İstanbul'da Fal - Falcılar

selam kızlar gecen gun arkadasla oturuken yan masadakı kızlar konusuyordu bı melek kafe varmıs orda sevgı dedıler sanırım adını tam emın degılım ısım konusunda..oraya gıden varmı aranızda ?

Selamlar, ben de inanmayıp eğlencesine sohbet için baktıranlardanım. Ünlülerin evine giden ve fal bakan annemin bir çalışanı var, geçen uğramışken kahve içtim ve annemde bakmasını teklif etti.Fincanı alıp sigara içmeye dışarı çıktık, izmarit kutusuna koydu ve anlatmaya başladı."ohaa bari fincanı açsaydın" dedim.Açmadan hatta hiç dokunmadan anlattı.Geçmiş, geniş ve gelecek.Pozitif ve gayet güzel cümlelerdi.Sizlere şu an itibari ile tavsiye edebilirim ama 2,5 ay bekleyeceğim.2,5 ay içinde kendi evimin olacağını söyledi.(Yeni evlendik, borcumuz çok, takı konusuna girmiyorum bile bilenler mevzumu eskilerden hatırlar-yani özetle açız muhaha, değil ev almak bisiklete bile bütçemiz yok ) Çok kısa sürede de istediğim büyükçe birşeyi alacağımı söyledi.2-3 yıl içinde 2,5 kiloluk bir erkek çocuğumun olacağını ve okulla ilgili bir problem yaşayıp bu arada çok da iyi bir iş teklifi alacağımı söyledi bunlar gelecekle ilgili tahminler.Neyse sadece paylaşmak istedim, 2.5 ay bekleyip gelişmeleri yazacağım :)

nerde bu kadın canım,tanıdık yada ünlü olmayanlarada bakıyomu bari:hulya:

arkadaşlar bende fala meraklıyım. eğlencesine baktırıyorum. normalde kadınlar kahvesine giderdim. pelin ve dilek favorim oradada. hep kahve ve tarot baktırıyordum. bu sefer bir değişiklik olsun dedik arkadaşımla ve su falı baktırdık. bugün bir arkadaşımla cafe majestice gittik. neriman diye bir kadın baktı. kadın acayip bakıyor. daha önce gidip baktıran var mı?

neriman'ı bende duydum.arkadaşım baktırmıştı çok iyi demişti.
geçen cuma birlikte gittik ama izinliydi neriman.
umutluperi sana neler dedi,su falına mı ii bakıo acaba diğerlerinde nasıldır
tavsiye ediomusun yani?

ben daha önce hep kadınlar kahvesine, ya da meleklere gidiyordum. oralarda da kahve ve tarot bakıyorlar. bugün değişiklik olsun diye su falı baktırayım dedim. su falınada neriman bakıyormuş. valla çok acayip bir kadın. fala başlamadan önce elimi tuttu. sonra patır patır başladı yaşadıklarımı anlatmaya. tesadüf oldu anlayacağın. ben memnun kaldım. diğer fallardada sanırsam iyidir. çünkü baştan benim su falı baktıracağımı söylememişler kağıt açıp yorum yapmaya başlamıştı. ben su falı deyince değiştirdi falı. o ara söyledikleride doğruydu hep.

arkadaşlar neriman hani roman olan kadın mı ? anladınız siz :S

bu kadınlar kahvesi dediğin meleklerin karşisindaki yer mi? eğer orası ise 3 yıl once falan biz toplu arkadaşlarla orda baktırmıştık bir meryem ablaya ama tam bir kabustu kadın sırf yıkama yağlama bir de ikidebir meryem ablanız meryem ablanız bu guzel kızları kim üzmüş gibi tabirler hafif tipi de çngene falcılarına benziyordu.

bir de sozde isim biliyor iki de bir içinde a ya da e var mı m ya da n var mı gibi sorup bulmaca cozer gibi isim tahmin edip kağıda yazıyordu ha birde kimseye anlatmayın diyordu tabi biz 5 kız dayanamayıp anlatmiştik hep aynı tarz şeyleri sallayıp sallayıp durmuş meğer.

YildizlarVeGece bende 1-2 sene önce arkadaşımla baktırmıştım valla aynen birebir senin anlattığın gibiydi :)
ama şimdi nerimanı gözüme kestirdim.bidaha taksime yolum düşerse ona baktırıcam

Evet aynı kişiden bahsediyoruz.sempatiksalakcinni
Bence bu kadın cidden kendini geliştirmiş 3 yıl öncesine göre demek ki. Biz de 4 arkadaş baktırdık ve paylaştık anlattıklarını ama hiçbiri de aynı ya da benzer şeyler değildi.fisfisfis Bu kadın için İzmit'ten kalkıp gelen kızla da konuşunca iyice ikna oldum. Çok memnun kaldım. Umarım dedikleri olur.Olmazsa fikirlerim değişir elbette.
Birçok falcı denemiş biri olduğum için ayrıt edebiliyorum iyi olanları ve fasafisocuları.
Daha 9 gün oldu baktıralı.

selam kızlar,
ben yaklaşık 2 senedir merakım yüzünden bayağı gezdim,meleklerde alper vardı,o fena değildi ama genel olarak hepsi sallıyor
taksimde gs lisesinin karşısında monamide sema var,o çok iyi,artık hangi falcının ne kadar iyi olduğunu anlayabilir durumdayım :)
ve cafe zade armağan hanım,10 numara,götüdüğüm herkezin ağzı açık kaldı,o andaki doğrularıda,daha sonrakileride biliyor ve hep allahın izniyle diye anlatıyor.
ben artık başka kimseyi aramıyorum,ayda bir mutlaka gidiyorum
genelde her falcının enerjisi sizinkiyle uymayabiliyor,kadınlar kahvesindeki pelin benim hiçbişeyimi bilemedi,ama oraya gideceksenizde remziyeye su baktırın,derim.
armağan hanım içinse tek cümle,bana dua ediceksiniz :)

armağan hanım için bende kesinlikle aynı fikirdeyim. bu zamana kadar gittiğim en iyi falcı. ve aynen dediğiniz gibi allah ın izniyle diyerek anlatıyor. yani diğer falcılar gibi olacak edecek diye size umut bağlatmıyor. ben çok memnun kaldım. kadınlar kahvesindede dilek ve pelin. onlarda çok iyiler. ama armağan hanım daha ayrıntılı bakıyor. ve söyledikleri tatmin ediyor. bazen fal baktırınca insanda olurya başkasına da gideyim onunla söyledikleri tutacak mı diye. armağan hanıma gittikten sonra hiç böyle bir fikre kapılmıyorsunuz. remziye hanımla ilgili hiç bir fikrim yok. su falındada majesticte neriman var. onu denedim bu cumartesi. ondan da memnun kaldım.

bi melek sevgiye ben gittim ama bazı şeyleri biliyor ama fazla beklenti içine girme,çok iyi değil,birde ukala,telefonum çaldı diye tuhaf tuhaf bakmıştı,tavsiye etmem.

meryem sadece kendini övüyor,boşa para vermeyin arkadaşlar,bikaç şey biliyor ama onlar zaten bilinebilecek şeyler oluyor genelde

Meryem sevdiğim çocuğun hangi bölümde okuduğunu ve babamın aklında olan fikirlerini bildi. Bir de benim aklımı okumuştu. Sevdim ben o kadını.:icecream:

ara ara fal baktırıyorum. en sık kadınlar kahvesine gidiyoruum. orada pelin ve dilek en iyisi. bu arada armağan hanım kla ilgili yazamadan geçemeyeceğim. kadın bu zamana kadar gördüğüm en iyi falı baktı bana. yalnız fiyatı 25 tl. gerçi yarım saat bakıyor. ben bugün kadınlar kahvesineremziyeye gittim. dilek yoktu bugün. pelin 16:30 dan sonra gelecek dediler. sitede çok övülüyor diye gittim. ben pek memnun kalmadım. çok hızlı patır patır anlattı. birde yüzeysel şeyler söyledi. aranızda remziye ye gidip dediği çkan var mı?

bi melek sevgiye ben gittim ama bazı şeyleri biliyor ama fazla beklenti içine girme,çok iyi değil,birde ukala,telefonum çaldı diye tuhaf tuhaf bakmıştı,tavsiye etmem.

saol canım boşuna ugrasmayım barı..canım sıkılıyoda bu ara fal baktırasım var her ne kadar ınanmasamda merak ıste .. duyunca dedım bı sorayım kımmış dıye ıyı oldu soyledıgın bosuna zaman kaybına gerek yok:) ben genelde pen de yter e baktırıyorum sanırım enerjılerımız uyusuyor (burdakılerın dedıgı gıbi) guzel bakıyor ama ayda bı ugradıgım ıcın artık kanka gıbı olduk kızla arada ben sana gecende demıştım ya cumelelrı gecmeye basladı o yuzden baska bı yer arıyorum sanırım sema hanımı deneyecem umarım enerjımız tutar..

Falcı falcı dolaşmak yerine kendinize tarot kartı alabilirsiniz. Merak ettiğiniz soruları sorun, kartlar cevaplasın. Tabi az biraz hislerin gelişmiş olması lazım. fisfisfis

Armağan Hanım'a 2 ay oldu baktıralı. Şu anda olan birşey yok. O yüzden birşey diyemeceğim onun hakkında. Söylediği tarihler ilerik dönem içindi. Olursa yazarım. Bakarken herşeyimi bilmemişti. Remziye Hanım çıkmadı. Pen Cafe Yeter de ileri tarih verdi.Ama sıcak kanlı bir bayan. Pelin'i sevmedim. Dilek daha iyi. Onun da daha birşeyi çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…