İstanbul'da Fal - Falcılar

Bugün okuduğum yorumlardan Majestic Cafe'deki Neriman Hanım'a gitmek için arkadaşla uğradık. Kendidi bugün izinliymiş. Biz de diğer tavsiye edilen Emre Bey'e baktırdık. Genel olarak memnun kaldım. Falı çok kısa sürüyor. Yani kısa ve öz. Bir dahaki sefere Neriman'a gideceğim. Bir de belirttiğiniz Sema'yı da listeye aldım. Bu arada Majestic Cafe'de kahve 14 TL.

Falcı falcı dolaşmak yerine kendinize tarot kartı alabilirsiniz. Merak ettiğiniz soruları sorun, kartlar cevaplasın. Tabi az biraz hislerin gelişmiş olması lazım. fisfisfis

var bende canım yıllardır ama beceremedim o kitaplardaki yoruma göre fal bakılmıyorki,3 kartın sırası ters düz olması hepsi falı etkiliyor o yüzden uzmana baktırmak en iyisi,

zaten kahvedense tarotu tercih ederim ama taksimde gittiğim bazı yerler tarot kahve beraber yapıyo iyi oluyor

sema sıcakkanlı bir kadın,bayağı müşteriside var,monamide,gs lisesinin karşısında han gibi bir yerde,bence tutar enerjiniz,memnun kalırsın gerçekten,bide remziye eğer daha önce gitmediysen,bende sema ve remziyeyle kanka olmuştum,o yüzden armağan hanıma gidiyorum şimdi ve çok memnunum,25 tl ama önce kahve sonra tarot bakıyor,3 soru sorduruyor en son,herşeyi döküyor,bilgin olsun.

Merhaba kızlar;
Uzun süredir bu sitedeyim,ama bu topiğe ilk kez giriyorum.Yaklaşık 2 yıl önce kız kardeşim bana geldi bir falcı bulduğunu (kendisi fal ve falcı meraklısı olur)kadının beni görmek istediğini söyledi.Bende ne alaka,beni ne yapacak diye karşı çıktım lmaz: fala inanmayan biri olarak.Kadın illa ablanı bana getir,onun çok sıkıntıları var,kafayı yemek üzere bunalımda demiş eyvahedigeldismile

Tabi kardeşim söylediklerini bana anlattı,bunları,bunları bildi falan diye.kafamçokkarıştı
Tabi ben şok,tamam dedim çünki kardeşim anlattıkça benim içim ürperdi.Gittim tabi baktı falan birçok şey tuttu.Sonra bir kaç arkadaşımı götürdüm,onlarda bayıldı kadına bende onlara baktıkça şok yaşıyorum.Ama iş kendime gelince kadına kızıyorum herkeze bakıyorsun çıkıyo,bana bakamıyorsun falan,nedeni ise söylediklerine inanmak istemiyorum.1 yıl boyunca kadına gitmedim çok kızmıştım alsanaalsanasmile sallıyor diye.Sonra bana haber gönderdi illa gelsin diye,o arada iyi değilim tabi tekrar gittim.Kısmen bildi,baya şeyler söyledi ben yine diyorum X abla sallıyon yine,kadın kızıyor bana.Yaklaşık bir hafta sonra hayatım çorap söküğü gibi oldu.Kadının 2 yıldır bana söyledikleri ihtimali bile mümkün olmayan herşey :gitme:

Sonra bu kadın benim hayat koçum gibi birşey oldu olumunekankayizsmile kadınla kanki olduk neredeyse.Benim enerjim,hislerim çok kuvvetlidir başıma gelecekleri rüyamda görürüm,ondan bana hep şey der sende boş değilsin.Yani kızlar buda benim falcı maceram.1 aydır görmüyorum kendisini artık tırsıyorum söylediklerinden,hayatımı onun söylediklerini bekleyerek geçirmek istemiyorum.Birde herşeyi bilmek pekte iyi birşey değil aslında :umursamaz:

Hepinize sevgiler.

sedatla geçen yıl tesadüfen tanıştım kız kardeşimle hastaneden tahlil sonuçları beklerken monamiye girdik ben bi kaç kez duymuştum sağdan soldan kızkardeşime burda çok iyi fal bakan bi adam varmış dedim garsona sorduk birazdan gelir dedi 12 gibi geldi. ve bana direkt isim şehir ve olayları anlattı o kadar etkilenmiştim ki anlatamam sarhoş gibi çıkmıştım kafeden sonra her canım sıkıldığında gittim ahbap olduk tesadüfen ortak arkadaşlarımız çıktı görüşür olduk. ve her baktığı fal çıktı ta ki son falına kadar bazen kötü gördüğü şeyleri söylemiyo mesela bana söylememişti iyi olucak güzel olucak diye moral vermişti sonradan başka bi arkadaşa amonra ya şöyle böyle oldu di mi iyi mi şimdi demiş ondan sonra bana fal bakmak istemedi farkettim. ama çok kuvvetli hisleri insanı şaırtacak cinsten epeydir gitmedim bu hafta sonu gitmeyi düşünüyorum belki bı kez keyfi isterde bakar diye

bende gittim sedata ama hem çok hızlı anlatıyor,hemde pekbişey bilmedi,havada kaldı herşey,ama orada sema var ona mutlaka git derim

Ben de aldım bikaç gün oluyor. Aslına bakarsan kartları kendim için açtığımda diğer falcılar bana ne demişse aynen öyle çıkıyor. Bir de ben ters olarak kullanmıyorum. Hepsini düz bırakıyorum. Bu şekilde de bakan çok iyi falcılar var ve doğru sonuçlar veriyor. Öyle kullanmak daha iyi, en azından başlangıç için.
Bilmiyorum ki bakılır mı bakılmaz mı. :uhm: Yorumlamak gerçekten çok zor o konuda haklısın.Ama ben denemeye devam edicem belki gerçekleşir çıkan durumlar. Beceremezsem de bırakırım zaten. :1rolleyes:

Bana da aynen birçok isim verdi. Şehir de söyledi. Olayları da anlattı. Bu yüzden korkmuştum epeyce o gün. Dediği şeylerden biri tam verdiği günde gerçekleşti ama diğer anlattıkları için daha zamanı var beklemen lazım demişti. Umarım çıkar diğer dedikleri de.

canım bu falcı nerdedir?bende gidiim çok meraklıyımda delikafadulden buarada kızlar kadınlar kahvesindeki remziye ye gitmeyin hiç çıkmadı falı..

kızlar melekler kahvesinde kerim e baktıranız var mı? ben her gitttiğimde orada olmuyordu. geçenlerde gene gitmiştim. tekrar bamkaya başlamış randevuyla gidiliyormuş ama. bu kadar iyi mi diye çok merak ediyorum açıkçası. giden var mı diye merak ettim.

melekler kahvesinde randevuyla bakan çok ama kalabalık olmayan müsait zamanlardada gidebilirsiniz biz mesela 10buçuk-11 buçuk arası gitmiştik randevusuz girebilmiştik direk,pek kimse yoktu

melekler kahvesinde randevuyla bakan çok ama kalabalık olmayan müsait zamanlardada gidebilirsiniz biz mesela 10buçuk-11 buçuk arası gitmiştik randevusuz girebilmiştik direk,pek kimse yoktu

randevu almak sorun değil zatende bu kerimi çok övüyorlar. ben hiç baktıradım ona. merak ettim burada baktıran var mı diye? yani övüldüğü kadar iyi mi diye.

randevu almak sorun değil zatende bu kerimi çok övüyorlar. ben hiç baktıradım ona. merak ettim burada baktıran var mı diye? yani övüldüğü kadar iyi mi diye.

Canım, kimse bilmiyor, Kerim de dahil. Sadece o anki ruh halini falan biliyor, Kerim. Bir de hoşsohbet, sakin bir kişilik. Palavracı değil. Kişilik olarak onu seviyorum.

ben iki gün önce kadınlar kahvesine gittim, dileğe baktırdım gerçekten biliyo kadın erkek arkadaşımın ismini bile söledi, isimlerde çok iyi, ayrıca sınav tarihlerimi bile bildi. daha biçok şey söledi ama onların zamanı var olunca yazarım . erken gidin 12 gbi kimse olmuo rahat rahat baktırabilirsiniz ücret 12,5tl. bu cumada pelin i denemeye gidicem bakalım o nasıl..bilmiyorumkismile

Kadınlar kahvesindeki tüm falcılar isim söylüyor sanırım. Meryem de sevdiğim çocuğun adını okuduğu bölümü bildi. Babamın adını ve neler istediğini de bildi. Benim aklımdan geçenleri, isteklerimi ve neler olacağını söyledi. Yani şimdi hakkında çok şey biliyorlar da bakalım olacak dedikleri şeyler çıkacak mı.:sm_confused:

bana telını verırmısın senı arayıp alayım yada ozelden mercanı merak ettım gımek ısterım

angelstory bana telını verırmısın senı arayıp alayım yada ozelden mercanı merak ettım gımek ısterım

merhaba arkadaşlar.bu sayfayı herzaman takip ediyorum.ben de size yaşadıklarımı anlatayım;
1 ay öncesinde 3 farklı falcıya gitti
1-bakırköyde dejavu cafede nagehan hanım.çok güzel anlatmıştı ama hiçbiri çıkmadı
2-taksim monami cafeye gittim.sedat beyi sordum pazar günleri yokmuş,tabii seda yı tanımıyordum.seda ya baktır dediler,baktırdım.aman aman çok ilginç bişiler söylemedi.söylediklerini unuttum bile
3-aynı gün kapriss cafe ye imam a gittim.(tasulanın olduğu yer) yaa çok güzel anlatmıştı.çok güzel şeyler söyledi.face de de kafenin bölümü var.birbaşkası söylediklerinin hiçbirisinin çıkmadığını vs yazmış.yine hayal kırıklığına uğradım.sallamış habire.

ben şimdi yeni 2 yer duydum.size danışayım,
1,ayhan ışık sokakta demet hanım varmışparadiso cafe de gideniniz var mı?biraz pahalıymış ama güzel bakıyomuş diye duydum.
2, de symbol cafedeki yücel bey.gideniniz var mı bunlardan herhangi birine.öneride bulunun bana.çünkü taksime çok uzakta oturuyorum.emin olmadan gitmek istemiyorum fisfisfis

Kadınlar Kahvesi'nde Remziye, Dilek, Pelin, Esra, Barış, Gülşah'a kısacası beğenilen tüm falcılara gittim. Hiçbirininki çıkmadı. Daha doğrusu bugüne kadar kime baktırdıysam bilemedi. Birkaç gün içinde Sema denilen bayana gideceğim.
Size; yine de iki hafta önce gitiğim Cafe Majestic'teki Emre'ye baktırın, derim. Oradaki hintli bayana baktırmayın, bilmiyor. Yağlayıp ballayıp yolluyor. Ne bir vakit ne bir harf, hiçbirşey yok. Emre kısa ve öz bakıyor.
Bir de başka bir forumda çok iyi olduğunu öğrendiğim evde bakan Göztepe'de bir bayan varmış. Onu da denemeyi düşünüyorum. Fiyatı 50 TL. imiş. Gitmek isteyen olursa randevu alıp birlikte gidebiliriz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…