İstanbul'da Fal - Falcılar

canım banada elmiranın telinin yollayabilirmisinn.ben özelden atamıyorummm

özel msg gondermek istedigim biri vardi, tam gönderecekken olmadi :) mail adresimde yazan ismim gercek ad ve soy adim ordan anlarsin sanirim gerci e-mail gondereli 2 ayi gecti ama olsun :)

((( silentblood sherry e iletir mutlaka çok üzüldüm üyeliğini silmene ya burdan fal falcı haberlerini verenlerden biriydin çıktı çıkmadı gerçekten üzüldüm bendede çıkan fal haberi olsada yazsam beklemedeyimmm hofff

elmiranın söyledikleri yönde ilerliyoruz çok heyecan yaptım, msj aldım kızlar onca aradan sonraaaaa ilk defa ve bi kesin karar verilen bi olay vardı elmira yok olmayacak erteliyosun dedi hayır imkansız demiştim aniden bi sorun çıktı ve erteledikkk

olaylar elmira nın dediği gibi gelişmekte suan, eğer devamı da aynen onun dediği gibi ilerlerse tabi ben sinirlerime hakim olursam :) o zaman süper olacak iştee

hobaaaaaaaa :))) bende de aynen öle oldu iştee olaylarr elmiranın sçöylediği sekilde devam ediyor ama soonu önemli bakalım o da bir haftaya netleşir heralde :) şimdi reklam yapıyoruz sanmasın da site sakinlerii

cok sevindim cok sevindim cok sevindim darisi basimizaaaaaa

hobaaaaaaaa :))) bende de aynen öle oldu iştee olaylarr elmiranın sçöylediği sekilde devam ediyor ama soonu önemli bakalım o da bir haftaya netleşir heralde :) şimdi reklam yapıyoruz sanmasın da site sakinlerii

elmiranın no.sunu burdan almıştım reklam sanmazlar, ya inşallah böyle devam eder çok heyecan yaptım mesaj gelince kalbimin sesini ben duyuyodum resmen hiç ama hiiiç beklemiyodum adaklar adayacam yaaa

cok sevındım ozmn bende hazıranı umutla beklıyım

kalbim duracakkkk kızlar dua edin bi aksilik çıkmaz inşallah, bu mutluluk kursağımda kalmaz. elmira 3 hafta en geç demişti ahandan ikinci hafta valla adaklar adayacam bi geçsin şu günler

ay cnm benım nazar degmesın ınsallah...hersey senın ıstedıgın gıbı olsun...bıde elmıra sana soyle yaparsan boyle olur gıbımı soyledı yoksa dırek soyle olacak tarzındamıydı? merakımdan...

ay cnm benım nazar degmesın ınsallah...hersey senın ıstedıgın gıbı olsun...bıde elmıra sana soyle yaparsan boyle olur gıbımı soyledı yoksa dırek soyle olacak tarzındamıydı? merakımdan...

nazar değmesin Allahım ya, önce benim nasıl davrandığımı anlattı, beni bana anlattı resmen sonra şu kadar zamanda bu olacak dedi ben inanmadım ama söylemedim tabi inanmadım diye, tel kapatırken ben anlattım sen inanmadın ama dedi gör bak en geç 3 hafta dedi inşallah dedim. ne yapmam gerektiğini de söyledi daha uygulama şansım olmadı erteliyeceksin dediği olay imkansız dedim elmiraya herşey hazır garanti dedim yok görünmüyor dedi, bi sorun olacak ya da vazgeçeceksin dedi hayır bu tutmadı dedim hayırlısı dedik karşılıklı ve ertelemek zorunda kaldım resmen ve çoook sevindim olmayacak dediği bi şeyin olmadığına. ikinci haftadayım ve gözle görülür bi gelişme var inşaallah böyle devam eder, Allahtan bi mani gelmezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…