İstanbul'da Fal - Falcılar

KATRE selam cnm,hoşgeldin

kızlar bende şu sıralar olgu'nun NİSAN ay'ı için yaşanması muhtemel dediği durumları yaşıyorum,söylerken pek ciddiye almamıştım ama aynı onun söylediği gibi geçiyo bu ay,ciddiye almadığım unutup gittiğim fallar çok daha çabuk çıkıyo galiba

bana verdiği süre 10 gün sora bitio...

affınıza sığınarak yazıyorum,lütfen beni yanlış anlamayın ama ben şu durumu çok komik buluyorum ''x falcı'nın bana verdiği süre doluyo,3 gün kaldı-5 gün kaldı'' yapmayın böyle,bu çek,senet alacağı değil ki 3 gün kaldı,5 gün kaldı diye gün sayalım,yapmayın böyle canınız zaten yanıyo birde üzerine çıkmayan tarihleri ekliyosunuz

o zaman bilimsel bişey yapıomus gibi iddalı konusmucak adımı değiştiririm demicek... havalarından gecilmiosa bende verdiği süreye takılıorum tabiki...

Eskiden ne guzel uc vakte kadar denirdi, o yuzden gun sayma olayi olmazdi .. simdi 10 15 gun en gec su kadar, bi gun gecse falci bilmeyecek yaani

o zaman bilimsel bişey yapıomus gibi iddalı konusmucak adımı değiştiririm demicek... havalarından gecilmiosa bende verdiği süreye takılıorum tabiki...

verilen sürelere takılıp,takılmamak sizin bileceğiniz birşey tabiki bende geçtim bu dönemlerden sizleri iyi anlıyorum ben kendimi fikrimi söyledim tarihleri beklemek çok daha sıkıcı hale getiriyo durumu

en son 2009 ekimden geçtiğimiz ekime kadar saydım, sürekli ay atladı:)) sonra bıraktım...anlıyorum seni, falın süreye bağlı olarak çıkmadığını bunca fal deneyimiyle öğrendin, öncesinde veya sonrasında çıkabildiğini gördün, süreler doldu olmadı dedikten sonra çıktı onu gördün. kimsenin tanrı olmadığını ve günü gününe her şeyi ondan başkasının bilemeyeceğini hatırladın, kimse tarihlere takılıp canını sıkmasın diye yazıyorsun bunları...her şeyden önce fal olduğunu ve bilimsel /ilahi bir kesinliğinin olmadığını biliyordun. sen yaşadın öğrendin, çabalama fazla şekerim yorma kendini yaşayarak görsün herkes. başka türlü öğrenilmiyor zira.

larox86 arkadaşım, bırak akışına, unut süreyi falı da unutmaya çalış baktırdım geçti de, canını sıkma, bekledikçe ona odaklı kaldıkça çıkmıyor. sen devam et hayatına, beklemediğin anda çıkıversin olmaz mı şekercim?

üzülmeni istemem ama ben gerçekleri söylerim kusura bakma,sen böyle gün saydıkca o falın cıkacagı varsa da cıkmayacak üzgünüm...

akışına bırakman lazım,odaklanmaman lazım ayrıca bu falcılar sadece öngörüde bulunuyor günü gününe tutturmaları çok da olası değil.

Gül ün falı 7 ay soonra çıktı,ayhanın falı 3 ay sonra çıktı,burcu nun falı 4 ay sonra cıktı....sen tarıhlere takılma sonuca bak....Tarık 7 aydır dönecek dedı dedı durdu ben sormadan baska seylere baktırırken tarıh önemli değil yeterki sonuc güzel olsun

Şimdiye kadar çok kişiye gittim ama çok şükür internetten ilim hoca diye birini buldum. İlk konuşmada rahatladım Maaşallah.

Son düzenleme:
peki madem bugün yine birine gitcektim en beğenilenlere gittim cıkmadı die gitcektim gitmiorum... dinlicem sizi bakalım inş. benimde kutlama yaptıgım günler olur..

peki madem bugün yine birine gitcektim en beğenilenlere gittim cıkmadı die gitcektim gitmiorum... dinlicem sizi bakalım inş. benimde kutlama yaptıgım günler olur..

senin gibiyim çok yoruldum beklemekten, bende bugün tekrar mı gitsem diyodum sanki faydası var of yaa zor durduruyorum kendimi,en son elmiraya mı baktırdın?

bende sıkıldım beklemekten son olarak emineye baktırıcam daha da fal falan yokk :))

Ay sen çok tatlısın Katreciğim..... Hafazanallah ha...Koptum ya burada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…