Merhaba, Kadıköy angels ayfer nasıl biri tipini tarif eder misiniz? Bir Ayfer vardı bir süre önce baktırmıştım bir kaç defa çok iyiydi ama sonra ulaşamadım hiç kendisine. Esmer kısa boylu düzgün konuşan hala öyle mi bilmiyorum ama kısa siyah saçlı zayıf bir kadın mı?
pardon zayıf mı demişsin hayır baya toplu esmer kısa boylu kısa saclı bır bayan ayfer baska ayfer yok zaten bildiğim kadrıyla...evet kısa boylu esmer baya toplu guleryuzlu ve guzel konusan bır bayan ve hala orda ben onun tarotunu daha cok begendım onun tarotta daha iyi bana göre :) sana güncel söyledikleri mi çıktı yoksa gelecekle ilgilide çıkanlar oldu mu bana oldu da
tesekkur ederım ılgınden dolayı... yalnız eve gıtmek ne kadar guvenılır.. ayrıca avrupa yakasında mı evi nasıl bulucam ben anadolu yakasındayım da ?
cnm bulunmıcak bişiy yok .teli var arayıp açık adres alırsın metrobüs var artık o kadar zor değil bi yere ulaşmak.korkmana da gerek yok ,2 çocuğuyla yaşıyormuş tatlı biri tel açınca anlarsın
anladım cok tesekkurler....
Canım tabiki sen bilirsin ama Biriz hanım fos... Şöyle ki ona baktırdığımda önce çok beğenmiştim, aklımı okumutu sanırım... Herşeyi benim istediğim gibi söylemişti isimleri fln da bilir biraz... Ama sonra hiç bir dediği çıkmadı baktırdığımda Aralık flndı sanırım...
ev konusunda bende çok endişe etmiştim, hatta tek gitmedim , ama artık tek gidebillirim.
güvenim tam.
çook oldum ama birşey daha sorucam :) elmıra 75 lira ya değer mi sizce gelecekle iligili tahminler benim için önemli geçmii herkes biliyor bir şekilde ... elmira gelcekle ilgili iyi mi ?
çook oldum ama birşey daha sorucam :) elmıra 75 lira ya değer mi sizce gelecekle iligili tahminler benim için önemli geçmii herkes biliyor bir şekilde ... elmira gelcekle ilgili iyi mi ?
anladım peki memnun kaldın mı elmira dan ben son kez ona gitmek istiyorum... söyledikleri çıktı mı?
çıkmadı, ufak tekefek şeyler çıktı . diğer söyledikleri için zamanı var. ama benim ümidim yok.
2 saat önce bi karar verdim , uygularsam bütün falcıların dedikleri alt üst olucak.
kötüde olsa duymak istiyorum diosan git hayatım ben öle kötü seyler duydum ve pat dedi yasanmaya basladı he cıktımı evet cıktı bakalım uzun vadede benim falım cıkarsa herkezinki cıkar cesur ve güzeli ceviriorum zira özel hayatımda=)
tel de mi baktırdın evinde mi ? baktırdığın tüm falcılar iyi yönde ve hep aynı şeyleri sölediler ya elmira farklı söylerse acaba burcu ve ayfer le sınırlı mı kalsa falım kafam karıştı şimdi
bahar554 ün beğenisi üzerine yıldız hanıma baktırdım dejavudaki. fena değildi. söyledikleri çıkarsa forumda söylerim
a oyle mı cok sevındım ılk ızlenımın nasıl
bılebıldıgı seyler oldu mu
bende bugun elmıra hanımı aradım, soyledıklerınden dolayı saskınım
bırde benım falım oyle yarımsaat 40 dakıka surmedı soru sormayı bılmıyorum sanırım, tek bı konu var o da rahmetlının sımdı ne dusunduguydu, bıraz konustuk duyduklarım yuzunden saskınım ama o sor dedıkce ben tıkandım kaldım,
ısın garıbı su vakıtte su olucak gıbı de dııldı falım o yuzden sadece olurda gerı gelır benı affet derse anlıcam kadıncagızın bılıp bılmedıgını