İstanbul'da Fal - Falcılar

ya online fal baktırabilceğim bi site varmı sıkıntıdan nasıl sarıorum anlatamam poff

yaa birde mercan çıktı elimrayla farklı şeyler söylemesi birkaç kişiye kafamı karıştırdı bazısından elmiranınki olmuş bazısında mercanın ki napıcam şimdi ben

olabilir tatlım ben ayrılığımız 20 günü bulduğu için korkuyorum belkide allah büyüktür ne diyeyim...

yaa birde mercan çıktı elimrayla farklı şeyler söylemesi birkaç kişiye kafamı karıştırdı bazısından elmiranınki olmuş bazısında mercanın ki napıcam şimdi ben

Bir kere hersey bi anda degisebilir bu bir, ikincisi sen nasil hissediyorsun? Senin hislerine yakin birsey mi soyledi? Simdi sen Mercan'a gidiceksin, sana farkli birsey soylicek diyelim. Baska iyi bi falci cikicak onada gidiceksin emin olmak icin, derken aklina yatan falciya bir kere daha gitme ihtiyaci duyucaksin, ayni seyleri soyliyecek mi diye.. boyle uzar gider :)

Bu arada icini rahatlaticakmi bilmem ama, bazilarina Elmira ve Mercan ayni seyleri soylemis.. bilgine.

yaa ben bi emineyi denemedim mercan da vardı o çok pahalı :)) eminenin numarasını bana atarmısın özelden bide memnun kalanlar varmı denemeye değermi arkadaşlar ve telefonda bakıyomu yardımcı olursanız sevinirim

evet cnm haklısın ya gönlümü ferah tutuyorum ve hislerime güveniyorum bana emine ablayla elmira hemen hemen aynı şeyleri söylediler bakalım allah büyüktür dediğin gibi kimi duysak gidiyoruz

Telefondan bakiyor, bazilari memnun kalmis bazilari ise maalesef kalmamis. Beni cok sasirtan falcilar arasindadir. Emine abla ile Elmira varken artik cafe falcilarina gidecegimi hic sanmiyorum. Onun yerine starbucks'ta cappucino icerim daha iyi

Birebir yasamis tek kisi samyel'dir diger falcilardan biri bile henuz bizi evlendiremedi maalesef , yeterince aciklayici olmustur umarim. Cunku samyel suan evli, mutlu ve cocuklu

evet cnm haklısın ya gönlümü ferah tutuyorum ve hislerime güveniyorum bana emine ablayla elmira hemen hemen aynı şeyleri söylediler bakalım allah büyüktür dediğin gibi kimi duysak gidiyoruz

Aynen ya, iki kisi ayni seyi demis, ikiside tatmin etmis.. simdi belamizi bulmak icinmi baska bi falciya gidelim .. Aslinda en guzel, eglenceli donemlerimizi yasiyoruz saka bi yana.. evlenince bu gunlerimizi bile ozlicez. Ozgurlugumuzun tadini cikaracagimiza yaptigimiz seye bakin

yaaa telini alabilirmiyim canımm varsa sana zahmet peki genel olarak herkes telefondamı baktırmış

yaaa telini alabilirmiyim canımm varsa sana zahmet peki genel olarak herkes telefondamı baktırmış

valla ben telden baktirmaya karsiyim, goriyim o kisiyi guvenim iyice pekissin sonrasi gelir diye dusunuyorum. Ben gitmistim evine, korkucak birsey yok ufak bi kizi var, bicirik yeni konusmaya baslamis birseyler anlatiyor gerginligini aliyor .. teli sana ozelden yollucam

yok korkmakdan değil tatlım elmirayada gittim ben çalıştığım için zor oluyo bide uzaktaymış sanırım o yüzden telni istedim çok tşk ederim ilginden ötürü

bu arada özel mesaj hakkım yok benim bu soğanlık neresi oluyo :))

konudan çok uzaklaşmış olsamda bunu yazmadan edemicem.bugün yaşadıklarım sonucunda anladım ki şuana kadar bana en ii fal bakan olgu olmuş.malum insan için buna güvenme bu çocuk herkes onu sevsin istiyor eğer hayatına alırsan kalbin kırılcak zaten hayatında da başka bi kız var demişti.daha sonra olgunun bu söledikleri benim pek işime gelmediğinden ben bide güle gittim o da işte yukarıda yazanları söledi.bugün öğrendim ki benim bu malum insan eski sevgilisi ile sık sık görüşüyormuş.ben sorduğumda da sürekli bi erkek arkadşımlayım diyordu.yani olguyu dinlemedim bin pişmanım gül e de boşuna gitmiş oldum..bide o kadar güle inanmıştım ki..((((

olgu nerde bakıyom canım yaa bende kadınlar kahvesinde ki meryemden çok memnunum

hoşgeldin angell:)

evet ayhan bana da iyi yorum yapmış idi...gayet güzel çıkmıştı bazı şeyler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…