- 10 Ekim 2010
- 303
- 0
Hafta sonu kimler geliyo?????taksim deki kahvaltıya:)))))))
kısmetse bennn :)))
bu ruh hali bana çok tanıdık geldiahanda bende böyle kapatmıştım tel.i
davul sen gelmiyormusunn.
kızlar bu arada çooook eğlenicezz ne güzel biraz kafa dağıtalımmmmm:
Merhaba, İlim Hoca'nın özelliği nedir? Ne yapıyor? Yani ne yaptı da rahatladınız? Biraz bilgi verir misiniz?
arkadaşlar merhaba,
çok acil yardımınıza ihtiyacım var. Elmira'yı telefonla aradım. çok tatlı bir hanım gibi geldi bana. Ama ben anadolu yakası'nda oturduğum ve çalıştığım için hafta arası gitmem imkansız. Kendisi de telefonla bakalım dedi. Amaaa ben farklı bir cep telefonu operatörü abonesiyim. Yani çok masraflı olacak sanırım. Ne kadar sürüyor falı hatırlayan var mı?
merhaba arkadaşlar
ben siteye yeni üye oldum o yüzden burda kimseyi tanımıyorum:2:.banada telefonda fal baktırabileceğim birisi gerekli ama iyi bir falcı olması gerekiyor ümitlerim kırılsın istemiyorum yok yere.birde bişey daha sorucam ücreti nasıl alıyor telefonda bakınca?acil bilgi rica ediyorum sizlerden.şimdiden teşekkür ederim.bu arada çok harika bir site burası gerçekten bayıldım.
merhaba arkadaşlar
Ben siteye yeni üye oldum o yüzden burda kimseyi tanımıyorum:2:.Banada telefonda fal baktırabileceğim birisi gerekli ama iyi bir falcı olması gerekiyor ümitlerim kırılsın istemiyorum yok yere.Birde bişey daha sorucam ücreti nasıl alıyor telefonda bakınca?Acil bilgi rica ediyorum sizlerden.şimdiden teşekkür ederim.Bu arada çok harika bir site burası gerçekten bayıldım.
40 45 dk sürüyo ama istiyosan soru cevap olarakda bakar ama onunda manası kalmıyo
Peki numarasını nerden öğrenebilirim sizlerde varmı?