işte bu süper!çok sağol canım :) peki direkt aradığımda mı bakar yoksa önce hesabına para mı yatırmam gerekiyor, o iş nasıl halloluyor çok kısa bilgi alabilir miyim :)
hangimizin yaptığı terbiyesizlik buyur bir oylamaya sunalım istersen ...çıkarların uğruna milletin cebinden haksızca para almaya çalışan sen mi .test edip onaylayan doğru tek cümlesi olduğuna inanmadığım birinin maskesini düşüren benmi terbiyesiz . buyrun arkadaşlar açık oylama .........
Kızlar sonunda Elmira'ya baktırmaya karar verdim ama çok kısa bi kaç sorum var eğer yanıtlarsanız çok mutlu olurum
1-Telefondan baktırmayı düşünüyorum. Telden aradıktan sonra randevu veriyor hesabına para yatırıyorum sonra mı bakıyor nerden anlıyor benim yatırdığımı kafam karıştı bi açığa kavuşturursanız nasıl devam ediyor süreç çok sevinirim
2-Geleceğin garantisi yok ama 3.şahısların düşüncelerini söyleme açısından baktıracağım daha çok, benimki ne düşünüyor falan gibi, ne dersiniz bu konuda güvenebilir miyim yani gelecek çıkarmı beklentisi olmadan özellikle 3.şahıs düşünce analizi için önerebilir misiniz?
yorumlarınızı bekliyorumm :)
O soruna cevap veremedimcunku ben evinde baktırdım yüz yüze, yakındım direk gideyim dedim.
ewt önce randevu alıyorsun, sonra da hesaba para yatırıyorsun, zaten hesap numaran senin adınaysa senin yatırdığını anlar, yoksa açıklama kısmına adını yazarsın, sonrada söylediği saatte arıyosun..
bence 3. şahısların hem düşüncelerini, hem de yaptıklarını iyi biliyor, gelecek için şu an bir şey söyleyemiyorum yaşayıp göreceğiz :) ama söylediği şeyler çok mantıklı ve olabilecek şeyler
bir de yok ailenden biri hamile kalcak yok deniz kenarında yaşayan bi akraban ev alcak gibi gereksiz şeyler söylemiyor hiç, falında en çok sevdiğim bu oldu sanırım :)
Arkadaşlar;
Bu arada kahvaltı olayına ben de katılmak isterim, beni yer ve saat konusunda bilgilendirirseniz.
Tüm fal tecrubelerımızı paylasır, sorunlardan bıraz uzaklasırız :)
Kızlar sonunda Elmira'ya baktırmaya karar verdim ama çok kısa bi kaç sorum var eğer yanıtlarsanız çok mutlu olurum
1-Telefondan baktırmayı düşünüyorum. Telden aradıktan sonra randevu veriyor hesabına para yatırıyorum sonra mı bakıyor nerden anlıyor benim yatırdığımı kafam karıştı bi açığa kavuşturursanız nasıl devam ediyor süreç çok sevinirim
2-Geleceğin garantisi yok ama 3.şahısların düşüncelerini söyleme açısından baktıracağım daha çok, benimki ne düşünüyor falan gibi, ne dersiniz bu konuda güvenebilir miyim yani gelecek çıkarmı beklentisi olmadan özellikle 3.şahıs düşünce analizi için önerebilir misiniz?
yorumlarınızı bekliyorumm :)
elmiranın telefonunu bana da yollarmısınız? ne kadar ucretı ben ofıste gece uygun oluyorum gece arasam olur mu onu ?
Elmıranın bılgılerını sana yolladım :)
Sen Elmira'sın sanırım. Ya da ondan çıkarın var.
sen yalan söylediğimi nerden uyduruyorsun ben onu anlamadım.
iftira atarak ne elde ediyorsun?
sen yalan söylediğimi nerden uyduruyorsun ben onu anlamadım.
iftira atarak ne elde ediyorsun?
Her onunuze gelen kisileri aramayin yahu!.. kosita zaten sen kadinlar kahvesi meryem'i begenmissen henuz fal dunyasinda yenisin demektir. Aman hocalara gidip buyu bozdurtmayin kizlar, yaziktir paraniza.
Canım sen Elmiraya baktırmıştın daha önce değil mi? Bende yeni baktırdım. Benim tamamen ümidimi kestiğim hayatta olmaz dediğim şey için 1-1,5 ay sonra olacak dedi. Sana baktığı ve bildiği şeyler oldu mu?
Valla tatlim, daha bugun bi tanesi cikti.. daha once cikan seylerde var.. aslinda bugunku olay hayati onem tasiyodu ve oldu cok sukur. Umarim seninkiside cikar.