Yok oyle ozel hayat filan, canimi acitanin canini acitirim! Durduk yere yapmadik, hak etti!
Gozu korkmustur.. bende boyle bi potansiyel olabilicegini tahmin etmezdim acikcasi kendimde sasirdim
maıl sıfresını nası kırdın ya banada lazım boyle bısıy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok oyle ozel hayat filan, canimi acitanin canini acitirim! Durduk yere yapmadik, hak etti!
Gozu korkmustur.. bende boyle bi potansiyel olabilicegini tahmin etmezdim acikcasi kendimde sasirdim
:).. olmedim ayaktayim haha.. Elmira mutlu gidiceksin demisti yolculuga, az once mesaj aldim ozur iceren, guzel dileklerde bulunmus ve sifresini verdim (sanirim haberi bile yoktu, facebook'unkini degistirdigimi saniyor, cunku basta anlamadi), neyseki allahtan kukremedi. Sanirim yol ayrimina geldik, ama kalbimizi kirmayarak.
biri bana mercanın şimdiki zamanı süper ama söylicekleri tutmadı desinnn ne oluuuur
en iyi 2 to iki ye baktırdım tam zıt iki şey söylediler ya eee hangisi?? elmira kesinlikle olacak dedi, mercan hayır olmayacak dedi ama ikisi de şimdyi geçmişi bildi, hatta mercan şimdi ve geçmişi daha iyi bildi ben oynamıyorum baktırmicam artık
Canim Mercan'a gitmedim bilemiyorum, ama Elmira'nin bana dedigi hemde hic ummadigim anda ciktigi bi kac sey oldu. Gunu gunune tutturdugu seylerdi bunlar. Ben bile umudu yitirmisken, dedigi gbi oldu, hatta simdi o benimle gorusmek isterken ben kendimi agirdan satiyorum. Neye niyet, neye kismet.. zaman'a birakip goruceksin sende
Haa bu arada, kesinlikle hayatinda baska birisi yok demisti Elmira, kadina kiza bakan birisi degil gibilerinden.. sifreleri kirinca dogru oldugunuda anlamis bulundum.
Hangi falci bilmiyorum, inanin unuttum sen bi seytanlik yapicaksin demisti, sanirim Emine abla ayyyy
Günaydın arkadaşlar....
Epeydir girmiyordum buraya ve oldukça karışmış olduğunu gördüm burasının. Neredeyse herkes banlanmış. Benim de açıklama yapmam gereken konular var. Birincisi Silentblood ve Sherry83'ün Caddebostan Zeynep hakkında yazdıkları. Gerçi Slintblood bu sabah açıklama yapmış ama cidden bir insana bu derece iftira atmak hem çok ayıp hem çok yanlış ve hem de çok günah. Sanırım hiç bir falcı bizi zorla kendilerine fal baktıralım diye çağırmıyorlar. Fal işi kişinin özgür iradesiyle yaptığı bir şey ve de bir lüks. Falcıların dediklerinin çıkıp çıkmayacağı dahi kişiden kişiye ve o kişinin falcıyla olan frekansına ve o günkü elektriğine bağlı olabilecek iken falcıların arkasından bunca atıp tutmak da ne oluyor anlamadım. Ben Zeynep'i çok uzun yıllardır tanırım. Elektriği çok iyidir. Fal için gitmesem bile onunla konuşmak dahi beni rahatlatır ve bunu ona giden herkes de bilir. Fal konusu somut bir şey olmadığı için sadece inanmak istediklerimize inanıyoruz gibi geliyor bana. Falcılar da bence akademik kariyerleri olmasa dahi bizlere terapi yapıyorlar bir anlamda. Ve çoğumuz bunu zaten böyle kabul etmiyor muyuz?
Diğer konuya gelince; falcıların arkasından konuşmak bana çok yanlış gelse de, kimsenin günahını almak istemesem de aklımı feci kurcalayan birşeyi sizlerle paylaşmak istedim. Ben telefonda geçen hafta Elmira'ya ve yine bu yakınlarda Mercan'a fal baktırdım. Hakkımda hiçbir şey bilmemesine rağmen Elmira dedikleriyle ve de kişilik analizleriyle beni şok etti cidden. Ve sesi ve tarzı da insanı rahatlatan pozitiflikte bana göre. Ancak Mercan'a da telefonda fal baktırdıktan sonra ki onda da şok oldum resmen çünkü o da beni tanımıyor olmasına rağmen (ki onun da sesi çok rahatlatıcı) Elmira ile aynı şeyleri söyledi neredeyse aynı ifadelerle. Telefonu kapattıktan sonra sanki Mercan ve Elmira aynı kişiler mi acaba diye düşündüm ve bana anlamsız da gelmedi. Ve bugün burada herkesin banlanmış olduğunu gördüğümde Angel'in da buna benzer bir ifade kullandığını okudum. Bilmiyorum hem Mercan'a ve hem de Elmira'ya yani ikisinin de evine gitmiş biri varsa ve onların ikisini de şahsen tanıyorsa ve eğer ben yanlış bir düşünceye kapılıp bunları burada paylaşıyorsam hem Elmira'dan ve hem de Mercan'dan defalarca özür dilerim. Ama insanız işte ve hepimiz bazı hatalara düşebiliriz.
Hepinize sevgiler dilerim....
dior merhaba:) aynı kısı degıller. ıste ondan yuzde bnbesyuz emınım. ama gerısını bılemıyorum. kı kaldıkı ıkısıne fa baktrımıs bırı olarak elmıranın yorumlarnn daha ısabetlı oldugunu duusnuyorum. ama akrabalık durumunu bılemıyorum.
sevgili keryneia şu facebook şifre kırmayı banada öğretiver çok lazım :) yaşasın kötülük
okudum sende az değilmişsin cadııı, inşallah canım ya çok çok fena oluyorum, bi de ne bu böyle anlamadım elmira mercan aynı kişi vs o zaman ayını kişi bana zıt iki fal baktı
delinin biri kuyuya tas atmis kirk akilli cikaramamis buda o hasep. Alakalari yok, kim neden boyle bi iftirada bulundu anlamiyorum, ama bu iki kisi ayni kisi degil, kardes degil, hatta biri turk digeri iranli. Allahim insanlar nelerle ugrasiyor yahu.
+
Sifresini kirdim, cunku gizli sorunun cevabini biliyodum. Arkadaslar yapmayin boyle seyler amaa cok ayippp
Bu ne kadar uslupsuz ve kaba bir cevap.... Eğer titzlikle okursanız ben yazdıklarımdan dolayı ikisinden de defalarca özür diledim. Bu bir iftira değil sadece düşünce bildirdim. "Allahım insanlar nelerle uğraşıyor" ifadesini de size iade ederim. Bence siz kendinizin uğraşılarına bakıp "şifre kırmak vs" öyle cevap verin bana...
senin adına memnun kalmana sevindim telefonu varsa özelden rica edebilirmiyim arap melehatin......