- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
pardon xxxxxxxxxxx/QUOTE]
Canım yazdıklarında sonradan farkettiğin yanlışlıklar olduğunda sağ alttaki edit kısmına tıklayıp düzenleyebilirsin.
pardon xxxxxxxxxx
olur sevınırım telını de yazarmısın
canım bu falcı nerdedir?bende gidiim çok meraklıyımda delikafadulden buarada kızlar kadınlar kahvesindeki remziye ye gitmeyin hiç çıkmadı falı..
Canım;
Bu kadın Güneşli-Bağcılar-İSTANBUL da oturuyor.Öyle paragözde değildir,zaten 10-20 TL normalde 10 TL istiyordu ama ben ve arkadaşlarım kadın çok güzel baktığı için her gidişimizde 20 TL bırakıyoruz.Zaten ilk gidişinde 1-2 saat bakıyor.Geçmişten başlayıp geleceğe doğru sayıp,döküyor.
guneslı bagcılardakı kadının telını yazarmısın yada usttekı cep telıme sms atarmısın
Bir arkadaşımız,özelden mesaj atmış.Gerçekten biliyormu diye sormuş...
Şöyle açıklayayım;
Aldatıldığımı bu kadın sayesinde öğrendim.Bana aldatıldığımı,kocamın ayrı bir evi olduğunu,boşanma davası gözüktüğünü söyledi.
Aldatıldım,yakaladım,boşanma davası açtık,eşim ayrı eve çıktı.Sonra ölümden döneceğimi söyledi(oldu),eşimin benden ayrılmamak için yırtınacağını söyledi (oldu) davayı anlaşmalı açmıştık,boşanmak garantiydi...
Bir sürü ayrıntı da cabası ama çok detaya girmek istemiyorum (özel hayat)
Evet canım, Cafe Zade'de bakıyor.canım bende merak ettim doğrusu ama özelden yazamıyorum hakkım yok henuz :)) sen banada tel nosunu yollayabılırmısın ozelden ?
bıde kızlar armagan dedıgınız cafe zade demı acaba ? yanlıslık yapmıyım randevu alıcamda bır gıdıyım sonra yazarım burdan, nasıl oldugunu..
Evet canım, Cafe Zade'de bakıyor.
Bir arkadaşımız,özelden mesaj atmış.Gerçekten biliyormu diye sormuş...
Şöyle açıklayayım;
Aldatıldığımı bu kadın sayesinde öğrendim.Bana aldatıldığımı,kocamın ayrı bir evi olduğunu,boşanma davası gözüktüğünü söyledi.
Aldatıldım,yakaladım,boşanma davası açtık,eşim ayrı eve çıktı.Sonra ölümden döneceğimi söyledi(oldu),eşimin benden ayrılmamak için yırtınacağını söyledi (oldu) davayı anlaşmalı açmıştık,boşanmak garantiydi...
Bir sürü ayrıntı da cabası ama çok detaya girmek istemiyorum (özel hayat)
elmakurdumsun cok sagol canım. en kısa zamanda gıtmeye calısıcam.ama bısey sorucam boyle evlerde bakanlara falan ılk defa gıdecegım ıcın soruyorum yanlıs anlama ama acıkcası bıraz tırsıyorum :) hanı ev falan olayıya baskasının evı sonucta..