İstanbul'da Fal - Falcılar

Yok oyle ozel hayat filan, canimi acitanin canini acitirim! Durduk yere yapmadik, hak etti!
Gozu korkmustur.. bende boyle bi potansiyel olabilicegini tahmin etmezdim acikcasi kendimde sasirdim

maıl sıfresını nası kırdın ya banada lazım boyle bısıy

Bu konuyu hergün düzenli olarak takip eden biriyim ama genelde pek yorum yapmadan sessiz bir şekilde dururum ama yönetim şeklinde sorunlar olduğu için birşeyler sölemek istedim.

Bu sölediklerimden sonra curly arkadaşımız beni banlayabilir ama sorun değil, bence kargaşanın sebebi bu konunun kontrolünü yapan kişide yani şu an anladığım kadarıyla curly de.kazen olduğu zamanlarda reklam amacı üyelik ya da selintortum olayı gibi durumlarda kendi bulup bize açıklardı.Ama malesef siz işinizi düzgün yapamadığınız için aramızdaki kişileri araştırıp deşifre etmek bize ve falcılara düşüyor o yüzden konu dışı tartışma muhakkak oluyor

O yüzden insanları banlayıp konuyu kısırlaştıracağınıza sorunu kendinizde aramanızı tavsiye ederim

Nası yani :S yol ayrımı??

arkadaşlar hepinize günaydın. burda ki hemen hemen herkes gibi bende falcı numaraları almak, muhabbet etmek ve Burak'a bir şeyler yazmak için uye olmuştum buraya. gel git zaman buradan edindiğim arkadalarım oldu, onlarla muhabbet ettim vs.. ama bugün bakıyorum ki burada ki bazı arkadaşlar gülmek eğlenmek için yaptığımız youmlardan bile rahatsızlık duymaya başlayıp tartışma çıkarttı, yok falcılar girip kendini savundu, yok sen onu dedin özür dile, vs.. vs... SAÇMA....

öyle insanlarız ki şurada muhabbet bile edemiyoruz. kimseyi ne kadar ilgilendirir bilmem ama ben artık buraya girmeyeceğim. çünkü forum amacından saptı.

lütfen kimse benim adıma açıklamada yapmasın bizi aptal yerine koymayada çalışmasın. ÇEMBER nickli kişinin girip zeynebi savunması enteresan. ben özür dileyecek bir yazı yazmadım. güldüm çünkü bir falcının evinin basılması enteresandır.

neyse arkadaşlar... herkes kendine iyi baksın. ben artık bu forumu takip etmeyeceğim çünkü gercekten midem bulandı... şimdi okuyunca saçma gelebilir yazdıklarım ama gıyabımda konuşulması beni rahatsız etti, birininde ordan çıkıp bana emir vermesi beni rahatsız etti! emin olun burada bile sohpet etmeyi beceremeyen insanlar mevcut. hoşçakalın :)

Günaydın arkadaşlar....

Epeydir girmiyordum buraya ve oldukça karışmış olduğunu gördüm burasının. Neredeyse herkes banlanmış. Benim de açıklama yapmam gereken konular var. Birincisi Silentblood ve Sherry83'ün Caddebostan Zeynep hakkında yazdıkları. Gerçi Slintblood bu sabah açıklama yapmış ama cidden bir insana bu derece iftira atmak hem çok ayıp hem çok yanlış ve hem de çok günah. Sanırım hiç bir falcı bizi zorla kendilerine fal baktıralım diye çağırmıyorlar. Fal işi kişinin özgür iradesiyle yaptığı bir şey ve de bir lüks. Falcıların dediklerinin çıkıp çıkmayacağı dahi kişiden kişiye ve o kişinin falcıyla olan frekansına ve o günkü elektriğine bağlı olabilecek iken falcıların arkasından bunca atıp tutmak da ne oluyor anlamadım. Ben Zeynep'i çok uzun yıllardır tanırım. Elektriği çok iyidir. Fal için gitmesem bile onunla konuşmak dahi beni rahatlatır ve bunu ona giden herkes de bilir. Fal konusu somut bir şey olmadığı için sadece inanmak istediklerimize inanıyoruz gibi geliyor bana. Falcılar da bence akademik kariyerleri olmasa dahi bizlere terapi yapıyorlar bir anlamda. Ve çoğumuz bunu zaten böyle kabul etmiyor muyuz?

Diğer konuya gelince; falcıların arkasından konuşmak bana çok yanlış gelse de, kimsenin günahını almak istemesem de aklımı feci kurcalayan birşeyi sizlerle paylaşmak istedim. Ben telefonda geçen hafta Elmira'ya ve yine bu yakınlarda Mercan'a fal baktırdım. Hakkımda hiçbir şey bilmemesine rağmen Elmira dedikleriyle ve de kişilik analizleriyle beni şok etti cidden. Ve sesi ve tarzı da insanı rahatlatan pozitiflikte bana göre. Ancak Mercan'a da telefonda fal baktırdıktan sonra ki onda da şok oldum resmen çünkü o da beni tanımıyor olmasına rağmen (ki onun da sesi çok rahatlatıcı) Elmira ile aynı şeyleri söyledi neredeyse aynı ifadelerle. Telefonu kapattıktan sonra sanki Mercan ve Elmira aynı kişiler mi acaba diye düşündüm ve bana anlamsız da gelmedi. Ve bugün burada herkesin banlanmış olduğunu gördüğümde Angel'in da buna benzer bir ifade kullandığını okudum. Bilmiyorum hem Mercan'a ve hem de Elmira'ya yani ikisinin de evine gitmiş biri varsa ve onların ikisini de şahsen tanıyorsa ve eğer ben yanlış bir düşünceye kapılıp bunları burada paylaşıyorsam hem Elmira'dan ve hem de Mercan'dan defalarca özür dilerim. Ama insanız işte ve hepimiz bazı hatalara düşebiliriz.

Hepinize sevgiler dilerim....

Canim Mercan'a gitmedim bilemiyorum, ama Elmira'nin bana dedigi hemde hic ummadigim anda ciktigi bi kac sey oldu. Gunu gunune tutturdugu seylerdi bunlar. Ben bile umudu yitirmisken, dedigi gbi oldu, hatta simdi o benimle gorusmek isterken ben kendimi agirdan satiyorum. Neye niyet, neye kismet.. zaman'a birakip goruceksin sende

inşallah canım ya, alt üst oldum mercandan sonra hayırlısı artık ne deyim. tövbe edecem fala galiba, şu buhranlı günleri bi atlatayım

Haa bu arada, kesinlikle hayatinda baska birisi yok demisti Elmira, kadina kiza bakan birisi degil gibilerinden.. sifreleri kirinca dogru oldugunuda anlamis bulundum.

Haa bu arada, kesinlikle hayatinda baska birisi yok demisti Elmira, kadina kiza bakan birisi degil gibilerinden.. sifreleri kirinca dogru oldugunuda anlamis bulundum.

okudum sende az değilmişsin cadııı, inşallah canım ya çok çok fena oluyorum, bi de ne bu böyle anlamadım elmira mercan aynı kişi vs o zaman ayını kişi bana zıt iki fal baktı

dior merhaba:) aynı kısı degıller. ıste ondan yuzde bnbesyuz emınım. ama gerısını bılemıyorum. kı kaldıkı ıkısıne fa baktrımıs bırı olarak elmıranın yorumlarnn daha ısabetlı oldugunu duusnuyorum. ama akrabalık durumunu bılemıyorum.

Canım benim çok sağol. Zaten asla suçlama anlamında bir yakıştırmada bulunmadım ama kurdukları cümleler bile aynı olunca. Aslında bu da benim için çok iyi bir anlamda demek ki farklı falcılar bile aynı şeyi diyorlarsa bu derece ne kadar tutarlı olduğunu gösterir....Sevgiler...

dün akşamdan şu saate kadar olan yazışmaları okudum bi çok arkadaşım banlanmış çok üzüldüm,yazışmalarda saygısızlık,terbiyesizlik ve çirkin bir şey yok sadece fikir ayrılığı yaşanmış bu konuda ve herkes kendince üslubuna dikkat ederek düşüncelerini yazmış bu yüzden banlanmaları beni çok üzdü açıkçası.
elmira ortaya çıkıp böyle bir şey yazmasaydı ne biz selintortumun cinsiyetinden haberdar olacaktık nede siz ama bu sizin göreviniz sayın yetkili,bu konu hakkında fikrinin beyan eden insanları banlamak yerine konuyu açığa kavuşturabilirdiniz KAZEN geri gelsin herşey tatlıya bağlanıyordu o varken çünkü o zamanında müdahelede bulunuyordu !!!

Kızlar erenköy şebneme ulaşabilen var mı arıyorum açmıyo veya annesi şu saatte ara diyo ama yine meşgüle veriyo baktırabilen oldu mu acep:)

okudum sende az değilmişsin cadııı, inşallah canım ya çok çok fena oluyorum, bi de ne bu böyle anlamadım elmira mercan aynı kişi vs o zaman ayını kişi bana zıt iki fal baktı

delinin biri kuyuya tas atmis kirk akilli cikaramamis buda o hesap. Alakalari yok, kim neden boyle bi iftirada bulundu anlamiyorum, ama bu iki kisi ayni kisi degil, kardes degil, hatta biri turk digeri iranli. Allahim insanlar nelerle ugrasiyor yahu.

+

Sifresini kirdim, cunku gizli sorunun cevabini biliyodum. Arkadaslar yapmayin boyle seyler amaa cok ayippp

Son düzenleme:

Bu ne kadar uslupsuz ve kaba bir cevap.... Eğer titizlikle okursanız ben yazdıklarımdan dolayı ikisinden de defalarca özür diledim. Bu bir iftira değil ben sadece düşünce bildirdim. "Allahım insanlar nelerle uğraşıyor" ifadesini de size iade ederim. Bence siz kendinizin uğraşılarına bakıp "şifre kırmak vs" öyle cevap verin bana...

Son düzenleme:

Sizin yazdiginizi bilmiyordum, acikcasi okumadimda kimin yazdigini.. kusura bakmayin, iftira duzeyinde bi konusma oldugunu dusunmustum ki insanlarin kafalari bu kadar karismis. Basarili olmus birisi, siz yaptiniz demiyorum cunku okumadim. Iftira atmak ile sifre kirmak arasinda daglar kadar fark var, ayrica birini sinirlendirmek icin bariz yapilan birsey.. nitekim isede yaradi. Sizede tavsiye ederim.

+

diorrissimo sana degildi yazim, az once yazini okudum.. biri kardes olduklarini yazmis diye bir duyum almistim.. ona yonelikti. Yoksa cok paralel anlttiklarini baskalarida soyledi ve bunda bi tuhaflik yok, bu iyi falci olduklarini gosterir. Sadece birinde ask konusunda farkli yorumlamalar olmus.. onuda arkadasimiz yasayip gorucek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…