İstanbul'da Fal - Falcılar

Günaydın arkadaşlar...

Angelim hoşgeldiiin.

Bu Cuma Antakya'ya gidiyorum (fal için değil ama) ancak oralarda çook fal bakıldığını ve bunu gerçekten hakkıyla yapan falcılar olduğunu duymuştum ve o kadar şanslıyım ki bir arkadaşımın ablasının evinde kalacağım o süre zarfında ve arkadaşımın ablası da fal fanatiği imiş ve tanıdığı çok iyi falcılar varmış. Konuştum diyor ki- " ben böyle bir şey görmedim ve dedikleri harfiyen yaşadım" Şimdiiii bunları neden anlatıyorum? KK için baktırdığım kişilerin, eğer telefonda bakıyorlarsa alacağım numaralarını ve sizlere vereceğim. Ancak Çarşamba akşamı 22 uçağı ile geliyorum yani buraya yorum yazmam sanırım Perşembe olur... Bilmem ilgilenir misiniz kızlar????

Merhaba ben özelden yazamıyorum bana mercanın telefon numarasını gönderebilir misin? Birde kaça bakıyor? Çok teşekkürler

Merhaba,

valla sizin oralarda ki falcıların ününü duymuştum. Bana telefon numaralarını özelden gönderebilir misin? Ben özelden yazamıyorum. Bu aralar Antakyaya gitmeyi düşünüyorum. Ayrıca telefonda bakanlar varsa onlarıda söylersen cok sevinirim. Çok teşekkürler

ben özelden mesaj atamıyorum bana antakyada ki iyi falcıların telefon numarasını verebilirsen cok sevinirim. teşekkürler

telefonda bakmıyomuş tatlım yaa kartala da gitmem mümkün değil kısmet olmadı belki hafta sonu giderim :)))

h.sonu buluşuyoruz kızlarla yok fal mal benim evim maltepe de kartal çok yakın ama korkuyorum ya gitmek istemiyorum artık, fal duymak istemiyorum ama içim içimi yiyor.

Arkadaşlar ben iyi anlnlatamadım sanırım. Ben İstanbul'dayım ve oraya bu hafta sonu gideceğim ve hiç bilmiyorum orada bir falcı. Ancak gidip bakırdıktan sonra ve de telefonda bakan var ise alacağım numaralarını ve size buradan iletirim...

h.sonu buluşuyoruz kızlarla yok fal mal Benim evim maltepe de kartal çok yakın ama korkuyorum ya gitmek istemiyorum artık, fal duymak istemiyorum ama içim içimi yiyor.

tabiki buluşuyoruzz beraber gidelim korkma yaa bi şey olmaz elmirayada tek gittim ben çok tatlıydı ne olacak :))

canım sen baktır biz merakla bekliyoruz ama telefonda bakan birilerini bul biz nasıl gideriz oraya :)))

Her onunuze gelen kisileri aramayin yahu!.. kosita zaten sen kadinlar kahvesi meryem'i begenmissen henuz fal dunyasinda yenisin demektir. Aman hocalara gidip buyu bozdurtmayin kizlar, yaziktir paraniza.

Herkese slmlarrr

elmira ya sonunda kavuştum dün telde konuştuk!

valla nasıl başlasam bilmiyorum ama öncelikle buradaki arkadaşlarım(dyorum artık görmesem de benimsedim) a ALLAH razı olsun diyorum elmiraya nası ulaşırdım siz olmasanız
gelelim konumuza,hepsini anlatmak istemiyorum ama benim şuan yaşadığım sıkıntıları ,geçmişteki ilişkilerimi hatta içimde kalıp da bi ilişki yaşayamadığım ölece kalan bi insanı bile bildiiii.ayrı evde yaşadığımı evimin deniz gördüğünü (kısmen de olsa),annemin rahatsızlık geçirdiğini babamın karakterini,işten ayrı olduğumu birinin bana borcu olduğunu ve istemezsem onu alamıcağımı (kesinlikle) borcu olan kişinin karakterini bir bir saydı daha ne diiim önümüzdeki günlerde yaşıyacağım şeyleri de söledi ALLAH inşallah nasip eder ve güzel günler görürüm huzur bulurum size ve de tüm inananlara bu dileklerimi yolluyorum .he unutmadan ben burada aman elmira ya gidin şöle böle yapın demiyorum yanlış anlaşılmasın ama insanı o kadar içten dinliyor ki o kadar sıkılmadan ve seni rahatlatmak için demiyor bunları doru olduğunu gördüğü yada hissettiği için,sana umut verip yollamıyor neyse anlatmakla bitmez umarım sölediği şeyler olur ALLAH ın izniyle de buraya yazarım
(bi kaç şey sormayı unuttum yahu arasam ayıp olur mu sizce,bilemedim )???

sevgiler ...

bu ruh hali bana çok tanıdık geldi ahanda bende böyle kapatmıştım tel.i

Her onunuze gelen kisileri aramayin yahu!.. kosita zaten sen kadinlar kahvesi meryem'i begenmissen henuz fal dunyasinda yenisin demektir. Aman hocalara gidip buyu bozdurtmayin kizlar, yaziktir paraniza.

canım yeni değilim meryem abla gerçekten çok güzel baktı ilk falıda harfiyen çıktı ikincisi için beklemedeyim hayır benim büyü ile zaten işim olmaz dini inanclarıma ters merak ettim aradım özel numaradan :)) kendiside söledi zaten bakım yapmıyomuş büyü muska falan dedi ve msn den bakıyomuş akşam bakarım sana dedi telden bi iki şey söledi onlarında benimle alakası yoktu zaten :))

Merhaba Arkadaşlar..

Nostradamus Zeynep ile ilgili birçok olumlu yorum okuduk ve gitmeye karar verdik fakat cafeden gönderildiğini öğrendik. Bilgisi olan var mı acaba?? Yada Kadıköy tarafında iyi bir falcı önerebilcek olan var mıı?? acilll!!! :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…