede iyi bi yer edinebilir bu sekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…