İstanbul'da Fal - Falcılar

Canım anlamadımm sımdı sen mercanla elmıraya 9 ay önce mi baktırdınnn

Hayır hayatım ben 9 ay önce Mercana baktırmıştım ancak Elmirayı henüz yeni duydum ve baktırdım ve bildiğin gibi Mercan yine bu aralar popüler oldu burada ben de baktırmak istedim çünkü 9 ay önce pek memnun kalmamıştım ama ben mi yanıldım acaba diye tekrar baktırdım. Gelecek için dediklerinin çıkıp çıkmadığını henüz bilmiyorum çünkü ikisi de 2 ay sonrasına zaman verdi ama benim beğenim dediğim şeyler konusunda oldu yazımda bahsettiğim şeyler.
,
Bu arada ben Antakyadaki falcıları fethetmeye gidiyorum oraya. Bakalım neler olacak. Muck

Bu elmırayı yerlere göklere sıgdıramayan arkadaslar:KK37:

merak edıyorum sizlere ne dedı de çıktı...mesela ılıskın yürümeyecek ayrılacaksın dedıgı varmı....yada dönecek deyip de dönen var mı....

merak edıyorum bu kadın bır bana,bir katre ye,bir handekukaya mı anı,gecmısı,gelecegı bılemedı...
hayır sorun bende ıse tekrar baktıracam ciddiyim...
Yanlız rica ediyorum evet hayır cevaplı sorulan soruları söylemeyin.Bu iş olacakmı ee % 50 ihtimal zaten....

ben baktırdıgımda ordaki 2 kızada olmıcak dedi... bana dönecek ama suan umrunda diilsin simdiki kıza asık oldugunu sanıo kazık yiyince aklına geliceksin hiçbişe düşünmüo senin hakkında sadece 1 kere aklına düşmüşsün sora yine kıza adapte olmus dedi... ben sölemeden hiç bişey konusmadan fal baktırırım yorumda yapmam ne iğrenc seyler yasamıssın diyip basladı anlatmaya yani 2 kere baktırdım aynı cümleler biri telde bakıldı bu arada...durum an birebir doru bildiğim seyler..he dönerse yazarım...

ben baktırdıgımda ordaki 2 kızada olmıcak dedi... bana dönecek ama suan umrunda diilsin simdiki kıza asık oldugunu sanıo kazık yiyince aklına geliceksin hiçbişe düşünmüo senin hakkında sadece 1 kere aklına düşmüşsün sora yine kıza adapte olmus dedi... ben sölemeden hiç bişey konusmadan fal baktırırım yorumda yapmam ne iğrenc seyler yasamıssın diyip basladı anlatmaya yani 2 kere baktırdım aynı cümleler biri telde bakıldı bu arada...durum an birebir doru bildiğim seyler..he dönerse yazarım...

hımmm pekı sence telde mı daha iyi yoksa yüz yüze mi...ınsallah döner bu arada
pekı emıneye gittinmi o ne dedi aynı konuyla ilgili

hımmm pekı sence telde mı daha iyi yoksa yüz yüze mi...ınsallah döner bu arada
pekı emıneye gittinmi o ne dedi aynı konuyla ilgili

kilit noktalarda aynı seyleri söylüo fark yok teldede baktırılabilir ama yüz yüzeyken aklına daha cok sorucak sey gelio rahatsın cünkü benim an berbat neler söledi dövse iidi yani=) emineye gitmedim ama denemek istiorum falımı teyit amaclı=)) inş. döner ama bakalım söle düşün ne kadar sürelere takılmayalım desekte teldeki süreyle yüzyüze sölediği süre bile aynı arada doğum günüm olcanı ve msj atıcağını söledi mesela bak o yakın tarih deneyebiliriz cıkıp cıkmıcanı..

kilit noktalarda aynı seyleri söylüo fark yok teldede baktırılabilir ama yüz yüzeyken aklına daha cok sorucak sey gelio rahatsın cünkü benim an berbat neler söledi dövse iidi yani=) emineye gitmedim ama denemek istiorum falımı teyit amaclı=)) inş. döner ama bakalım söle düşün ne kadar sürelere takılmayalım desekte teldeki süreyle yüzyüze sölediği süre bile aynı arada doğum günüm olcanı ve msj atıcağını söledi mesela bak o yakın tarih deneyebiliriz cıkıp cıkmıcanı..

doğum gününü mü bildi yani? senin doğum gününden haberin yokmuş gibi yazmışsın

baska cıkmayan varsa sölesin kızlar bosuna ümitlenmiyim cafe falcılarından sora elmira bana ii geldi cünkü..

hadi ya ne zaman baktırdın cokmu salladı:S

4 ay önce baktırdım ne anı bıldı ne geçmişi ama en acısı o anı bılememesıydı....anı bılemeyınce gelecek tahmınlerı de kökten sallama oldu tabiii

iyi niyetli biri olabilir ama 1 tane bildiği olmadı:KK53::KK53::KK53:

ha herkes deliriyoo cok ıyı cok ıyı dıye madem ole baktırayımmı acaba bı daha dedımmm

dene hayatım şemşiye acılmaz modeli ilerliorum bende neler döktüm falcılara simdi 3 gitceme 1 gidiorum paraları bayılıp geliorum=)

şiddetli uyarılarınızla ritadan vazgeçtim kızlar. lütfen melahat hakkında da yorum yapın. angel sen gittiysen bi anlatıver melahati.
+ kadınlar kahvesi gülşahın telini bilen ya da kendisiyle samimi olan biri varsa lütfen bana ulaşsıın

şiddetli uyarılarınızla ritadan vazgeçtim kızlar. lütfen melahat hakkında da yorum yapın. angel sen gittiysen bi anlatıver melahati.
+ kadınlar kahvesi gülşahın telini bilen ya da kendisiyle samimi olan biri varsa lütfen bana ulaşsıın

ben ritaya da melahata da gitmedim ikisi için de eskiden iyiydi ama şu an kötü denildi....

Merhaba Arkadaşlar..

Nostradamus Zeynep ile ilgili birçok olumlu yorum okuduk ve gitmeye karar verdik fakat cafeden gönderildiğini öğrendik. Bilgisi olan var mı acaba?? Yada Kadıköy tarafında iyi bir falcı önerebilcek olan var mıı?? acilll!!! :):KK9:

Nostradamus'a gidiyorsan neden Olgu'ya baktırmıyorsun ki ? Ben Olgu ve Elmira diyorum, yavaş yavaş çıkıyor dedikleri.. Tabii benim sabırlı olmam gerekiyor. Üstelik çokgüzel bir şey : ben tarihleri unutuyorum (yazma alışkanlığım hiç yok :) )
Ana bu ikisinin hakkını vermem lazım, hakikaten çok iyiler

Nostradamus'a gidiyorsan neden Olgu'ya baktırmıyorsun ki ? Ben Olgu ve Elmira diyorum, yavaş yavaş çıkıyor dedikleri.. Tabii benim sabırlı olmam gerekiyor. Üstelik çokgüzel bir şey : ben tarihleri unutuyorum (yazma alışkanlığım hiç yok :) )
Ana bu ikisinin hakkını vermem lazım, hakikaten çok iyiler

bana olgu bilemedi kuzum ya soradan öğrendim anıda bilememiş mutlu mesut yasıodum olguya göre e hani velasıl cok kızgınım=)

Bu elmırayı yerlere göklere sıgdıramayan arkadaslar:KK37:

merak edıyorum sizlere ne dedı de çıktı...mesela ılıskın yürümeyecek ayrılacaksın dedıgı varmı....yada dönecek deyip de dönen var mı....

merak edıyorum bu kadın bır bana,bir katre ye,bir handekukaya mı anı,gecmısı,gelecegı bılemedı...
hayır sorun bende ıse tekrar baktıracam ciddiyim...
Yanlız rica ediyorum evet hayır cevaplı sorulan soruları söylemeyin.Bu iş olacakmı ee % 50 ihtimal zaten....

Angelim edalım, bana söylediği somut şeyler vardı çıktı, bir takım dengesizlikler, bu dengesizliklerin ardından yaşanacaklar vb. Sürece yayılmış daha bir şeyler var; çıktıkça size bilgi vermeye devam edeceğim.
Sevgiler

bana olgu bilemedi kuzum ya soradan öğrendim anıda bilememiş mutlu mesut yasıodum olguya göre e hani velasıl cok kızgınım=)

olgu banada senı sevmedıgını düşünüyorsun ama seviyor dedi....sevgisinden aramıyor herhalde:KK53::KK53:
ha bide senı o kadar kıskanıyor ki uykusundan uyanıyor dedı ben hissedemiyorum nedense...

Son düzenleme:
hay ağzını öpeyim angel :KK53: en son olgu ve birize gittim süper bir aşk tablosu çizdiler lakin adam 3 hafta olacak nerdeyse aramıyor :KK33: ulen hadi olgu yanıldı da biriz hanımda kartları ben seçtim.anlamlarını da biliyorum süper kartlardı.demek ki benim adam fallarüstü :KK60:

kadıköy cafe mu aslan beye semender falı baktırdım geçen sene 95 tlye...herşeyi birbir anlattı...ayrılıcaksın sevgilinden çok büyük olaylar olcak ewlilik görmüorum dedi.... sinirimden adama çıkıştım...olucak sen de gelip bana söliceksin dedi....harfiyen herşeyi tarihleriyle tutarak yaşadım...şoklar geçiriyorum... işin kötüsü okadar çok üzülmüştüm ki ayrılıcaksın dediğinde falı yazdığım kağıtları yırttım attım ağladım zırladım....ama dediklerinin hepsini de yaşadım... paranız warsa gidin... 120 tl olmuş sanırım

X