İstanbul'da Fal - Falcılar

ben şimdi yeni 2 yer duydum.size danışayım,
1,ayhan ışık sokakta demet hanım varmışparadiso cafe de gideniniz var mı?biraz pahalıymış ama güzel bakıyomuş diye duydum.
2, de symbol cafedeki yücel bey.gideniniz var mı bunlardan herhangi birine.öneride bulunun bana.çünkü taksime çok uzakta oturuyorum.emin olmadan gitmek istemiyorum.

Kelebeginsansi,
Ben ikisine de gitmedim, bilmiyorum açıkcası. Gitmiş olduğun yerleri de hiç denemedim.

arkadaslar merhaba.ben kadınlar kahvesıdekı pelıne gıttım gecmısı falan cok guzel bldı ıcınde bulundugum durumu soyledı gelecekle ılgılıde beklıyorum bakalım.Ama bıde paradıso cafedekı demete gıtmıstım oda garıp bı kadın degısık yanı ıcınde bulundugum durumu bıldı zaten ne kahve ne tarota bakıyor.Bır odaya alıyor yuzune bakıp soyluyor bıde kagıda yazdırıyor.Arada kaldım sımdı ıkısıde bıldı gıbı ama gelecekle ılgılı soyledıklerı ıkısınınde farklı... ıkısınıde deneyen varsa eger hangısı sallamıyo ?? :))

paradiso cafe demet tam para tuzağı.tek seans 7dk ve 15 tl.içeri girip,oturma isim söyleme zaten 7 dk tutuyor ve haliyle yeterli gelmiyor size ve bir seans daha alıyorsunuz.etti 30 tl.lmaz:kadın işi tam ticarete dökmüş.7 dk bile dolmadan içeri biri giriyor ve süreniz doldu ve tekrar seans ister misiniz diyor?iyi falcı mı bilemem ama malı iyi götürdüğünü söyleyebilirim.

arkadaslar bende duygu su anı ve ısımlerı bılıyor ama gelecek yok
goztepedekı kadının telını verırmısın gıtmek ısterım yada denersen yakında yazarmısın tecrubenı

paradiso demet taksimetre takmıs gıbı para basar durumda hıc bana cıkmadı arkadaslar

arkadaslar bende duygu su anı ve ısımlerı bılıyor ama gelecek yok
goztepedekı kadının telını verırmısın gıtmek ısterım yada denersen yakında yazarmısın tecrubenı

Duygu kimdi?

Göztepe'deki bayanın adı Gülsün. Telefon numarasını bilmiyorum. Çünkü bilen bayanla irtibata geçemedim ama adresini yazmış. Göztepe'ye yakın bir arkadaş gidebilirse telefon numarasını alsa çok iyi olur. Randevuyla çalışıyormuş ama çok rica edilirse belki araya sıkıştırırmış. Gitmek isteyen olursa adresi yazarım.

evet canım o cok hızl bakıyor zaten dedıgın gıbı pahalı ve kısa bızey anlasılmıyor ben ıkı seans kalmıstımm tam baksın dıye baya bıseyler anlattı gıbı ama genelde kurdugu cumleler aynı cumleler tek bır konuda yogunlasıyor.ama yogunlastıgı konuda ılk etapta baya bı tatmın edıcı gıbı gelıyo ınsana.ama ıste bılmıyorum baska kısılerde ustune tanımıyorum falan dıyınce gıtmıstım ben ..sende cıkmadı yanı dedıklerı oylemı ?
bıde dedıgım gıbı pelın var kadınlar kahvesınde o baya bı bıldı ama dedıgım gıbı ıkısının soyledıklerı farklı :)) kafam karıstı nasıl olur dıye. sen pelıne baktırmısmıydın pekı ?
Bu arada bakırkoydekı duygu tam bır fıyasko arkadaslar tek derdı ısım bulmaya calısmak ve hıc bır dedıgıde cıkmıyor..

canım ben emreye baktırmıstım ama fıyasko cıkmıstı bana o. Asıl orda göker vardı. Ve ancak su kadar dıyebılırım süpperdiii.. ya da bana denk geldı bılmıyorum ama gercekten her dedıgı cıkmıstı. Ancak artık orda degıl ve yerınıde bılmıyorum.Bilen duyan varsa paylaşırsa sevinirim!!!!

goztepedeki kadına gıdecekmısın ?gıdınce yazarmısın yada emaıl adresını yazarsan ozelden emaıl atarım

Gitmek istiyorum ama telefon numarası olmayınca bana zor geliyor. Ben avrupa yakasında oturuyorum. Oralarda oturan varsa özelden yada forumda adresini yazabilirim.

ya o göztepedeki bayan benımde dıkkatımı cektı aslında fena olmaz bı gıtsem ama uzak kalıyor bıraz ben avrupa yakasında oturuyorum..nasıl yaparızkıı...Bıde bu evde bakıyor falan denıyor bır sakatlık yoktur dımı ısın ıcınde? daha once gıden varmı evıne forumda ??

Evet, forumda duyup da gidenler olmuş ve memnun kalmışlar. Çok sıra oluyormuş.O taraflarda işe olan varsa yada olacak olan varsa bir uğrayıp numarasını alırsa çok iyi olur. Benim oraya işim düşse gider, bakarım ama zor. Anadolu yakasına pek geçmiyorum.

güvenliğiniz açısından telefon numarsını özel msj ile yapın lütfen telefon no paylaşamı formda yasaktır

Son düzenleyen: Moderatör:
güvenliğiniz açısından telefon numaranızı özel mesaj ile gönderin lütfen bu şekilde yazmak yasaktır..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…