İstanbul'da Fal - Falcılar

bu gecede yasadiklarimi yarin Elmira'ya anlatmazsam catlarim.. ne cakalmisim ben yaw! nasil bir intikam duygusudur bu, vay anasini sayin seyircilerr... yarin girmezsem net'e bilinki olmusum oldumu canikler

Son düzenleme:
Bu arada garip birsey yasadim, falcilar haklimi cikiyor ne, yada ben manyaklastim iyiden iyiye.. ahhh ask sen nelere kadirsin. Kendimden korktum bu gece!!

Ayyy anlaticam catlarim yoksaaaa

Simdi biz benimkiyle tartistik, pek hos bitmedi konusma. Bende bunun hotmail sifresini bi guzel kirdim, akabinde diger mailine paralel giris yapiliomus onuda hallettim, sonracima gizli soruyuda degistirdim, derken facebook'unuda hallettim derken bu farketti, facebook mailini degistirdi ve bana mesajlar gondermeye basladi. Beni dinlemiyodu bu sebepten oturu tartismistik, simdi tipis tipis konusmak zorunda kaldi ve herseyi anlatmak zorunda kaldi.. ayrica kizla mizla isi yokmus garibimin, hani olur ya biriyle gorusur diye dusundum, yok bos cikti. Simdi ise o benim suyuma gidiyor, mail sifrelerini almak icin. Yarin diger mailinkinide aldigimi ogrenince iyiden iyiye fittirir, ne gariptirki yarin ben yurtdisina cikiyorum, yaaani avcunu yalar, bi hafta eziyet etmeyi planliyorum :)

puhahahaha

wuuuuuu :))) tam puahha olmus :)
oncelıkle senınkının temız cıkmasına cok sevındım canım gercekten enteresan bu devırde kıymetını bıl
ayrıca senın yaptrıgını bana sevgılım yapsa onu terkederdım :))
ozel hayata saygı lutfen :)))
ayrıca da ıntıkamın tadını cıkarr

Yok oyle ozel hayat filan, canimi acitanin canini acitirim! Durduk yere yapmadik, hak etti!
Gozu korkmustur.. bende boyle bi potansiyel olabilicegini tahmin etmezdim acikcasi kendimde sasirdim

Ayrica biz ayriydik zaten, arada seni seviyorumlu mesajlar geliyordu ama iste o kadar. Kendimi bi an ates bocegi filminde filan hissettim

Yok oyle ozel hayat filan, canimi acitanin canini acitirim! Durduk yere yapmadik, hak etti!
Gozu korkmustur.. bende boyle bi potansiyel olabilicegini tahmin etmezdim acikcasi kendimde sasirdim

ben de laptopun ıcıne ıkı sırınga sekerlı su zerketmıstım bı daha hayır gelmedı tabı laptoptan ve olay faılı mechul olarak kaldı

neysem konu dısına cıkmayalım :18:

Hangi falci bilmiyorum, inanin unuttum sen bi seytanlik yapicaksin demisti, sanirim Emine abla ayyyy

sen biliyor musun? evleri yakın mı ikisinin?

uzun zamandır yazmasam da takipteyim kızlar. elmira yı o kadar övmüşlerdi ki telfonunu isteyecekken elmira mercanın kardeşi serap ya da sema olarak duydum.ki türkçeye nasıl bu kadar hakim ve 6 aydır burdayım demiş ve sanırım burdan bir arkadaş ona 6 ay öncesinden gittiğini söylemişti. o tarz yazılar vardı yanılmıyorsam. ve çok yakın oturuyolar aklım çok karıştı benim
paranoya başladı artık. kimsey inanıp güvenemiyorum
hiç kimse durup dururken falcı falcı gezmez.içimizde bi yara,bi sıkıntı var ki gidiyoruz.Allah sonumuzu hayr etsin valla.

artik kim kimin kardesi kim kimdir bilemem kafam iyice karisti ama elmira nin telini ilk bu siteden aldim ve bana ilk baktiginda cok basariliydi... yasadiklarimi söyledi olacak dedigi seylerin cogu oldu...
emine de ayni sekilde olgu da... olsun herkes herkesin kardesi olsun ama bizim fallar ciksin:))))

buarada benim icin arkadaslar elmira hakkinda yazdigim yazi icin yorum yapmislar BENDE YURTDISINDA DA YASIYORUM BENDE BURADA DOGUP TÜRKIYE DE BÜYÜDÜM SONRASINDA TEKRAR GERI GELDIM VE YABANCI DILI ANADILIM GIBI YAZIP KONUSUYORUM YANI ELMIRA NIN TÜRKCESINE PEK TAKILMAMAK LAZIM BENCE... BANA ANLATTIGI KÜCÜK YASTA TÜRKIYE YE GELMIS OLDUGU BAZI SORUNLARINDAN DOLAYI BIR SÜRELIGINI IRAN A GITTIGI VE 4 4,5 AY KADAR ÖNCESINDE TEKRAR TÜRKIYE YE GERI DÖNDÜGÜDÜR...

kimse babamin oglu yada kizi degil kimseyi korumak yada reklamini yapmak gibi bir durumum söz konusu degil olamazda...

HEM ARKADASLAR ARTIK CIKAN CIKMAYAN FALLARDAN KONUSMAYA BASLASAK KONUNUN EPEY DISINA CKTIK GIBI

arkadaşlar dün yazdığım zeyneple alakalı konuda bu sabah gerçek bilgiye ulaştım.....kimseyi yanılmamak için açıklama yapıyorum.öyle bir olay yok içiniz rahat olsun..ne evi basılmış ne başka birşey yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için sheryy83 ve kendi adıma bu açıklamayı yapmak istedim...haberiniz olsun...

penacım mesajına cevap yazdım ama yollanamadı
keryneia alemsın çok fenasın iyi yolculuklar :))

penacım mesajına cevap yazdım ama yollanamadı
keryneia alemsın çok fenasın iyi yolculuklar :))

:).. olmedim ayaktayim haha.. Elmira mutlu gidiceksin demisti yolculuga, az once mesaj aldim ozur iceren, guzel dileklerde bulunmus ve sifresini verdim (sanirim haberi bile yoktu, facebook'unkini degistirdigimi saniyor, cunku basta anlamadi), neyseki allahtan kukremedi. Sanirim yol ayrimina geldik, ama kalbimizi kirmayarak.

biri bana mercanın şimdiki zamanı süper ama söylicekleri tutmadı desinnn ne oluuuur

en iyi 2 to iki ye baktırdım tam zıt iki şey söylediler ya eee hangisi?? elmira kesinlikle olacak dedi, mercan hayır olmayacak dedi ama ikisi de şimdyi geçmişi bildi, hatta mercan şimdi ve geçmişi daha iyi bildi ben oynamıyorum baktırmicam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…