Canım;
Bu bayan normal bir ev hanımı,2 çocuk annesi. :hulya: Elbetteki sormanda bir mahsur yok,bende olsam korkarım bir başkasının evine gitmeye.eyvahedigeldismile Profösyonel bir falcı değil,ama muhteşem bakıyor (bana göre)olumunekankayizsmile tavsiyem o fal bakarken asla yorum yapmayın,konuşmayın.Sonuçta falı o bakacak ve o bilecek.Yani anlatıp,anlatıp, eeee başka ne görüyorsun demeyin.Adı Nilüfer dir ve dediğim gibi ev ortamı olduğu için oda herkezi kabul etmek istemiyor.Ben ailemle burada yaşıyorum diye korkuyor.Yani o sizden,sizde ondan korkuyorsunuz...kaydirigubbakcemile3
Sevgiler.
destin_a armağan hanıma gittinmi,nasıldı memnun kaldın mı ?
hmm hadi ya..peline giderim ozaman arada bayaa bi fiyat farkıda var ztn(=
bu arada arkadaslar bagcılarda evınde bakan kadına gıden varmı aranızda ? gıdebılırım bu hafta sonu merak ettım onuda ben. bılgı verırsenız sevınırım ..
evet bizde dün arkadaşımla birlikte gittik..çokta memnun kaldık.bir kere kendisini çok sevdik:) geçen cumarteside 2 bayan arkadaş gitmiş sanırım.
biraz zaman geçsin ben gene gidicem..
ya taksimdeki falcılardan farklı bir kere.yani herşeyi bildi diyemem tabi ama yanlış bişey pek söylemedi.
üstelik arkadaşım ve benimle olan bazı özel şeyleri bildi yani tahmin yoluyla olmayacak şeyleri.
gelecek için söyledikleri çıkacakmı diyede zaman lazım tabi.ama ben gerçekten memnun kaldım ve tekrar gidicem.en azından param iyi birine gidiyo yani 20 tl.ablamızı çok sevdm bn =)
evet bizde dün arkadaşımla birlikte gittik..çokta memnun kaldık.bir kere kendisini çok sevdik:) geçen cumarteside 2 bayan arkadaş gitmiş sanırım.
biraz zaman geçsin ben gene gidicem..