İstanbul'da Fal - Falcılar

canım bu falcı nerdedir?bende gidiim çok meraklıyımda delikafadulden buarada kızlar kadınlar kahvesindeki remziye ye gitmeyin hiç çıkmadı falı..

Canım;
Bu kadın Güneşli-Bağcılar-İSTANBUL da oturuyor.Öyle paragözde değildir,zaten 10-20 TL normalde 10 TL istiyordu ama ben ve arkadaşlarım kadın çok güzel baktığı için her gidişimizde 20 TL bırakıyoruz.Zaten ilk gidişinde 1-2 saat bakıyor.Geçmişten başlayıp geleceğe doğru sayıp,döküyor.:kahve:

Canım;
Bu kadın Güneşli-Bağcılar-İSTANBUL da oturuyor.Öyle paragözde değildir,zaten 10-20 TL normalde 10 TL istiyordu ama ben ve arkadaşlarım kadın çok güzel baktığı için her gidişimizde 20 TL bırakıyoruz.Zaten ilk gidişinde 1-2 saat bakıyor.Geçmişten başlayıp geleceğe doğru sayıp,döküyor.:kahve:

canım ya bu kadına naısl ulaşabilirz? açık adres yada tel alabilirmiyim :KK70:

guneslı bagcılardakı kadının telını yazarmısın yada usttekı cep telıme sms atarmısın

Bir arkadaşımız,özelden mesaj atmış.Gerçekten biliyormu diye sormuş...
Şöyle açıklayayım;
Aldatıldığımı bu kadın sayesinde öğrendim.Bana aldatıldığımı,kocamın ayrı bir evi olduğunu,boşanma davası gözüktüğünü söyledi.

Aldatıldım,yakaladım,boşanma davası açtık,eşim ayrı eve çıktı.Sonra ölümden döneceğimi söyledi(oldu),eşimin benden ayrılmamak için yırtınacağını söyledi (oldu) davayı anlaşmalı açmıştık,boşanmak garantiydi...
Bir sürü ayrıntı da cabası ama çok detaya girmek istemiyorum (özel hayat)

Son düzenleme:
Şöyle açıklayayım;
Aldatıldığımı bu kadın sayesinde öğrendim.Bana aldatıldığımı,kocamın ayrı bir evi olduğunu,boşanma davası gözüktüğünü söyledi.

Aldatıldım,yakaladım,boşanma davası açtık,eşim ayrı eve çıktı.Sonra ölümden döneceğimi söyledi(oldu),eşimin benden ayrılmamak için yırtınacağını söyledi (oldu) davayı anlaşmalı açmıştık,boşanmak garantiydi...

canım bende merak ettim doğrusu ama özelden yazamıyorum hakkım yok henuz :)) sen banada tel nosunu yollayabılırmısın ozelden ?
bıde kızlar armagan dedıgınız cafe zade demı acaba ? yanlıslık yapmıyım randevu alıcamda bır gıdıyım sonra yazarım burdan, nasıl oldugunu..

elmakurdumsun cok sagol canım. en kısa zamanda gıtmeye calısıcam.ama bısey sorucam boyle evlerde bakanlara falan ılk defa gıdecegım ıcın soruyorum yanlıs anlama ama acıkcası bıraz tırsıyorum :) hanı ev falan olayıya baskasının evı sonucta..:emir_bebek:

canım bende merak ettim doğrusu ama özelden yazamıyorum hakkım yok henuz :)) sen banada tel nosunu yollayabılırmısın ozelden ?
bıde kızlar armagan dedıgınız cafe zade demı acaba ? yanlıslık yapmıyım randevu alıcamda bır gıdıyım sonra yazarım burdan, nasıl oldugunu..
Evet canım, Cafe Zade'de bakıyor.

Konuda telefon numarası msn adresi gibi paylaşımlarda bulunmayın lütfen Güvenliğiniz açısından lütfen özel mesaj kullanın

Şöyle açıklayayım;

Bana da özelden mesaj atar mısın lütfen. Ben de gitmek istiyorum bu kadına.
Bir de merak ettim, acaba telefondan bakma gibi bir durumu olabiliyor mu?

tesekkur ederım elmakurdumusun mesajını aldım bagcılardakı kadını deneyecegım bılgılendırırım kahveye mi bbakıyor?

elmakurdumsun cok sagol canım. en kısa zamanda gıtmeye calısıcam.ama bısey sorucam boyle evlerde bakanlara falan ılk defa gıdecegım ıcın soruyorum yanlıs anlama ama acıkcası bıraz tırsıyorum :) hanı ev falan olayıya baskasının evı sonucta..:emir_bebek:

Canım;
Bu bayan normal bir ev hanımı,2 çocuk annesi. :hulya: Elbetteki sormanda bir mahsur yok,bende olsam korkarım bir başkasının evine gitmeye.eyvahedigeldismile Profösyonel bir falcı değil,ama muhteşem bakıyor (bana göre)olumunekankayizsmile tavsiyem o fal bakarken asla yorum yapmayın,konuşmayın.Sonuçta falı o bakacak ve o bilecek.Yani anlatıp,anlatıp, eeee başka ne görüyorsun demeyin.Adı Nilüfer dir ve dediğim gibi ev ortamı olduğu için oda herkezi kabul etmek istemiyor.Ben ailemle burada yaşıyorum diye korkuyor.Yani o sizden,sizde ondan korkuyorsunuz...kaydirigubbakcemile3
Sevgiler.

X