İstanbul'da Fal - Falcılar

birazdan açıklamamı yapıyorum.

Eğer doğru anladı isem üyemiz erkek öylemi.Ama adı selin ve buraya erkek üye yasak.Adı üstünde kadınlarkulubu

fuuffuk demıstı elmıra 4 ay önce gelmıs dıye bende gecmısı okudum hatırlıyorum cunku 4 aydan fazla oldu ona ınsanlar baktıralı,ayrıca reklam yaptıgı ıcın sahte üyelikten dolayı bırılerı de yakalanmıstı hem mercan ıcın hem elmıra ıcın valla babamın oglu degılse sahsen kımsenın reklmaını yapmam burda demekkı var bır ıss

ayrıca hepımız bılıyoruz selının erkek oldugunu kime ne zararı var arkadaslar...kk da sadece kızlar yok erkekler de var onlarında paylasıcak seylerı var bunda sakınca yok sonucta konu fal baktıran kız olur erkek olur ne fark ederkı...onun da bızım gıbı derdı var ve paylasıyor herhangı bırımıze saygısızlık yapmadan....

ve gelelım elmıraya nerden bılıyormus telefondakı erkegın selın tortum oldugunu,enteresan kımse sormuyor nedense....

numarayı nerden bulmus....nerden panıklemıste gırmıs uyelık almıs buraya yazmıs....
telefondakı kaba yaslı amcaydı dıyor ama emıne onun ıcın temız yuzlu kıbar bır cocuk dıyorr

ayrıca kendıne fal baktıran bırının adını ıfsa etmek te cok ıyı bır davranıs olmasa gerekkk

Eğer doğru anladı isem üyemiz erkek öylemi.Ama adı selin ve buraya erkek üye yasak.Adı üstünde kadınlarkulubu

ıyıde burda herkesın ortak sorunlarını paylasıyoruz erkek olsa ne olur lezbıyen olsa ne olur gay olsa ne olur ayrımcılıga ne gerek var kı

konumuz fal sadece fal kısılerın ne oldugu önemli degılkıı

evet haklısın bu konuda.yanlız ben şahsen bilmiyordum arkadaşı ama bu zamana kadar herhangi bir rahatsızlığım olmadı.yanlız site yönetimine rica ediyorum üyeliğni iptal etmesinler en azından açıklamasını merak ediyorum.elmira nın neden böyle bişey yaptığını öğrenmek istiyorum çünkü

Ya erkeklerin okumasını istemediğimiz dışarıya kapalı olan bölümler.Kadın olarak üye olunca dışarıdan okunmayan bölümleride okuyorlar

daha önemli bir şey var selının numarası elmırada ne arıyor bu numara mercan da var ıse sadece elmıraya nasıl gıdıyor....ve elmırayla mercanın falı aynı ıse eger bu ıste bır garıplık yokmuuu

kafamiz cok karisti... selintortum bir aciklama yapinca herseyi durustce anlatirsa belki hersey netlesir..

benim iyice kafam karıştı ya....offf selinin numarası elmirada değilde mercan damı çıkmış nedir yani

adı üzerinde kadınlar kulubü.
erkek üye olması yasak, cok merak ediyorsa karma bir siteye üye olur. sahtekarlığa lüzum yok.
ben rahatsız olurum. bir erkek kadın taklidi yaparsa.
ve sitenin kurallarından biri bu!
elmira konusunda gittiğimde yorum yaptım,düşüncelerimle ilgili yorum yaptım. başka hiç birşeye karışmadım.
ben bugün kendisiyle konustum bana açıklamaları mantıklı geldi ve savunmaya geçmeden gene susuyorum.
elmiraya gittim ! beni tatmin etti!
angel sen begenmediğin için begenilmeyecek diye bir şey yok !
niye garip geliyor bu sana anlayamadım!
emineyi bir eleştirdik daraağacına asmadıgınız kaldı bi , ee o zaman ?
siz begenince tamamda biz begenince mi kötü
otoritemisiniz yahu!

afedersiniz ama konunun .oku çıktı.
size iyi paylaşımlar.
topiçten cıkıyorum ve bir dahda girmiyorum.

Evet sonunda kotu de olsa benden çıkan bir fal haberi!!

Daha evvelki mesajlarımda söylemistim. İsimde hic bir sorun yokken İlk gittiğim Pen cafe Yeter is degişikliği demişti. yok olmaz dedim ve diğer falcılarda aynı sekilde soylemeye devam etti. Ve ben gecen hafta istifa ettim ve bugun de islemleri bitirdim (devlet memurlugu olayı) Su baska isler olmasına ragmen istedigim gibi bir is gorunmese bile ufukta ki eminim bir gun olacak. Simdiye kadar butun gittiğim falcılar bildi bunu (gittigim falcılar eski mesajlarımda var)

Kıssadan hisse: bu olduysa, eskisi de doner sanırım. Hayatta olmaz demeyin, insan yasayarak olacakları goruyor.

Not: bugun besiktas sembol Elif'e baktırdım fakat vasat bir faldı. (hos bilemem 15 gun sonra soyledikleri cıktıda diyebilirim fakat davranıs tarzı ve musteri memnuniyeti kotuydu)

Sevgiler.

ne alakası var ben begenmedım,sen begen herkes begenmesın onemlı olan bana bakıp bakamadıgı sana guzel bakmıs benı ılgılendırırmı ben kulagımla duyduguma bakarım....sız begenın gıdın

ben elmıraya degıl selıne ınanıyorum.....mercan daha once burda kac kere kazen tarafından yakalandı ya bagı varsa dıyorum mercan dakı tel no nasıl elmıraya gectı dıyorum

yanı elestırmeyelımmı,sorgulamayalımmıı 75 tl lık fal bak sonra 1 sey bıle bılemeyınce ben burda susayımmı bu mudur.....

elmira aciklama yapti selintortum da aciklama yaparsa daha net degerlendirebilecegiz bekliyoruz
ama yok

Evet bu konunun cılkı cıktı hicbir zaman bilemeyiz bunu kim kadin kim erkek bazen mesajlardan kelimelerden anlayabiliriz fakat siteye üye olunurken cinsiyet kontrolu yapılmıyor insanlarin durustluğune bakılıyor sadece.

alllah allahhh aylardır yorumlarını dınledıgınız ınsan dıyelım kı erkek ne zarar verdı sıze asıldımı,terbıyesızlık mı yaptı,adamın da sızın gıbı derdı var paylasıyor...11 mesajı olan uye katılıyorum yazmıs ee yanıı yok martık neye katıldınnn ne paylastın selınle de rahatsız oldunnn ee yanııı

Kizlar fal olayi, bazilarinda birebir cikiyor, bazinlarda ise cikmiyor.. bunu biliyoruz ve tartismaya devam etmiyoruz degil mi?

Ben kendi adima, sevgilimden pek umitli degilim her ne kadar umut verselerde. Nedeni ise sabrimin tasiyor olusu. Her ikiside bi kac sefer daha ayrilip barisicagimizi soyledi, ama bu durumda bu iliski cocuk oyuncagina donusmeye basladiki hic haz etmem. Sanirim ben yeni bi sevgili bulup onun icin fal baktirmaya baslasam fena olmucak .. saka bi yana benim icin suan Istanbulda kalabilmek en onemli sey, digerleri sanki kendiliginden gelir gibime geliyor. Ask konusunda keske cirkin sansi verseymis allah bana diyorum .. hayir herkes annemde dahil olmak uzere, aman alttan al, anlayisli ol diyor! Ya ben! beni kim anlicak!.. ben eski asabi, lafini esirgemeyen, icabinda resti ceken kiz olmak istiyorum, erkekler ancak bundan anliyor cunku!

gerçekten saçma oldu ama.eğer konuyu bilen arkadaşlar varsa selin le alakalı lütfen bizi aydınlatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…