keryneia yada kosita yada gereci :)siz baktırmışmıydınız elmira hanım a
kilit şeyler vardı benle ilgili bildi size çıktı mı yada neler oldu yazarmısınz zahmet olmazsa
bayanlar ben burada yeniyim ama sizi hep takip ediyorum. purple cafenin telefonunu bulamiyorum, gul' e gitmek istiyorum ama anladigim kadariyla randevusuz olmuyor. e boylece benim de tel no' ya ihtiyacim var. rica etsem web adresini veya tel no' yu yazar misiniz?
Günaydın arkadaşlar...
Angelim hoşgeldiiin.
Bu Cuma Antakya'ya gidiyorum (fal için değil ama) ancak oralarda çook fal bakıldığını ve bunu gerçekten hakkıyla yapan falcılar olduğunu duymuştum ve o kadar şanslıyım ki bir arkadaşımın ablasının evinde kalacağım o süre zarfında ve arkadaşımın ablası da fal fanatiği imiş ve tanıdığı çok iyi falcılar varmış. Konuştum diyor ki- " ben böyle bir şey görmedim ve dedikleri harfiyen yaşadım" Şimdiiii bunları neden anlatıyorum? KK için baktırdığım kişilerin, eğer telefonda bakıyorlarsa alacağım numaralarını ve sizlere vereceğim. Ancak Çarşamba akşamı 22 uçağı ile geliyorum yani buraya yorum yazmam sanırım Perşembe olur... Bilmem ilgilenir misiniz kızlar????
Kizlar cok garip ama kafamda bazi seyler oturmaya basladi sanki.. Ben uzun suredir odevimle ugrasiyorum, ama bi turlu tam olarak baslama firsati bulamamistim, calistigim icin. Ne gariptir ki sevgilim bana gelmese bile pek umursamiyordum, basimda bin tane is oldugundan oturu, ayrica zaten cok yorgun oluyordum eve geldigimde. Tuhaf bir sekilde ayrildik ve bunun uzerine ben sinirden isten izin aldim, ve hic baslayamadigim odev icin kutuphaneye gittim ve akabinde calismalarima baslamis oldum.
Kim ne derse desin, olaylari ben bu hale getirmistim. Cunku bu olay olmasaydi, odevimi yapamayacaktim bile, devamli ertelemeye devam edip hocaya hicbirsey gosteremeyecektim.
bulucam o sureyi arkadaşım çok darlandım zira. yani bir falcıyı silah zoruyla eve kapayıp falın her türlüsünü baktıracak kadar gerilla ruhuna sahibim bu aralar
,eheh:)) ilgileniriz sen bir git helebu arada mercan'a baktırmış mıydın? eğer baktırdıysan nasıldı? paylaşabilirsen sevinirim.
Kızlar merhaba
devamlı falcıya gıtme alıskanlıgım yoktur benım, nadıren buraya gelır yazılanları okur cokda yorum yapmam
bugun ızınlıydım kendımı dısarı attım,aksam eve donus yolunda kendımı tamamen tesadufler sonucu bakırkoy mu yesılkoyun altı mı emın dıılım tam yerınden ama dejavu cafede buldum, burda da adını duymustum gırıyım ıcerı dedım,neyse bakılıyo mu fal dıyınce evet dedıler, delı gıbı kalabalıktı bı sekılde benı one aldılar ve yıldız dıye bırıyle konustum, tam fal bıtcek dıyorum uzattıkca da uzattı, bu kadını duyan bılen varmı soyledıklerının cogu dogruydu acaba gelecek yorumları tutarmı bunu merak edıyorum bırde bana sadece yarım saatten fazla ayırdı, tarot, kahve bı de ıcınden gelmıs bakla falı actı? asagıda da bı suru ınsan onu beklıyodu, bu kadının soyledıklerı cıkarmı, gıden onu bılen bırı varmı?
Valla canim bana dedigi bi iki sey cikti, hatirladiklarim:
- Annenin guatr'i olabilir, bi test yaptirin dedi.. ve yurtdisina geldim, annemin doktoruda supheleniyormus test yaptirdik, sonuclari bekliyoruz.
- Onun disinda bi kere aradim birsey sormak icin, bugun sakin bekleme seni yarin yada obursugun ariyacak dedi, ertesi gun aradi!
- Mutlu bir sekilde yurtdisina gidiceksin dedi, oyle oldu!
Henuz ufak seyler cikti, ama diger seylerin zamani var zaten.. zamanla gorup anlicaz.
bulucam o sureyi arkadaşım çok darlandım zira. yani bir falcıyı silah zoruyla eve kapayıp falın her türlüsünü baktıracak kadar gerilla ruhuna sahibim bu aralar
ben ilk defa duyuyorum yıldızhanımı bikaç kşiye baktırdım dejavuda. iyi miymiş yıldız hanım? hangi dejavuda bi de, tren yolunun yanındakinde mi?
,
Tatlım ben Mercan'a 9 ay önce baktırmıştım telefonda o zaman pek yüzeysel gelmişti ya da ben sevdiğimden yeni ayrılmıştım kafam çok karışıktı, yani her nedense pek de tatmin olmamıştım ama ancak aradan geçen o aylar sonucu ben de kendimi toparladım ama yine de hala tam anlamıyla iyileşebilmiş değilim. Ve şimdilerde eskisi kadar sık baktırmıyorum yani ayda 4-5 kere falan. En son baktırdıklarım Emine ( ki pek memnun kalmadım) önce Elmira 1 hafta arayla da Mercan. Her ikisi de aynı kelimeler ve aynı cümleler kurdular ki buna şok oldum. Kişilik analizleri, varolan durum saptamaları, olaylar ve gelecek için dahi aynı düşünceleri bildirdiler. Hatta ben ikisine de telefonda baktırdığım için bir an acaba bu ikisi aynı kişi mi diye de şüpheye düştüm. İkisinden de olumlu elektrik aldım. Gelecek beklentim fazla yok yani ben falı terapi gibi gördüğüm için çok etkilenmiyorum. Yani falcı değerlendirmem istediğim şeyleri söylemeleri doğrultusunda değil bunu anlatmaya çalışıyorum. Ama yine de geçmiş, şimdiki zaman, kişilik analizleri tabii ki bence o falcının iyi olduğu anlamına geliyor. sevgiler tatlişko....