daragaya sen memnun kaldınmı selma toprak'tan 150 tl fazla para sonuçta boşa gitsin istemem
İlk baktığında durum ve süreç konusunda çok doğru tespitleri oldu. Gelecekle ilgili söylediklerinde ise 15 nisan sonrası durumda hareketlenme olacağını söyledi, 2- 2.5 ay içinde netlik kazanacak dedi. Bugün 25 Nisan kıpırdanma yok şu ana kadar. Bu arada Elmira'ya da 12 Nisan'da batırmıştım o da Selma Toprak'a paralel şeyler söyledi. Elmira 15 gün (maximum) içinde bir şey olacağını söylemişti. Maximum 15 günün bitmesine 2 gün var göreceğiz. Selma Toprak'ın 2 - 2.5 ay içinde netlik kazanacak dediği durum için Elmira 1 -1.5 ay dedi. Selma Toprak'a 2. baktırma nedenim olumsuz bir şey görmemdi. Ama çok kötü baktı 2.sinde çünkü evinde misafir vardı ve kesik kesik baktı, telefonu kapadık misafirlerine ilgi gösterdi sonra tekrar ara demişti aradım ama odaklanarak bakmadı ve ilk baktığı faldan biraz saptı söyledikleri gerçi yarın akşam tekrar ara dedi ama, böyle yapacağına bir sonraki akşam bakabilirdi, yine de hakkını yiyemem çünkü yarın akşam yine ara daha detaylı bakarım ded ama ben aramadım. 1 saat zaten cep telefonundan arıyoruz hem ona ciddi para ödüyoruz hem de kendisine para veriyoruz keseye zarar. Bu arada bir not, ilk baktığında bana " bir şey duyacaksın inanma" demişti ve çok üzüleceğimi söylemişti, 2. arayışıma neden olan olay mıydı yada devamı gelecek mi bilemiyorum. Ben de durum bu şekilde.