İstanbul'da Fal - Falcılar

davul sen gelmiyormusunn.
kızlar bu arada çooook eğlenicezz ne güzel biraz kafa dağıtalımmmmm::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ayy kızlarrrr bu bölümü yeni gördüm amaa 1700 tane msjı okuyamacağım için biri bana yazabilir miii biz de arkadaslarla bir falcı bakıoruz istanbul kadıköy ya da taksim olabilir nolurrr hellppp:)

davul sen gelmiyormusunn.
kızlar bu arada çooook eğlenicezz ne güzel biraz kafa dağıtalımmmmm::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ne yazık ki gelemiyorum bir yakınımıza baş sağlığına gidicez.ama sizden ricam ltfen bi dahaki buluşma cumartesi olsun pazar gelmem çok zor oluyor ailemle geçiriceğim tek gün çünkü sizleri de görmek istiyorum mümkünse cumartesi olsun .
sevgiler ...

Merhaba, İlim Hoca'nın özelliği nedir? Ne yapıyor? Yani ne yaptı da rahatladınız? Biraz bilgi verir misiniz?

Valla kişiden kişiye göre değişir ama ben telde ilk aramada rahatlama hissettim. Sebebini bilmiyorum. Çok sıkıntılıydım o dönem. Msn den konuştum sonra. Bana gelecekle ilgili pek birşey söylemedi (gaybı Allah bilir dedi) ama mevcut durumumu ve sıkıntılarımın nelerden kaynaklandığını söyledi ve yakınlarımı, arkadaşlarımı, vs bildi. Merak ettiğim konularda sorularımı cevapladı. Ben fayda gördüm yani.

Son düzenleme:
Kizlar cok garip ama kafamda bazi seyler oturmaya basladi sanki.. Ben uzun suredir odevimle ugrasiyorum, ama bi turlu tam olarak baslama firsati bulamamistim, calistigim icin. Ne gariptir ki sevgilim bana gelmese bile pek umursamiyordum, basimda bin tane is oldugundan oturu, ayrica zaten cok yorgun oluyordum eve geldigimde. Tuhaf bir sekilde ayrildik ve bunun uzerine ben sinirden isten izin aldim, ve hic baslayamadigim odev icin kutuphaneye gittim ve akabinde calismalarima baslamis oldum.

Kim ne derse desin, olaylari ben bu hale getirmistim. Cunku bu olay olmasaydi, odevimi yapamayacaktim bile, devamli ertelemeye devam edip hocaya hicbirsey gosteremeyecektim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba,

Çok acil yardımınıza ihtiyacım var. Elmira'yı telefonla aradım. Çok tatlı bir hanım gibi geldi bana. Ama ben Anadolu Yakası'nda oturduğum ve çalıştığım için hafta arası gitmem imkansız. Kendisi de telefonla bakalım dedi. Amaaa ben farklı bir cep telefonu operatörü abonesiyim. Yani çok masraflı olacak sanırım. Ne kadar sürüyor falı hatırlayan var mı?

arkadaşlar merhaba,

çok acil yardımınıza ihtiyacım var. Elmira'yı telefonla aradım. çok tatlı bir hanım gibi geldi bana. Ama ben anadolu yakası'nda oturduğum ve çalıştığım için hafta arası gitmem imkansız. Kendisi de telefonla bakalım dedi. Amaaa ben farklı bir cep telefonu operatörü abonesiyim. Yani çok masraflı olacak sanırım. Ne kadar sürüyor falı hatırlayan var mı?

40 45 dk sürüyo ama istiyosan soru cevap olarakda bakar ama onunda manası kalmıyo

merhaba arkadaşlar
Ben siteye yeni üye oldum o yüzden burda kimseyi tanımıyorum:2:.Banada telefonda fal baktırabileceğim birisi gerekli ama iyi bir falcı olması gerekiyor ümitlerim kırılsın istemiyorum yok yere.Birde bişey daha sorucam ücreti nasıl alıyor telefonda bakınca?Acil bilgi rica ediyorum sizlerden.şimdiden teşekkür ederim.Bu arada çok harika bir site burası gerçekten bayıldım.:KK16:

merhaba kızlar sonunda bende gelebildim.. öncelikle artk cafelerdeki falcılarla uğraşmayacağımı söylemek istiyorum... Elmiraya gittim geçen gün.. memnun kaldım çokta tatlı bir kadın... umarım söyledikleri çıkar ki altını çizerek söylemek istiyorum.. pembe bir tablo falan çizmedi.
ve 2. olarak da Gül'le ilgili olarak bir şey farkettim ki beni çok şaşırttı ve bence çok önemli.. bazı şeyler biliyor evet ama dediğiniz gibi tarihleri değil.. aylar önce gittiğimde bana iki konu hakkında iki şey söyledi.. (evle alakalı) o zamanlar bunlar gündemde bile yoktu... yani örnek veriyorum.. böyle bir şey var böyle böyle olacak demişti.. bende olmadığını söyledim ama bi zaman sonra farkettim ki ilerleyen zamanlarda tam da dediği durumlar oldu

merhaba arkadaşlar
ben siteye yeni üye oldum o yüzden burda kimseyi tanımıyorum:2:.banada telefonda fal baktırabileceğim birisi gerekli ama iyi bir falcı olması gerekiyor ümitlerim kırılsın istemiyorum yok yere.birde bişey daha sorucam ücreti nasıl alıyor telefonda bakınca?acil bilgi rica ediyorum sizlerden.şimdiden teşekkür ederim.bu arada çok harika bir site burası gerçekten bayıldım.:KK16:

canım ücreti banka hesabına yatırıyosun elmira ve mercana baktıran arkadaşlar var güven konusunda emin ol diye söledim

merhaba arkadaşlar
Ben siteye yeni üye oldum o yüzden burda kimseyi tanımıyorum:2:.Banada telefonda fal baktırabileceğim birisi gerekli ama iyi bir falcı olması gerekiyor ümitlerim kırılsın istemiyorum yok yere.Birde bişey daha sorucam ücreti nasıl alıyor telefonda bakınca?Acil bilgi rica ediyorum sizlerden.şimdiden teşekkür ederim.Bu arada çok harika bir site burası gerçekten bayıldım.:KK16:

Hoşgeldin. İlim hoca hesap numarasını veriyo ama 50 den aşağı bakmıyor. Ayrıca msnde daha iyi bakıyor sanırım.

Son düzenleme:
bayanlar ben burada yeniyim ama sizi hep takip ediyorum. purple cafenin telefonunu bulamiyorum, gul' e gitmek istiyorum ama anladigim kadariyla randevusuz olmuyor. e boylece benim de tel no' ya ihtiyacim var. rica etsem web adresini veya tel no' yu yazar misiniz?

X