canım benim mutluluğun daim olsun çok sevindimmmm güzel günler bizimm
Arkadaslar, bugun Elmiranin soyledikleri noktasina virgulune varana kadar cikmistir! Mutlulugumu ilk sizlerle paylasmak istedim, simdi annemi kandirmama geldi sira, dualarinizi eksik etmeyin
Sevgili kosita ve keryneia mutlu haberlerinizi almak çok sevindirdi. Mutlu ve güzel haberlerinizin devamını beklıyorum :)
Elmira; erkek arkadaşımla evleneceğimizi soyledi, ve birçok sorun üzerine erkek arkadaşım beni dogumgunumde yani 2 hafta sonra cumartesi istemeye gelmek istediklerini soyledi, açıkçası bu da benim çok istediğimDİ. Ama artık değil.
Kızlar, sadece benim sevgimle olacak bir ilişki bir evlilik istemiyorum ki, beni sayısını hatırlamadıgım kadar aldattıevet belki gidip baskasıyla yatmadı ama hep baska kızlar oldu.. bana kaç gere git seni istemiyorum dedi Daha cumartesi aksamı sabaha kadar agladım üzüntüden, cunku eski sevgilisine Ondan bir işaret beklediğini ve beni sevmediğini yazdıgı mesajlarını gormustum...
Nihayet ben de gittim Emineye ama herşeye yazık oldu vaktime,zamanıma, hevesime... İnsanın ifadesinden bir şeyler yakalamaya çalışıyor ona göre sallıyor. Verdiği isimler de herkesin hayatında olabilecek türden Hakan kim?? Kocanla ne konuşacak? Ne bileyim heralde hayatın anlamınıMustafa kim?? Peki o ne konuşacak kocanla ?? Sanki ben faklcıyım o müşteri..
Yani boş boş ...
Sevgili kosita ve keryneia mutlu haberlerinizi almak çok sevindirdi. Mutlu ve güzel haberlerinizin devamını beklıyorum :)
Elmira; erkek arkadaşımla evleneceğimizi soyledi, ve birçok sorun üzerine erkek arkadaşım beni dogumgunumde yani 2 hafta sonra cumartesi istemeye gelmek istediklerini soyledi, açıkçası bu da benim çok istediğimDİ. Ama artık değil.
Kızlar, sadece benim sevgimle olacak bir ilişki bir evlilik istemiyorum ki, beni sayısını hatırlamadıgım kadar aldattıevet belki gidip baskasıyla yatmadı ama hep baska kızlar oldu.. bana kaç gere git seni istemiyorum dedi Daha cumartesi aksamı sabaha kadar agladım üzüntüden, cunku eski sevgilisine Ondan bir işaret beklediğini ve beni sevmediğini yazdıgı mesajlarını gormustum...
Valla ne deyim doğrudur ama çok heveslenmiştimKotu gunune denk gelmissin sanirim.. valla bende hic oyle yapmamisti, bayagi bayagi nokta vurusu yapmasini bosver soyledikleri cikti bile.
ya allah aşkına biriniz elmiranın nerde we kaça baktığı hakkında bana özelden mesaj atabilirmiiii nolur yaaaaaaaaaaaaaaa
aslında şaka bir yana o kadar karışık ki hayatım bana ancak nostradamus yardım edebilir heralde
o da malum müsait değil
ahh canımm öle birini bulursan bi zahmet bana da haber ver :)))elmirayı dene derim bide kadınlar kahvesi meryemi ben çok memnun kaldım ikisindende
arkadaşlaranladım ewinde yada telde bakıyo okey de bana telefon atarsanız kadıncağızı arıcam bi yani...bütün gün bas bas bağırdım bi allahın kulu bana telefon atamadı iki tuşa basıp ya kızıyorum ama yaniiiiiii