İstanbul'da Fal - Falcılar

Kizlar fal olayi, bazilarinda birebir cikiyor, bazinlarda ise cikmiyor.. bunu biliyoruz ve tartismaya devam etmiyoruz degil mi? :KK60:

Ben kendi adima, sevgilimden pek umitli degilim her ne kadar umut verselerde. Nedeni ise sabrimin tasiyor olusu. Her ikiside bi kac sefer daha ayrilip barisicagimizi soyledi, ama bu durumda bu iliski cocuk oyuncagina donusmeye basladiki hic haz etmem. Sanirim ben yeni bi sevgili bulup onun icin fal baktirmaya baslasam fena olmucak :KK60: .. saka bi yana benim icin suan Istanbulda kalabilmek en onemli sey, digerleri sanki kendiliginden gelir gibime geliyor. Ask konusunda keske cirkin sansi verseymis allah bana diyorum :p.. hayir herkes annemde dahil olmak uzere, aman alttan al, anlayisli ol diyor! Ya ben! beni kim anlicak!.. ben eski asabi, lafini esirgemeyen, icabinda resti ceken kiz olmak istiyorum, erkekler ancak bundan anliyor cunku!

katiliyorum, ben Onu cok sevdigim icin O inatci diye ben degisip alttan alip kirginliklarimi unutacagim peki bizi kim dusunecek bizim psikolojimiz kalbimiz ne olacak...

selın uzunca yazmıs ama bamlanınca gönderememıs...yazdıklarını bana gönderecek ben paylasırım sızınle sorun olmazsa eger

Biraz sertte olsa mesaj attim, ohhh beee rahatladim dunya varmis. Adamin keyfinin yerine gelmesini beklicez, yok oyle dunyaa! Su acima duygum olmasa coktaaan bitirmistim isini ya! Umarim tekrarlamaz.. Keryneia acima duygun yok, oyle birseyde yok unut bitti gitti!

Son düzenleme:
Site İsmi : Kadınlar Kulübü
Konu Başlığı : İstanbul'da fal-falcılar

Değerli üyelerimiz.
Konu dışı paylaşım yapmamanızı rica ediyorum. Bazılarınız için erkek üyenin burda olması sorun olmayabilir. Ama site kurallarına göre erkek üye yasaktır.

Bu konuda rahatsız olmayan üyeler için bir çok karma site mevcuttur.

Saygılarımla

tek ayak üstünde durma cezam bitti geldim :))) şimdi qereci bazı yorumlar yaptı doğru, bu hem hissi hemde olayların gidişatına göre yorumdu ki soyledikleri doğruydu :)

bundan sonra bana falcı soran olursa seni önercem canım telinide dağıtıcam forumda ona göre :)))

* forum karışmış gene, benim anlamadığım erkeklerin ne işi var forumda alla alla adı üstünde KADINLAR KLÜBÜ erkekler girip buraya ne anlıyorlar. neyse kimin ne olduğu anlaşılır elbet :))

welcome şekerim :KK3:

özlemişdik çılgın şerryi :KK66:

sherry sen bana özelden kimler ne dedi ne dedilerde cikti kimi tavsiye ediyorsun uzun uzuuuunnn anlat lütfen ben sana ceza da vermem:KK34:

simdi bana dedikleride cikar mi yani ne dersin?:KK66:

yaaa bende istiyom sherry kimin ne dediği çıktı

malum bende...mağdurum da ağdurum çok mağdurum mağdurum :76:

sherry sonundaaaaaaa hoşgeldinnnnn naptın bu forum yokluğunda keşfettiğin yeni falcı varmı :)

Kızlar tasula ve sembol can'ı sormuştum kimseden yorum gelmedi :KK43:(
gelecekle ilgili yorumları çıkan var mı?
bir de ben pek tasuladan elektrik alamadım, fal bakarken bir yandan da içeridekilere laf atıyor, zırt pırt çak yapıyor falan filan bana biraz eftirik geldi, siz ne düşünüyorsunuz?

şekercim,
tasula cidden tırı vırı ve büyü işlerine falanda bulaşan bi hatun diye duydum ben...:KK55:
hiç gitmedim ama gidenlerin de çoook çoook tuttuğunu görmedim/duymadım.:KK3:

Değerli üyelerimiz.
Konu dışı paylaşım yapmamanızı rica ediyorum. Bazılarınız için erkek üyenin burda olması sorun olmayabilir. Ama site kurallarına göre erkek üye yasaktır.

Saygılarımla

Herhalde bu mesaj bana yazıldı!! eger yazılmadıysa ben alındım diyelim ama gercek su dur ki! Uye olurken cinsiyetimizi oanyladığımız resmi bir belge gondermiyoruz. Ip adresinden de cinsiyeti onaylayamadığınız icin cinsiyet sıkkını doldurmak insanların durustlugune kalıyor. Banlıyabilrsiniz. Ama banlanmanında hukuk yolu acıktır. Siz insanları banladıkca (neye gore yaptıgınız da supheli) herkes hakkını arar.

Not: ayrıca ben bir bayanım. Ip adresinden de aslında onaylaya bilirsiniz bu ne kadar dogru olur o da mesele cunku bizim evdeki adsl hattı agabeyime ait fakat ben kullanıyorum.

Herkese iyi fallar.

Ben eminim bu konuyu takip eden kisilerin bekledikleri ve istedikleri olacakkkkkkkkkkkk!!! İktidara rağmen!!!

şekercim,
tasula cidden tırı vırı ve büyü işlerine falanda bulaşan bi hatun diye duydum ben...:KK55:
hiç gitmedim ama gidenlerin de çoook çoook tuttuğunu görmedim/duymadım.:KK3:

Anasına bak kızını al, kenarına bak bezini al. 2 hafta evvel hatta 1 hafta gec yazıyorum inatla arayacak dedi ve ben isime takmısken ask dedi. EE aramadı Roza.

Not: Roza Tasula'nın kızıymıs:)

ıyıde burda herkesın ortak sorunlarını paylasıyoruz erkek olsa ne olur lezbıyen olsa ne olur gay olsa ne olur ayrımcılıga ne gerek var kı

konumuz fal sadece fal kısılerın ne oldugu önemli degılkıı

ya dayanamicam sölicem:

tamam katılıyorum burası bir fal/falcı paltformu.
bu işi terapi gibi görenler terapist paylaşıyolar ve bu durum cinsiyet ayrımı yapmaz.
bana da hiiiç fark etmez zaten, herkes kendinden sorumludur çünkü.
amaaaaaaaaaaa arkadaşlar sitenin adı "kadınlarkulübü"
erkekler kulübü olsa adı, sitede prono da dahil her halt paylaşılsa siz/biz bayanlar orda olmak ister miyiz? ben kendi adıma istemem
malum minik depresiv adet olduğundan ve sancısı olduğundan bile rahatlıkla bahsediyo, erkeklerin olduğu bir ortamda bunları konuşurken bu kadar rahat davranıyo muyuz?!!!!
hayır!!!!
sitede cinsellikle, ilk gece, vajina ameliyatları vs ile ilgili yazılar/bölümler var hepimizin yorumları dahil her konuda yazdığımız (özel msg olmadığı sürece) okunuyo. bunu yazan birinin x bir falcıda olmiycak bir adamla karşılaştığında ne hissedeceğini düşündünüz mü????
hayır!!!!
bakın; tartışma platformunun konusu unisex olabilir hak veririm ve ok. burası sanal alem ama sitenin adı tuhaf di mi bi erkek için girmeye???!!!!
yani benim erkek ark./kocam kadınlar kulübünü takip etse ve falcı falcı dolaşsa terk edilme sebebi inaninki...
bir erkeğin "falcıyla" ne işi olur?!!!!!!!!!!!! o nasıl işsiz güçsüz bir erkektir öööle?!!!!
hem hani kadınlar aciz, duygusal, vs vs de erkekler sağlamdı, görmedikleri şeylere inanmıyodu???
hadi merak saldın salaklaştın bi erkek olarak ;
ne halt yemeğe kendini deşifre eder de siteden bahsedersin be şapşal adam?!!!!
yani zaten bu durumda buraya giren erkek kendini bu şekilde ifşa ediyosa süzme salaktır bence...

ha burası sanal alem bunun nasıl önüne geçilir nasıl çözüm bulunur???
bu kısmı da her ufak saçmalıkta bizleri banlayan, 100 msg limiti koymayı bilen veya 10 dak kısıtlaması koymayı düşünen site yönetiminin sorunudur bence!!! ÇÖZÜN SAYIN YÖNETİM BU DURUMU DA RAHATLAYALIM...NASILI SİZİ İLGİLENDİRİR!!!!

neyse herkes katılmak zorunda değil ama benim düşüncelerim bunlar...

ya dayanamicam sölicem:

tamam katılıyorum burası bir fal/falcı paltformu.
bu işi terapi gibi görenler terapist paylaşıyolar ve bu durum cinsiyet ayrımı yapmaz.
bana da hiiiç fark etmez zaten, herkes kendinden sorumludur çünkü.
amaaaaaaaaaaa arkadaşlar sitenin adı "kadınlarkulübü"
erkekler kulübü olsa adı, sitede prono da dahil her halt paylaşılsa siz/biz bayanlar orda olmak ister miyiz? ben kendi adıma istemem
malum minik depresiv adet olduğundan ve sancısı olduğundan bile rahatlıkla bahsediyo, erkeklerin olduğu bir ortamda bunları konuşurken bu kadar rahat davranıyo muyuz?!!!!
hayır!!!!
sitede cinsellikle, ilk gece, vajina ameliyatları vs ile ilgili yazılar/bölümler var hepimizin yorumları dahil her konuda yazdığımız (özel msg olmadığı sürece) okunuyo. bunu yazan birinin x bir falcıda olmiycak bir adamla karşılaştığında ne hissedeceğini düşündünüz mü????
hayır!!!!
bakın; tartışma platformunun konusu unisex olabilir hak veririm ve ok. burası sanal alem ama sitenin adı tuhaf di mi bi erkek için girmeye???!!!!
yani benim erkek ark./kocam kadınlar kulübünü takip etse ve falcı falcı dolaşsa terk edilme sebebi inaninki...
bir erkeğin "falcıyla" ne işi olur?!!!!!!!!!!!! o nasıl işsiz güçsüz bir erkektir öööle?!!!!
hem hani kadınlar aciz, duygusal, vs vs de erkekler sağlamdı, görmedikleri şeylere inanmıyodu???
hadi merak saldın salaklaştın bi erkek olarak ;
ne halt yemeğe kendini deşifre eder de siteden bahsedersin be şapşal adam?!!!!
yani zaten bu durumda buraya giren erkek kendini bu şekilde ifşa ediyosa süzme salaktır bence...

ha burası sanal alem bunun nasıl önüne geçilir nasıl çözüm bulunur???
bu kısmı da her ufak saçmalıkta bizleri banlayan, 100 msg limiti koymayı bilen veya 10 dak kısıtlaması koymayı düşünen site yönetiminin sorunudur bence!!! ÇÖZÜN SAYIN YÖNETİM BU DURUMU DA RAHATLAYALIM...NASILI SİZİ İLGİLENDİRİR!!!!

neyse herkes katılmak zorunda değil ama benim düşüncelerim bunlar...

bazı forum sitelerinde kimlik numaranla üye oluyorsun yani gerçekten kim olduğun bilinerek kabul ediliyorsun keşke burdada olsada herkesin bayan olduğundan emin olsak..

Değerli üyelerimiz.

Saygılarımla

YUkarıdaki mesajımı aşağıdaki gibi düzeltiyorum :

Konu dışı paylaşım yapmayın!...

ayyh neler olmus burda neler
kımlık numarası cok mantıklı uye kabulu ıcın..
neysem yarın bı degısıklık olmazsa maltepede ergune gıdıcez
aksam paylasırız neler oldugunu
sevgıler kızlar ıı gecelerr

bu arada buyuk bulusmayı yapacaksak onceden bı tarıh belırleyıp uygunlugunu tartısalım, ben de gelırım :KK56:

X