Canim Mercan'a gitmedim bilemiyorum, ama Elmira'nin bana dedigi hemde hic ummadigim anda ciktigi bi kac sey oldu. Gunu gunune tutturdugu seylerdi bunlar. Ben bile umudu yitirmisken, dedigi gbi oldu, hatta simdi o benimle gorusmek isterken ben kendimi agirdan satiyorum. Neye niyet, neye kismet.. zaman'a birakip goruceksin sende
özel msj atamıyorummm cnmm verdiğim taqrife gidersen kime sorsan söylerrr
elmiranın söyledikleri yönde ilerliyoruzçok heyecan yaptım, msj aldım kızlar onca aradan sonraaaaa ilk defa ve bi kesin karar verilen bi olay vardı elmira yok olmayacak erteliyosun dedi hayır imkansız demiştim aniden bi sorun çıktı ve erteledikkk
elmiranın söyledikleri yönde ilerliyoruzçok heyecan yaptım, msj aldım kızlar onca aradan sonraaaaa ilk defa ve bi kesin karar verilen bi olay vardı elmira yok olmayacak erteliyosun dedi hayır imkansız demiştim aniden bi sorun çıktı ve erteledikkk
hobaaaaaaaa :))) bende de aynen öle oldu iştee olaylarr elmiranın sçöylediği sekilde devam ediyor ama soonu önemli bakalım o da bir haftaya netleşir heralde :) şimdi reklam yapıyoruz sanmasın da site sakinlerii
hobaaaaaaaa :))) bende de aynen öle oldu iştee olaylarr elmiranın sçöylediği sekilde devam ediyor ama soonu önemli bakalım o da bir haftaya netleşir heralde :) şimdi reklam yapıyoruz sanmasın da site sakinlerii
elmiranın no.sunu burdan almıştım reklam sanmazlar, ya inşallah böyle devam eder çok heyecan yaptım mesaj gelince kalbimin sesini ben duyuyodum resmen hiç ama hiiiç beklemiyodum adaklar adayacam yaaa
cok sevindim cok sevindim cok sevindim darisi basimizaaaaaa
elmiranın no.sunu burdan almıştım reklam sanmazlar, ya inşallah böyle devam eder çok heyecan yaptım mesaj gelince kalbimin sesini ben duyuyodum resmen hiç ama hiiiç beklemiyodum adaklar adayacam yaaa
cok sevındımm:)
kalbim duracakkkkkızlar dua edin bi aksilik çıkmaz inşallah, bu mutluluk kursağımda kalmaz. elmira 3 hafta en geç demişti ahandan ikinci hafta valla adaklar adayacam bi geçsin şu günler
ay cnm benım nazar degmesın ınsallah...hersey senın ıstedıgın gıbı olsun...bıde elmıra sana soyle yaparsan boyle olur gıbımı soyledı yoksa dırek soyle olacak tarzındamıydı? merakımdan...