kadıköy cafe mu aslan beye semender falı baktırdım geçen sene 95 tlye...herşeyi birbir anlattı...ayrılıcaksın sevgilinden çok büyük olaylar olcak ewlilik görmüorum dedi.... sinirimden adama çıkıştım...olucak sen de gelip bana söliceksin dedi....harfiyen herşeyi tarihleriyle tutarak yaşadım...şoklar geçiriyorum... işin kötüsü okadar çok üzülmüştüm ki ayrılıcaksın dediğinde falı yazdığım kağıtları yırttım attım ağladım zırladım....ama dediklerinin hepsini de yaşadım... paranız warsa gidin... 120 tl olmuş sanırım
hayatım kadıköy beyaz fırının ordaki migrosu arkana al...yukarıki sokağa doğru yürü modaya gider gibi... yürü dümdüz... bi yere sapma...kocaman pembe bi bina..cafe mu yazıo kime sorsan gösterirler. namı yürümüş aslan beyin.. kendisi çok kalitedir... başka fallara da bakıo...eşi aysun hanımda çok misafirperverdir... o da bakım yapıyo...asla kafede baktırmayan bi kişiydim...şimdi hiç ora bura diye dolanmıyorum bi ona gidiyorum...
kadıköy cafe mu aslan beye semender falı baktırdım geçen sene 95 tlye...herşeyi birbir anlattı...ayrılıcaksın sevgilinden çok büyük olaylar olcak ewlilik görmüorum dedi.... sinirimden adama çıkıştım...olucak sen de gelip bana söliceksin dedi....harfiyen herşeyi tarihleriyle tutarak yaşadım...şoklar geçiriyorum... işin kötüsü okadar çok üzülmüştüm ki ayrılıcaksın dediğinde falı yazdığım kağıtları yırttım attım ağladım zırladım....ama dediklerinin hepsini de yaşadım... paranız warsa gidin... 120 tl olmuş sanırım
Bu elmırayı yerlere göklere sıgdıramayan arkadaslar
merak edıyorum sizlere ne dedı de çıktı...mesela ılıskın yürümeyecek ayrılacaksın dedıgı varmı....yada dönecek deyip de dönen var mı....
merak edıyorum bu kadın bır bana,bir katre ye,bir handekukaya mı anı,gecmısı,gelecegı bılemedı...
hayır sorun bende ıse tekrar baktıracam ciddiyim...
Yanlız rica ediyorum evet hayır cevaplı sorulan soruları söylemeyin.Bu iş olacakmı ee % 50 ihtimal zaten....
ben baktırdıgımda ordaki 2 kızada olmıcak dedi... bana dönecek ama suan umrunda diilsin simdiki kıza asık oldugunu sanıo kazık yiyince aklına geliceksin hiçbişe düşünmüo senin hakkında sadece 1 kere aklına düşmüşsün sora yine kıza adapte olmus dedi... ben sölemeden hiç bişey konusmadan fal baktırırım yorumda yapmam ne iğrenc seyler yasamıssın diyip basladı anlatmaya yani 2 kere baktırdım aynı cümleler biri telde bakıldı bu arada...durum an birebir doru bildiğim seyler..he dönerse yazarım...
kilit noktalarda aynı seyleri söylüo fark yok teldede baktırılabilir ama yüz yüzeyken aklına daha cok sorucak sey gelio rahatsın cünkü benim an berbat neler söledi dövse iidi yani=) emineye gitmedim ama denemek istiorum falımı teyit amaclı=)) inş. döner ama bakalım söle düşün ne kadar sürelere takılmayalım desekte teldeki süreyle yüzyüze sölediği süre bile aynı arada doğum günüm olcanı ve msj atıcağını söledi mesela bak o yakın tarih deneyebiliriz cıkıp cıkmıcanı..
şiddetli uyarılarınızla ritadan vazgeçtim kızlar. lütfen melahat hakkında da yorum yapın. angel sen gittiysen bi anlatıver melahati.
+ kadınlar kahvesi gülşahın telini bilen ya da kendisiyle samimi olan biri varsa lütfen bana ulaşsıın
Bunu soyledigin iyi oldu, herkesemi mavi boncuk filan olmustum bi ara.. cunku aglayanda cok oluyo diye yazmisti biri. Yahu ne hallere dustuk ahahaha.. ama fal baktirmiyorum sigarada icmiyorum su gunlerde.. yurtdisi bana iyi yaradi.. hatta nerdeyse sevgilimide unutucam, dermisim
biz anca deeerrrmişizzzz
Valla kişiden kişiye göre değişir ama ben telde ilk aramada rahatlama hissettim. Sebebini bilmiyorum. Çok sıkıntılıydım o dönem. Msn den konuştum sonra. Bana gelecekle ilgili pek birşey söylemedi (gaybı Allah bilir dedi) ama mevcut durumumu ve sıkıntılarımın nelerden kaynaklandığını söyledi ve yakınlarımı, arkadaşlarımı, vs bildi. Merak ettiğim konularda sorularımı cevapladı. Ben fayda gördüm yani.
MU CAFE HK.
geçen sene ben daha çok falcı bilmez iken kim ne derse elimde bi avuç tuzla koşa koşa giderdim,bunlardan biride mu cafe semender falı oldu asla ve asla hiç kimseye tavsiye etmiyorum paranıza yazık olur,eski üyeler hatırlar aytenyengaver isimli üye vardı sonra o cafenin sahibi olduğu anlaşıldı burada epey reklamını yapmıştı inş.hortlamamıştır tekrar
Valla tatlim nice asklara unutamam, ayrilamam dedim elimin tersiyle ittim.. benim korkum bundan. Bende biterse istersen dunyanin hukumdari olsun geri donusu yok, cunku o kisiden anlam veremedigim bir sekilde tiksiniyorum. Boyle birsey yasayan bi tek benmiyim bilmiyorum, normal insanlar sogur ama ben tiksiniyorum.. garip!
yaniiii ?
bu sölediğin pek iyi bişiy diiil sanırım ?
laroxcum ne zaman doğum gününnn , umarım mesaj atar da falın çıkmış olur :)
Mayıs ta sekerim cok imkansız atması ama atarsa pesss derim ben bu kadına pess=) atmazsa ztn bi güvenim sarsılır tabi ama napalım... yasayıp görücez ztn benim bi moralim bozuldu o kdr olumsuz sey duyduktan sonra yani kendim die sölemiorum kadın iyi bi insan olmasan dönmezdi umrunda diilsin suan dedi hahahha
umrunda değilsin çok ağır olmuş ya, ben artık zamana çok takılmıyorum kızlar oluruna bıraktım normalde bu hafta son haftaydı benim ama olacağı varsa olur ben tırmaladıkça gecikiyo sanki
umrunda değilsin çok ağır olmuş ya, ben artık zamana çok takılmıyorum kızlar oluruna bıraktım normalde bu hafta son haftaydı benim ama olacağı varsa olur ben tırmaladıkça gecikiyo sanki