İstanbul'da Fal - Falcılar

canım benim mutluluğun daim olsun çok sevindimmmm güzel günler bizimm :nazar:

Insallah canim cumlemize.. umarim herkes hak ettigi mutlulugu bulur.

Benim sizlere tavsiyem, sakin! ama sakin! olumsuz dusunmeyin.. Begin uyusmus gibi olur ya bazen, hep bu modda olmaya calisin. Yuklenmeyin, sakince istediginiz seye odaklanin ve hayatin akisina birakin kendinizi.. emin olun, istediginiz sey gercekten bu ise er yada gec bulur sizi bir sekilde!

Son düzenleme:
Sevgili kosita ve keryneia mutlu haberlerinizi almak çok sevindirdi. Mutlu ve güzel haberlerinizin devamını beklıyorum :)

Elmira; erkek arkadaşımla evleneceğimizi soyledi, ve birçok sorun üzerine erkek arkadaşım beni dogumgunumde yani 2 hafta sonra cumartesi istemeye gelmek istediklerini soyledi, açıkçası bu da benim çok istediğimDİ. Ama artık değil.

Kızlar, sadece benim sevgimle olacak bir ilişki bir evlilik istemiyorum ki, beni sayısını hatırlamadıgım kadar aldattı :KK43: evet belki gidip baskasıyla yatmadı ama hep baska kızlar oldu.. bana kaç gere git seni istemiyorum dedi :KK43: Daha cumartesi aksamı sabaha kadar agladım üzüntüden, cunku eski sevgilisine Ondan bir işaret beklediğini ve beni sevmediğini yazdıgı mesajlarını gormustum...

Sevgili kosita ve keryneia mutlu haberlerinizi almak çok sevindirdi. Mutlu ve güzel haberlerinizin devamını beklıyorum :)

Elmira; erkek arkadaşımla evleneceğimizi soyledi, ve birçok sorun üzerine erkek arkadaşım beni dogumgunumde yani 2 hafta sonra cumartesi istemeye gelmek istediklerini soyledi, açıkçası bu da benim çok istediğimDİ. Ama artık değil.

Kızlar, sadece benim sevgimle olacak bir ilişki bir evlilik istemiyorum ki, beni sayısını hatırlamadıgım kadar aldattı :KK43: evet belki gidip baskasıyla yatmadı ama hep baska kızlar oldu.. bana kaç gere git seni istemiyorum dedi :KK43: Daha cumartesi aksamı sabaha kadar agladım üzüntüden, cunku eski sevgilisine Ondan bir işaret beklediğini ve beni sevmediğini yazdıgı mesajlarını gormustum...

canım benimmm evlilik kararı ne olursa olsun sadece sen istiyosun diye alınabilecek bir karar değil bence bunu bi daha düşün biz kadınlar maalesef eğer seviyosak bir takım şeyleri göz ardı etmek zorundayız kaderimiz bu :KK43: ben yinede kendin için en hayırlı kararı vereceğinden eminim

bakırköydeki enfalle baktırmıştım fakat sadece içinde bulundugum durumu söylüyor gelecek ile ilgili bir şey demiyor... bir iki şey dedi gelecekle ilgili o da çıkmadı zaten:KK43: çıkan oldu ama tam tersi oldu:)

ben gelecekle ilgili falan baktırmak istiyorum geçmişi bulundugum konumu ne yapıyım?

ya allah aşkına biriniz elmiranın nerde we kaça baktığı hakkında bana özelden mesaj atabilirmiiii nolur yaaaaaaaaaaaaaaa:KK43:

Nihayet ben de gittim Emineye ama herşeye yazık oldu vaktime,zamanıma, hevesime... İnsanın ifadesinden bir şeyler yakalamaya çalışıyor ona göre sallıyor. Verdiği isimler de herkesin hayatında olabilecek türden Hakan kim?? Kocanla ne konuşacak? Ne bileyim heralde hayatın anlamını :KK37: Mustafa kim?? Peki o ne konuşacak kocanla ?? Sanki ben faklcıyım o müşteri..

Yani boş boş ...

Nihayet ben de gittim Emineye ama herşeye yazık oldu vaktime,zamanıma, hevesime... İnsanın ifadesinden bir şeyler yakalamaya çalışıyor ona göre sallıyor. Verdiği isimler de herkesin hayatında olabilecek türden Hakan kim?? Kocanla ne konuşacak? Ne bileyim heralde hayatın anlamını :KK37: Mustafa kim?? Peki o ne konuşacak kocanla ?? Sanki ben faklcıyım o müşteri..

Yani boş boş ...

Kotu gunune denk gelmissin sanirim.. valla bende hic oyle yapmamisti, bayagi bayagi nokta vurusu yapmasini bosver soyledikleri cikti bile.

Uzuldum ya :KK43:.. Simdi bu kisinin cocukluktan kalan bazi sorunlari var sanirim, soyle ki kimseye guveni tam olmayan insanlarda bu tur davranislar gozlemleniyor. Seni sevmemesiyle alakasi yok, onun icin belirsizlikler, kaybetme korkusu, mutsuz olma korkusu var ki yedekte baskalari var. Eminim bunun bi cozum olmadigini anlayip, akillanicaktir. Ogrenmesi gerekiyor ve bu guveni sen ona vermelisin, tabi hesey senin elinde.. istersen..

Kotu gunune denk gelmissin sanirim.. valla bende hic oyle yapmamisti, bayagi bayagi nokta vurusu yapmasini bosver soyledikleri cikti bile.
Valla ne deyim doğrudur ama çok heveslenmiştim
Şimdi bana elmiranın telini verebilir misiniz bir de onun falının tadına bakayım:KK53:

Aslında şaka bir yana o kadar karışık ki hayatım bana ancak nostradamus yardım edebilir heralde
o da malum müsait değil

aslında şaka bir yana o kadar karışık ki hayatım bana ancak nostradamus yardım edebilir heralde
o da malum müsait değil

ahh canımm öle birini bulursan bi zahmet bana da haber ver :)))elmirayı dene derim bide kadınlar kahvesi meryemi ben çok memnun kaldım ikisindende

aslında can sıkmak yada umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama olan şeyleri de yazmak istiyorum

öncelikle bilmeyenler için; elmira hanıma fal baktırmıştım o anda sölediği biçok şey yerindeydi,ilişkim için 2.3 ay veriyorum biticek dedi
2 gün sonra ayrıldık sonra ben dayanamadım ve elmira hanımı aradım .bu kadar çabuk olcağını düşünmemiştim ama iii olmuş dedi (doğru tabi sölediği)ama gelcek tekrar sana dönmek isticek ama daha uzun zaman var şuan için gurur yapıyor ve döndüğünde de sen soğumuş olcaksın dedi !!!

Daha sonra kızlarla buluştuk onlarda bilir taksimde yürürken ayrıldığım sevgilim aradı ayrılıktan 2 gün sonra yani,eşofmanı bende kalmış onu istiyormuş bende bi kaç tane şey daha var onları da alırsın dedim neyse akşamına evde olduğumu gelip alıcağını söledim geldi komiktir ayrılık hakkında da konuştuk ama ben barışma olmasını istemediğim için ,(ayrılalım dye ben dedim çünkü)aslında deli gib istiyorum ama kalbimden korktuğum için mantıklı davranmaya çalıştım konuları anlayışla dinledim ama içeri gitiim oda da uzandım 3 saat falan kaldı sonra eşyaları istedi bende burada hazırladım dedim çantayı verdim oda kapıda bana istedik denedik ama başaramadık dedi ve gitti

işte bu kadar diceksiniz tabi madem kendin istedin ne sızlanıyosun .

doğru olan buydu evet ama çokk canım yanıyor .sizle paylaşmak istedim ...

Son düzenleme:
arkadaşlar :KK43:anladım ewinde yada telde bakıyo okey de bana telefon atarsanız kadıncağızı arıcam bi yani...bütün gün bas bas bağırdım bi allahın kulu bana telefon atamadı iki tuşa basıp ya :KK53: kızıyorum ama yaniiiiiii :63:

bahariyede bi yerde gecen yıl baktrmıstım hafta sonu gezmesi için gelmiştim we akşam ucagım wardı kadın ucaga binecegm satte kadar söledi ve ölesine gidip otrmustuk

X