hayır gelmedi gelse istermiim o kadar başka birinin nosunu istemiştim onu verdi sizin değil
kısss senin tatlı dillerini yesinler :))))) hadi inşş gerçi ben ümitlerimi kaybettikçe size sarıyorum burdan ruh halim normal değil artık :)))
Attım. Bu arada yıllardır bir türlü vermediğim kilolar sağlığımı tehdit edince ilim hocadan yardım istedim ve bir haftada 2 kilo verdim.
sana bedava bakmadı diye burdakileri yanlış yönlendiriyorsun herhalde.
Attım. Bu arada yıllardır bir türlü vermediğim kilolar sağlığımı tehdit edince ilim hocadan yardım istedim ve bir haftada 2 kilo verdim.
burdakileri yönlendirme şartıyla bedava bakım istediysen ve o da bakmadıysa normal yani onu kötülemen.
burdakileri yönlendirme şartıyla bedava bakım istediysen ve o da bakmadıysa normal yani onu kötülemen.
ben yaşadıklarımı faydalı olmak ve ihtiyac duyan insanların şarlatanların elinde oyuncak olmamaları için paylaştım. her yazdığım gerçektir.
ben yaşadıklarımı faydalı olmak ve ihtiyac duyan insanların şarlatanların elinde oyuncak olmamaları için paylaştım. Yazdıklarım gerçektir. Uydurma değil...ne haliniz varsa görün.
masken düştü tabi biz halimizden memnunuz şekerim yalan dolan muska büyü bunlarla işimiz yok size hayırlı işler ama burdan size ekmek çıkmazz ......
Benim senin gibilerin ekmeğine ihtiyacım yok çok şükür. Sen sütten çıkma akkaşıksın galiba. Bana sataşmazsan sevinirim artık. Terbiyesizleşme daha fazla.
Kızlar sonunda Elmira'ya baktırmaya karar verdim ama çok kısa bi kaç sorum var eğer yanıtlarsanız çok mutlu olurum
1-Telefondan baktırmayı düşünüyorum. Telden aradıktan sonra randevu veriyor hesabına para yatırıyorum sonra mı bakıyor nerden anlıyor benim yatırdığımı kafam karıştı bi açığa kavuşturursanız nasıl devam ediyor süreç çok sevinirim
2-Geleceğin garantisi yok ama 3.şahısların düşüncelerini söyleme açısından baktıracağım daha çok, benimki ne düşünüyor falan gibi, ne dersiniz bu konuda güvenebilir miyim yani gelecek çıkarmı beklentisi olmadan özellikle 3.şahıs düşünce analizi için önerebilir misiniz?
yorumlarınızı bekliyorumm :)
Canım sunu soyleyebılırım; erkek arkadasımın bana kurdugu cumleler dahıl aklından gecenlerı endıselerını sıkıntılarını anlattı