teşekkür ederim çok sağol :) sen baktırdınmı memnun kaldınmı emineden
valla benm bildiğim 75 ben arayıp sormuştum çnkü .sen bilirsinnn
Selma Toprak için yazdıysanız 75 liraya baktığını. Nisan ayının ilk haftası ve geçen hafta 2 defa ayrı ayrı baktırdım ve ikisinde de 150 lira yatırdım ben Selma Toprak'ın hesabına. Bazı insanlara 150'ye bazı insanlara 75 liraya bakıyorsa bu çifte standarttır, ya da kime ne kadar kabul ettirebilirsem yaklaşımıdır. Hiç şık bir durum değil. İnternetten gönderdim, e-dekontları bende.
sevgili davul eğer yakın zamanda aradıysan sana 75tl demişler bana niye 150 tl dediler diye ne zaman aradığını sordum.Yardımın için teşekkürler sağol.
üzüldüm sen ayrılmış olmasan da bazı şeyleri aynı yaşıyoruz gibi çünkü ha kafan da bitirmişsin ha fiilen .konuştuk senle yüz yüze de görüştük sevdim de seni dürüstsün .ama şunu sölicem kararını iyi ver geleceği yoksa sürdürme bunu en iii ben bilirim ,sen de (acıdan ölüyorum ama bitirdim aramıcam da ALLAH daha büyük acılar yaşatmasın,herkese)Merhaba;
Bugün işyerimin sokağında bir fabrika yandı,yangın kontrol altına alınmadı ve elektriklerimiz gün boyunca yoktu. Tabi patronlarımız izin verip yollamak yerine tuttular bizi. Üşüdüm,gereksiz işlerle uğraşırken elimi kestim.
Ve bugün 1.yılımızdı ne kutladı,ne hatırladı. Ben hatırlatıncada gene aynı ..
Hatta akşam alındıgımı söylediğim mesajıma cevap bile vermediçç
Ne elmira,meryem ..
bilemedikleri bugün itibariyle benim nazarımda bu ilişki bitti. Söylemeye ne zaman cesaret ederim bilmiyorum.