İstanbul'da Fal - Falcılar

sasırmaya ve heyecanla beklemeye devam edıyorum ozmn...bana ıse soyle davranırsan boyle olucak tarzında konustugu ıcın merak ettım...elmıranın tavsıye ettıgı gıbı davranayım ozmn:))

valla bak tüm sevecenliğimle :)))))))))) bu kadar mutlu olmaktan korkar oldum ne enkaz haldeymişiz meğerse

heheh benimki biraz sinir buhranlarıyla başladı ama elmira demişti zaten öyle başlayacak diyee bakalım sonu nasıl olacak :)) hepten çıldırmazsam eğer ben :)))

gerçi pek yollıcak arkadaş da kalmadı bigün girmedim kimse kalmamış ya,sonuçta faldan çok da uzak değil ki konuşmalar en nihayetinde fala düşüyoruz yine bu uzaklaştırmalar insanı soğutuyor buradan bende ceza almıştım çünkü.
bi kaç isim yazıyorsun cvp gelmeyince farklı bi konu açılıyor dayanamayıp yazıyorsun dostane .

bende falcı elanit ve zeynep dye kıvranıyorum ama kaç gündür yorum yapan var bilgi veren yok,en çok öenm verenler de gitti umarım dönerler cezadan sonra buraya ve tekrar fallardan konuşuruz
çünkü olay çokkkk başka yöne döndü

Ben elmiraya al baktırdım arkadaşlar bire birde görüştüm çok samimi içten bir insan ve allah korkusu çok olan bir insan ben onun öle kimseyle bilgi paylaşacağınıda sanmıyorum

kızlar ben de toptan hepiniz için sevindim
ya şurda o kadar insanız ayaklanıp elmira'nın fal ücretini düşürmeye calışsaydık ya. ben de gitmek istiyorum ama çoook 75 lira.

fuufuk canım sen elmirayada baktırdın sanırım sence nasıldı yada olgu ???

fuufuk canım sen elmirayada baktırdın sanırım sence nasıldı yada olgu ???

ben elmira dan da olgu dan da son derece memnun kaldim... yani ikiside ayni seyleri söylediler hemen hemen ayni tarihleri verdiler... elmira nin arada dedikleri gerceklesti ama hem olgu hem elmira asil mesele icin zaman ve sabir dedikleri icin beklmedeyim...
elmira nin ücreti cok diyorlar haklilar ama kizlar aldigi her kurusu hak ediyor gercekten... ben cok memnunm arada arayip soru soruyorum baktirmam gerekiyorsa baktiriyorum cok pozitiv bir ses tonu var bana cok iyi geliyor

canım elmira nerde bakıyor kaça bakıyor birde telefonunu özelden bana yazarmısın (=

elmira evinde bakıyo tatlım 75 tl ye bakıyo ama telde bakıyomuş kızlar dua edin yaa bana dedikleride çıksınnn

Merhaba,
Rica etsem mesaj hakkı olanlar Elmira'nın telefonunu bana da gönderebilirler mi lütfen? Şimdiden teşekkürler.

arada soru sorablıyomuyuz ucretsız:)))9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…