- 10 Ekim 2010
- 303
- 0
banada sevinsenize yaa :)
sevinmezmiyiz hiçççç nazar değmesinn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevinmezmiyiz hiçççç nazar değmesinn
nazar değmesin Allahım ya, önce benim nasıl davrandığımı anlattı, beni bana anlattı resmen sonra şu kadar zamanda bu olacak dedi ben inanmadım ama söylemedim tabi inanmadım diye, tel kapatırken ben anlattım sen inanmadın ama dedi gör bak en geç 3 hafta dedi inşallah dedim. ne yapmam gerektiğini de söyledi daha uygulama şansım olmadı erteliyeceksin dediği olay imkansız dedim elmiraya herşey hazır garanti dedim yok görünmüyor dedi, bi sorun olacak ya da vazgeçeceksin dedi hayır bu tutmadı dedim hayırlısı dedik karşılıklı ve ertelemek zorunda kaldım resmen ve çoook sevindim olmayacak dediği bi şeyin olmadığına. ikinci haftadayım ve gözle görülür bi gelişme var inşaallah böyle devam eder, Allahtan bi mani gelmezse
yalancılaaaaaaaaaaaaaaar :)))
yalancılaaaaaaaaaaaaaaar :)))
valla bak tüm sevecenliğimle :)))))))))) bu kadar mutlu olmaktan korkar oldum ne enkaz haldeymişiz meğerse
arkadaşlar dün yazdığım zeyneple alakalı konuda bu sabah gerçek bilgiye ulaştım.....kimseyi yanılmamak için açıklama yapıyorum.öyle bir olay yok içiniz rahat olsun..ne evi basılmış ne başka birşey yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için sheryy83 ve kendi adıma bu açıklamayı yapmak istedim...haberiniz olsun...[
ben zaten inanmadım bunu yazana her kimseniz çünkü bu hafta ondaydım ve hala süper bir falcı sadece insanlıgı yeter kişiliği ve karakteri yeter bence kocaman bir özür borçlusunuz ikinizde ona karşı hele dolandırıcı kısmı ise kimden duyduysanız küllüyen yalan... Zeynep abla kendi halinde enerjisi temiz ve ciddi anlamda bu işe gönülden kendini veren biri sevgiler
zeynep hanımın bilgilerini alabilirmiyim???
gazellll mercan evinde bakıyor 100 lira fiyatı da .bende teli var görüştüm kendisiyle istersen veririm yanlış no diil isteyene de veririm
bana mercanın telini gönderirmisin teşekkürler
fuufuk canım sen elmirayada baktırdın sanırım sence nasıldı yada olgu ???
ben elmira dan da olgu dan da son derece memnun kaldim... yani ikiside ayni seyleri söylediler hemen hemen ayni tarihleri verdiler... elmira nin arada dedikleri gerceklesti ama hem olgu hem elmira asil mesele icin zaman ve sabir dedikleri icin beklmedeyim...
elmira nin ücreti cok diyorlar haklilar ama kizlar aldigi her kurusu hak ediyor gercekten... ben cok memnunm arada arayip soru soruyorum baktirmam gerekiyorsa baktiriyorum cok pozitiv bir ses tonu var bana cok iyi geliyor
ben elmira dan da olgu dan da son derece memnun kaldim... yani ikiside ayni seyleri söylediler hemen hemen ayni tarihleri verdiler... elmira nin arada dedikleri gerceklesti ama hem olgu hem elmira asil mesele icin zaman ve sabir dedikleri icin beklmedeyim...
elmira nin ücreti cok diyorlar haklilar ama kizlar aldigi her kurusu hak ediyor gercekten... ben cok memnunm arada arayip soru soruyorum baktirmam gerekiyorsa baktiriyorum cok pozitiv bir ses tonu var bana cok iyi geliyor