İstanbul'da Fal - Falcılar

evet kısa boylu esmer baya toplu guleryuzlu ve guzel konusan bır bayan ve hala orda ben onun tarotunu daha cok begendım onun tarotta daha iyi bana göre :) sana güncel söyledikleri mi çıktı yoksa gelecekle ilgilide çıkanlar oldu mu bana oldu da

pardon zayıf mı demişsin hayır baya toplu esmer kısa boylu kısa saclı bır bayan ayfer baska ayfer yok zaten bildiğim kadrıyla...

tesekkur ederım ılgınden dolayı... yalnız eve gıtmek ne kadar guvenılır.. ayrıca avrupa yakasında mı evi nasıl bulucam ben anadolu yakasındayım da ?

cnm bulunmıcak bişiy yok .teli var arayıp açık adres alırsın metrobüs var artık o kadar zor değil bi yere ulaşmak.korkmana da gerek yok ,2 çocuğuyla yaşıyormuş tatlı biri tel açınca anlarsın

çook oldum ama birşey daha sorucam :) elmıra 75 lira ya değer mi sizce gelecekle iligili tahminler benim için önemli geçmii herkes biliyor bir şekilde ... elmira gelcekle ilgili iyi mi ?

çook oldum ama birşey daha sorucam :) elmıra 75 lira ya değer mi sizce gelecekle iligili tahminler benim için önemli geçmii herkes biliyor bir şekilde ... elmira gelcekle ilgili iyi mi ?

kötüde olsa duymak istiyorum diosan git hayatım ben öle kötü seyler duydum ve pat dedi yasanmaya basladı he cıktımı evet cıktı bakalım uzun vadede benim falım cıkarsa herkezinki cıkar cesur ve güzeli ceviriorum zira özel hayatımda=)

kötüde olsa duymak istiyorum diosan git hayatım ben öle kötü seyler duydum ve pat dedi yasanmaya basladı he cıktımı evet cıktı bakalım uzun vadede benim falım cıkarsa herkezinki cıkar cesur ve güzeli ceviriorum zira özel hayatımda=)

anladım peki memnun kaldın mı elmira dan ben son kez ona gitmek istiyorum... söyledikleri çıktı mı?

çıkmadı, ufak tekefek şeyler çıktı . diğer söyledikleri için zamanı var. ama benim ümidim yok.
2 saat önce bi karar verdim , uygularsam bütün falcıların dedikleri alt üst olucak.

çıkmadı, ufak tekefek şeyler çıktı . diğer söyledikleri için zamanı var. ama benim ümidim yok.
2 saat önce bi karar verdim , uygularsam bütün falcıların dedikleri alt üst olucak.

kuzum öle karar verdim demekle olsa ... zurnanın zırt dediği yere gelince dumur oluosun karar falan kalmıo bence sen bosa al bırak akısına bakalım nasıl olucak..

Ana Sayfa

flashtv de görmüştüm çok başarılıydı hani emine ve bir kadın daha çıkıyor rüya yorumları dye.
nazlı adı neyse burdan bi arkadaşda söleyince araştırdım bide mail atmıştım.cvp vermiş 150 liraya bakıyormuş.yuhhhhhhhhh
diyorum sadece .yine de isteyen olur dye link koydum bakarsınız

Benim Elmira hakkinda yazdiklarimi oku istersen, bana soyledigi bir cok sey tarihine varana kadar cikti.. ha herkeste cikarmi tarihine kadar, sanmam, kendide boyle birsey iddia etmiyor zaten.

tel de mi baktırdın evinde mi ? baktırdığın tüm falcılar iyi yönde ve hep aynı şeyleri sölediler ya elmira farklı söylerse acaba burcu ve ayfer le sınırlı mı kalsa falım kafam karıştı şimdi

2sindede baktırdım noktasına kadar aynı cümleleri aynı tarihleri verdi ki hatırlamas imkansız... hepsi uydurma cıktı cafe falcıları seni sevio seni dşünüo aman verem olcak galiba ama it gibi masallah bi elmira dedi biri var duycaksın die 2. güne duydum yeterli buda sanırım...

bahar554 ün beğenisi üzerine yıldız hanıma baktırdım dejavudaki. fena değildi. söyledikleri çıkarsa forumda söylerim

bende bugun elmıra hanımı aradım, soyledıklerınden dolayı saskınım
bırde benım falım oyle yarımsaat 40 dakıka surmedı soru sormayı bılmıyorum sanırım, tek bı konu var o da rahmetlının sımdı ne dusunduguydu, bıraz konustuk duyduklarım yuzunden saskınım ama o sor dedıkce ben tıkandım kaldım,
ısın garıbı su vakıtte su olucak gıbı de dııldı falım o yuzden sadece olurda gerı gelır benı affet derse anlıcam kadıncagızın bılıp bılmedıgını

a oyle mı cok sevındım ılk ızlenımın nasıl
bılebıldıgı seyler oldu mu

aslına bakarsan beni böyle dökmedi ortalara. hani herşeyimi bilmedi. fakat söylediği çok önemli birşey vardı ki beni etkiledi. hiç bi falcı söylememişti onu. biraz tutuk. kendine güveni az.
bilmiyorum işte

e keske sorsaydin :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…