Selamlar, ben de inanmayıp eğlencesine sohbet için baktıranlardanım. Ünlülerin evine giden ve fal bakan annemin bir çalışanı var, geçen uğramışken kahve içtim ve annemde bakmasını teklif etti.Fincanı alıp sigara içmeye dışarı çıktık, izmarit kutusuna koydu ve anlatmaya başladı."ohaa bari fincanı açsaydın" dedim.Açmadan hatta hiç dokunmadan anlattı.Geçmiş, geniş ve gelecek.Pozitif ve gayet güzel cümlelerdi.Sizlere şu an itibari ile tavsiye edebilirim ama 2,5 ay bekleyeceğim.2,5 ay içinde kendi evimin olacağını söyledi.(Yeni evlendik, borcumuz çok, takı konusuna girmiyorum bile bilenler mevzumu eskilerden hatırlar-yani özetle açız muhaha, değil ev almak bisiklete bile bütçemiz yok ) Çok kısa sürede de istediğim büyükçe birşeyi alacağımı söyledi.2-3 yıl içinde 2,5 kiloluk bir erkek çocuğumun olacağını ve okulla ilgili bir problem yaşayıp bu arada çok da iyi bir iş teklifi alacağımı söyledi bunlar gelecekle ilgili tahminler.Neyse sadece paylaşmak istedim, 2.5 ay bekleyip gelişmeleri yazacağım :)
neriman'ı bende duydum.arkadaşım baktırmıştı çok iyi demişti.
geçen cuma birlikte gittik ama izinliydi neriman.
umutluperi sana neler dedi,su falına mı ii bakıo acaba diğerlerinde nasıldır
tavsiye ediomusun yani?
Arkadaşlar 1 gün önce gittim ben de taksime kadınlar kahvesindeki meryeme baktırdım. Tesadüf eseri gördüm onu ve baktırayım dedim.Meryemle ilgili bilgi almak için bir müşteriye sordum kız kocaeliden gelmiş tek amacı meryeme fal baktırmakmış :1shok:
dediği her şey çıkmış o kıza. Yılda 1 muhakkak gelirim dedi. Ben daha da ikna oldum ve baktırıp çıktıktan sonra uzun bir süre kendime gelemedim. Bu kadar iyisine rastlamamıştım. İnşallah söyledikleri gerçekleşir. :Saruboceq:
Ertesi gün 3 arkadaşım daha baktırdı ve onlar da inanamadılar kadının bu kadar çok şeyi bilebilmesine.
Aranızda ona baktırmış olan var mıı ??? Dedikleri çıktı mı size??
arkadaşlar neriman hani roman olan kadın mı ? anladınız siz :S
bu kadınlar kahvesi dediğin meleklerin karşisindaki yer mi? eğer orası ise 3 yıl once falan biz toplu arkadaşlarla orda baktırmıştık bir meryem ablaya ama tam bir kabustu kadın sırf yıkama yağlama bir de ikidebir meryem ablanız meryem ablanız bu guzel kızları kim üzmüş gibi tabirler hafif tipi de çngene falcılarına benziyordu.
bir de sozde isim biliyor iki de bir içinde a ya da e var mı m ya da n var mı gibi sorup bulmaca cozer gibi isim tahmin edip kağıda yazıyordu ha birde kimseye anlatmayın diyordu tabi biz 5 kız dayanamayıp anlatmiştik hep aynı tarz şeyleri sallayıp sallayıp durmuş meğer.
selam kızlar,
ben yaklaşık 2 senedir merakım yüzünden bayağı gezdim,meleklerde alper vardı,o fena değildi ama genel olarak hepsi sallıyor
taksimde gs lisesinin karşısında monamide sema var,o çok iyi,artık hangi falcının ne kadar iyi olduğunu anlayabilir durumdayım :)
ve cafe zade armağan hanım,10 numara,götüdüğüm herkezin ağzı açık kaldı,o andaki doğrularıda,daha sonrakileride biliyor ve hep allahın izniyle diye anlatıyor.
ben artık başka kimseyi aramıyorum,ayda bir mutlaka gidiyorum
genelde her falcının enerjisi sizinkiyle uymayabiliyor,kadınlar kahvesindeki pelin benim hiçbişeyimi bilemedi,ama oraya gideceksenizde remziyeye su baktırın,derim.
armağan hanım içinse tek cümle,bana dua ediceksiniz :)
bi melek sevgiye ben gittim ama bazı şeyleri biliyor ama fazla beklenti içine girme,çok iyi değil,birde ukala,telefonum çaldı diye tuhaf tuhaf bakmıştı,tavsiye etmem.