KATRE selam cnm,hoşgeldin
kızlar bende şu sıralar olgu'nun NİSAN ay'ı için yaşanması muhtemel dediği durumları yaşıyorum,söylerken pek ciddiye almamıştım ama aynı onun söylediği gibi geçiyo bu ay,ciddiye almadığım unutup gittiğim fallar çok daha çabuk çıkıyo galiba
bana verdiği süre 10 gün sora bitio...
Hoşbulduk canım:))
Bende aylar sonra anladım dedıklerının cıktıgını...ama sımdı arıyorum acmıyor ona ulasmak zor....
affınıza sığınarak yazıyorum,lütfen beni yanlış anlamayın ama ben şu durumu çok komik buluyorum ''x falcı'nın bana verdiği süre doluyo,3 gün kaldı-5 gün kaldı'' yapmayın böyle,bu çek,senet alacağı değil ki 3 gün kaldı,5 gün kaldı diye gün sayalım,yapmayın böyle canınız zaten yanıyo birde üzerine çıkmayan tarihleri ekliyosunuz
affınıza sığınarak yazıyorum,lütfen beni yanlış anlamayın ama ben şu durumu çok komik buluyorum ''x falcı'nın bana verdiği süre doluyo,3 gün kaldı-5 gün kaldı'' yapmayın böyle,bu çek,senet alacağı değil ki 3 gün kaldı,5 gün kaldı diye gün sayalım,yapmayın böyle canınız zaten yanıyo birde üzerine çıkmayan tarihleri ekliyosunuz
o zaman bilimsel bişey yapıomus gibi iddalı konusmucak adımı değiştiririm demicek... havalarından gecilmiosa bende verdiği süreye takılıorum tabiki...
bana verdiği süre 10 gün sora bitio...
peki madem bugün yine birine gitcektim en beğenilenlere gittim cıkmadı die gitcektim gitmiorum... dinlicem sizi bakalım inş. benimde kutlama yaptıgım günler olur..
Şimdiye kadar çok kişiye gittim ama çok şükür internetten ilim hoca diye birini buldum. İlk konuşmada rahatladım Maaşallah.
Merhaba, İlim Hoca'nın özelliği nedir? Ne yapıyor? Yani ne yaptı da rahatladınız? Biraz bilgi verir misiniz?
bende sıkıldım beklemekten son olarak emineye baktırıcam daha da fal falan yokk :))
evet bilmiyorum gece ben de rahatsız edildim. rüyamda dua okumaya başladım kayboldu ve hemen uyandım. hafazanallah başka alemlere karışıcaz bir gün.
mercan'ın kaderinde bu çocuk yok diyip üzülen arkadaş, üzülme. nerden biliyorsun ya da o nerden biliyor? yüzde elli şans var, herkesin olacak diyip de olmayanları da okuyoruz burada, ya olur ya olmaz. insan gönlünden geçeni istiyor tabii peki ya hayırlı değilse, hayırlısını dile sen ne ise o olsun. beklenilen kişiler dönünce her şey çok güzel olacak gibi düşünüyoruz, o bile belli değil. fal işine çok takılma bel bağlama arkadaşım. olmuyorsa da dünyanın sonu değil, eğer olmazsa da; insan kimleri unutmuyor ki birazcık zaman ve karşına çıkacak doğru insan yetecek sıkıntılarını unutturmaya.
angel hoşgeldin şekerim. handekuka slm cnm. etolie yorumlarını okudum. mercan hala aklımda biraz zaman geçsin bakalım denemeyi düşünüyorum. içim içimi yiyor ama yok, beklicem. nisan bitsin:)
ne zaman baktıracan emineye? bak duramıyorum tutun beni
Şimdiye kadar çok kişiye gittim ama çok şükür internetten ilim hoca diye birini buldum. İlk konuşmada rahatladım Maaşallah.