İstanbul'da Fal - Falcılar

tam olarak nerede canımm,,???çok enteresann tarihleriyle yaşamış olmann başka deneyim eden var mı aslan beyi??

hayatım kadıköy beyaz fırının ordaki migrosu arkana al...yukarıki sokağa doğru yürü modaya gider gibi... yürü dümdüz... bi yere sapma...kocaman pembe bi bina..cafe mu yazıo kime sorsan gösterirler. namı yürümüş aslan beyin.. kendisi çok kalitedir... başka fallara da bakıo...eşi aysun hanımda çok misafirperverdir... o da bakım yapıyo...asla kafede baktırmayan bi kişiydim...şimdi hiç ora bura diye dolanmıyorum bi ona gidiyorum...

merak ettim şimdi:)gerçi fiyatı da iyi ama bu kadar nokta atışı yapması da çokk garipp denemek lazım saol canımmm :)

bu arada semender falı nasıl bişey?? diğer fallarda aynı fiyat mı?? çok oldu ama:))))

Yok valla pembe bi tablo cizmedi, ok bende sevgilimle olucagini soyledi, emme velakin yasayacagim zorluklarida soyledi. Ama oyle tatli bi dille anlattiki, varsin olsun cinsinden yani. Rahatlatiyor, hayati ve zorluklarini tekrar gormemizi sagliyor ve ne biliyim.. sende basindan bilemedigi icin eminim guven kirilmistir, ama bi cok kiside nokta vurusu birak onu yani karmasik bazi seyleri anlatti bana honk oldum. Hic bir hayal gucu genis insan bunu sallayamazdi, bunu yasayan bilir sadece, gercekten tespitleri superdi.. valla sayili kiside bilememis o kadarda olsun artik dicem bozulmaca yok yani.

MU CAFE HK.
geçen sene ben daha çok falcı bilmez iken kim ne derse elimde bi avuç tuzla koşa koşa giderdim,bunlardan biride mu cafe semender falı oldu asla ve asla hiç kimseye tavsiye etmiyorum paranıza yazık olur,eski üyeler hatırlar aytenyengaver isimli üye vardı sonra o cafenin sahibi olduğu anlaşıldı burada epey reklamını yapmıştı inş.hortlamamıştır tekrar

Bunu soyledigin iyi oldu, herkesemi mavi boncuk filan olmustum bi ara.. cunku aglayanda cok oluyo diye yazmisti biri. Yahu ne hallere dustuk ahahaha.. ama fal baktirmiyorum sigarada icmiyorum su gunlerde.. yurtdisi bana iyi yaradi.. hatta nerdeyse sevgilimide unutucam, dermisim

laroxcum ne zaman doğum gününnn , umarım mesaj atar da falın çıkmış olur :)

Canim Gulsah'in telefonu bende yok.. ama gecen dedigi bir seyi yasadim.. bana sevgilimin eski sevgilisi ile aralarinda bi tartisma olucak ve bu olayi sana anlaticak demisti, ulan birebir o olayi ben yasadim .. hatta kih kih gulmustu, yuzume soylemek mi istemedi anlamadim o ara, ama deseydi fena bozulurdum cidden ahahaha.. valla Gulsah o zaman karsina soyle biri cikicak kafani celicek demisti der demez o kisiyle tanismistim.. tesadufun bu kadari diyemiyecegim :).. Soyledigi bazi seyler gecikmeli cikiyor, o yuzden bi ay icinde cikmayinca endiselenmeyin bende 4 ay sonra cikti bi tanesi mesela.

biz anca deeerrrmişizzzz

biz anca deeerrrmişizzzz

Valla tatlim nice asklara unutamam, ayrilamam dedim elimin tersiyle ittim.. benim korkum bundan. Bende biterse istersen dunyanin hukumdari olsun geri donusu yok, cunku o kisiden anlam veremedigim bir sekilde tiksiniyorum. Boyle birsey yasayan bi tek benmiyim bilmiyorum, normal insanlar sogur ama ben tiksiniyorum.. garip!

bana emaıl atarmısın yazzkurt@gmail.com

peheyyy...hey gidi günler hey:)...aytenvegeri hatırlamamak mümküm mü:)??bir muu deddi...başka birşey demedi:)

ne kadar aynı ve ne kadar farklı kafalar yaşıyoruz ...

laroxcum ne zaman doğum gününnn , umarım mesaj atar da falın çıkmış olur :)

Mayıs ta sekerim cok imkansız atması ama atarsa pesss derim ben bu kadına pess=) atmazsa ztn bi güvenim sarsılır tabi ama napalım... yasayıp görücez ztn benim bi moralim bozuldu o kdr olumsuz sey duyduktan sonra yani kendim die sölemiorum kadın iyi bi insan olmasan dönmezdi umrunda diilsin suan dedi hahahha

umrunda değilsin çok ağır olmuş ya, ben artık zamana çok takılmıyorum kızlar oluruna bıraktım normalde bu hafta son haftaydı benim ama olacağı varsa olur ben tırmaladıkça gecikiyo sanki

umrunda değilsin çok ağır olmuş ya, ben artık zamana çok takılmıyorum kızlar oluruna bıraktım normalde bu hafta son haftaydı benim ama olacağı varsa olur ben tırmaladıkça gecikiyo sanki

gelişme varmı peki bebişim biyerden basladıysa dedikleri olur tabi rahat ol ztn en bişey yapınca olmuo oluruna bırakcaksın?

Annemle en sonunda konustum turkiyede kalma isini, birinci adimi attim zorda olsa. Pek yanasmadi, ama zamanla beni anlayacagini dusunuyorum.. babama ise sanirim mektup filan yazmam gerekecek :/.. oyf

çok takılma zamanlara elmira kendiside söyledi bana biraz erken olur, geç olur.
Hoş ben falda cıkanları umursamıyorum artık. olacak demişti ama ümidi kestim olursa ne ala olmazsada ben hazırlıyorum kendimi zaten.
bol bol dua et kuzum.
herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…