İstanbul'da Fal - Falcılar

daragaya sen memnun kaldınmı selma toprak'tan 150 tl fazla para sonuçta boşa gitsin istemem

İlk baktığında durum ve süreç konusunda çok doğru tespitleri oldu. Gelecekle ilgili söylediklerinde ise 15 nisan sonrası durumda hareketlenme olacağını söyledi, 2- 2.5 ay içinde netlik kazanacak dedi. Bugün 25 Nisan kıpırdanma yok şu ana kadar. Bu arada Elmira'ya da 12 Nisan'da batırmıştım o da Selma Toprak'a paralel şeyler söyledi. Elmira 15 gün (maximum) içinde bir şey olacağını söylemişti. Maximum 15 günün bitmesine 2 gün var göreceğiz. Selma Toprak'ın 2 - 2.5 ay içinde netlik kazanacak dediği durum için Elmira 1 -1.5 ay dedi. Selma Toprak'a 2. baktırma nedenim olumsuz bir şey görmemdi. Ama çok kötü baktı 2.sinde çünkü evinde misafir vardı ve kesik kesik baktı, telefonu kapadık misafirlerine ilgi gösterdi sonra tekrar ara demişti aradım ama odaklanarak bakmadı ve ilk baktığı faldan biraz saptı söyledikleri gerçi yarın akşam tekrar ara dedi ama, böyle yapacağına bir sonraki akşam bakabilirdi, yine de hakkını yiyemem çünkü yarın akşam yine ara daha detaylı bakarım ded ama ben aramadım. 1 saat zaten cep telefonundan arıyoruz hem ona ciddi para ödüyoruz hem de kendisine para veriyoruz keseye zarar. Bu arada bir not, ilk baktığında bana " bir şey duyacaksın inanma" demişti ve çok üzüleceğimi söylemişti, 2. arayışıma neden olan olay mıydı yada devamı gelecek mi bilemiyorum. Ben de durum bu şekilde.

slm arkadaslar ben bugun katıldım aranıza mısafır olarak takıp edıyordum daha oncesınden. Elmıra ıle ılgılı ıletısım bılgılerını benımle paylasır mısınız lutfen !

kimse yanlış anlamasın ama, biraz falcıların burnunu kaldıran bizleriz. çok iyi, harika şöyledir böyledir. hatta abartıp falı çıktı diye hediye alıp teşekküre gidecek olanlar oluyor. aynı şeyleri ben de hissettim halbuki teşekkürü 75 lira 20 lira neyse vererek yapıyoruz. ve bu falcılar geleceği değiştirmiyorlar fallarıyla, sanki onlar geleceği değiştiriyormuş gibi ayrı bir özen gösteriyoruz. çıktıysa paramızın karşılığını alıyoruz. ismini vermiyim gittiğim bi falcı aynı buna benzer birşey yaptı. bu falcılar memnun kalalım diye pozitifler, ve durmadan bizi hoş tutmaya çalışıyorlar. onların da mesleği bu. elbette misafiri varsa ilgi gösterdiği biri varsa sen orda onun için yüksün. paranı alıp göndermeye bakar. şahidimdir ki o bana bakan falcı canım cicim konuşup arkasından off sıkıldım her gün geliyorlar dedi. sonra bana sen başkasın falan diyor. ama arkamdan da aynı cümleyi kuruyor eminim. sonuç olarak büyütmeyin falcıları gözünüzde. pozitiflikleri tamamen ellerindeki ürünü pazarlamalarıdır. bunu unutmayın.

Gültanesi, mutlaka katılıyorum yadıklarına, Selma Toprak şirin ve iyi niyetli bir kadın ve her soruna cevap vermeye çalışıyor aslında yani ilk baktığı falında ben çok rahattım, ikincisinde de her soruma cevap vermeye çalıştı hakkını yiyemem, ama fal odaklanma işi sonuçta gerçi her iş böyle. Bir de Selma Toprak'ı aradığınızda sanırım eşi çıkıyor telefona ilk aradığınızda, ben kendisinin bakmasını telefonlarına tercih ederim doğrusu. Ama yine de göreceğiz zamanı, süreç ve durum tespitleri gayet başarılı.

bu arada bende falcı deneyımlerı paylasayım sızle :) kadıkoy angels ayfer tarotta ıyı yıne aynı yerde burcu kahve falında cok ıyı ve bırıze gıdıcem ondan sonrada elmıra bu saydıklarım hep paralel seyler soyledıler umarım bırız ve elmıra da ole olur

Merhaba, Kadıköy angels ayfer nasıl biri tipini tarif eder misiniz? Bir Ayfer vardı bir süre önce baktırmıştım bir kaç defa çok iyiydi ama sonra ulaşamadım hiç kendisine. Esmer kısa boylu düzgün konuşan hala öyle mi bilmiyorum ama kısa siyah saçlı zayıf bir kadın mı?

merhaba arkadaşlar..bende Elmıranın iletişim bilgilerini alabilir miyim..birde bakırköyde almira cafeyi söylediler hiç gittiniz mi ?

cok tesekkur ederım :) bısey daha sorucam tarot mu bakıyor elmıra ne kadara bakıyor ayrıntı verır mısınız? yarın arasam randevu alabılır mıyım

tarot bakıyor ,75 tl ye bakıyor evde yada telde de bakar .bugün ara randevu al yarına istersen parayı yatırıp ya telde ya evine gidersin

iş bulamıyorum burdakiler bana maaş bağlasın herkese numara veriyorum

yada fala ben bakıyım az çok bişiler kaptım .

; bak cnm 2 ay veriyorum en fazla ,döncek döncek üzülme ,bekle bekle

Sevgili minik, sanırsam bugün olanlarla acıcık da canın sıkılmış, ama düşünsene günler neyi ifade ediyor ? günlerinde hatırlanmasa ama nice güzel, sevgi dolu yıllar olsa. Sen biliyor musun ki seni seviyor, bırak aramasın, hatta sen arama, sitem etme, n'olur desin. Alınma, kırılma, yani bırak akışa.
Bunlar neden yazdım, çünkü ben aynısını yaptım, kazandım...
Sevgiler

canım.. ilk baktrn benim sanırm burda ve uzun zamandr gidip gelirim. söylemiştim burdan 1 arkadaş baktrcaktı. arkadaşlarım gelcek daha uygun olabilir mi diye. kıramadığı için 75 e tmm dedi. konuştu isen zaten yapısını bilirsin. kıramaz insanları.
burdan arkdşlara yaprakın tanıdğm deyin 75 tl diye söylemiştim. ve bir çok kişide 75 e baktırmış.
çifte standrt olayı da biraz benim yüzümden oldu sanırm. ben çok ısrar ettim. kendi çewreme de öyle baktırttırıyorum çünkü. burdaki arklara da yardımcı olmak istedm o kadr.

Canım tabiki sen bilirsin ama Biriz hanım fos... Şöyle ki ona baktırdığımda önce çok beğenmiştim, aklımı okumutu sanırım... Herşeyi benim istediğim gibi söylemişti isimleri fln da bilir biraz... Ama sonra hiç bir dediği çıkmadı baktırdığımda Aralık flndı sanırım...

Açık yaklaşımınız için teşekkür ederim, çok şirin bir insan olduğunu zaten yazmıştım ama yine de şık olduğunu düşünmüyorum, ben iki fal için 300 lira verirken başkası 4 fal için 300 lira vermiş olacak. Peki benim durumum nasıl tolore edilecek? Yani yine de kime ne kadara tutarsa durumu mevcut, zaten daha önceki mesajımda da telefonu açanın kendisinin olmadığını yazmıştım. Kendisine ben ilk baktıracağım zaman da 2. sinde de hemen ulaşamadım, sanırım eşi bir bey çıkıyor. Bu arada konuşma arasında da telefonunu ve bilgilerini Kadınlar Kulubu kanalıyla aldığımı da söylemiştim ben, Kadınlar kulubunden arayanlara 75 liraya bakıyorum denmedi bana. Yine de çok şirin ve rahatlatan bir insan olduğunu durum ve süreç konusunda çok iyi olduğunu tekrar yazmak isterim. Geleceği zaman göstereceği için yorum yapamıyorum net olarak, çünkü 15 Nisan sonrası aslında açık uçlu bir yorum.

yani bu biriz e gıtme mi demek oluyor genelde bırız hakkındada ıyı seyler duydum eyfer ve burcu ıyıydı aynı seyleri soledıler genel olarak hatta burcu ısım bıldı o kdar ıyıydı ve su elmıranın bahsı cok gectı onada son olarak baktırmak ıstıyorum ne dersenınız kımı tercıh etmelıyım bana son olarak bırını onerır mısınız kızlar! :)

tarot bakıyor ,75 tl ye bakıyor evde yada telde de bakar .bugün ara randevu al yarına istersen parayı yatırıp ya telde ya evine gidersin

tesekkur ederım ılgınden dolayı... yalnız eve gıtmek ne kadar guvenılır.. ayrıca avrupa yakasında mı evi nasıl bulucam ben anadolu yakasındayım da ?

güzel mesajın için teşekkür ederim.
hakkımızda hayırlısı. dediklerini aklımın bi köşesine yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…