sherry yaramazlık yaptı tek ayak üstünde kalma cezası almıştı :)) evet doğru biraz da aileden geçiyor bilhassa anneden falcıların bir kısmı da bu yeteneği geliştiriyorlar...
zeynebe bulaşmayın evini polisler başmış son aldığım habere göre: ) hoş o kadına öyle birşey olmasına hiiiç şaşırmadım dolandırıcının teki kendisi.....
buradaki erkekler konusundada hiiiç şaşırmadım....her zaman olduğu her halttan korktukları gibi kimilik ifşadanda korkuyorlar....
zaten o kdr falcı seven erkek pek normal gelmiyor bana....bizim yaptığımızında normal olmadığı gibi...
son günlerde yaşadıklarım ve ne yazık ki çıkan fallar yüüznden allak bullak oldum....çünkü kötü ne dedilerse çıktı....ben işin içinden çıkamıorm çorba oldum kendinize dur deyin..
yoksa benim gibi dibe vurursunuz benden demesi!
:)))))) bu zeynep benim tanıdığım zeynep mi :)))) ahahahah koptum neyse allah korusun acaba gecen savcılıkda ifade veren o muydu?
kuzuuuuuuuu dibe vurmak yok, hep daha güçlü olacaksın sen neeleri atlattın unutmaaaaabence kardeşini örnek almalısın herşeye keyifi yonunden bakıoo sende oyle ol, ayakta dimdik dur... sefiom sni
silentblood fark ettim ki benim yokluğumda sende girmemişsin benim yasımımı tutuodum canım :))) ayy özlemişim TEK SOSYAL PLATFORMUM OLAN forumu ahahahahahhaahah
kızlar, benim sizlere önereceğim falcılar elmira, emine abla, burcu ve tabiki olgudur. bu arad selma toprakta çok güzel fal baktı bana. ablam mercana baktırdı oda iyiydi. bu falcılar arasında beni en çok etkileyen elmiradaır çünkü ayrılık nedenimize kadar soyledi bana burağın adını direkt verdi ki bana telde fal baktı. ama olgunun yerini tabiki kimse alamaz :))
bana hepsi aynı şeyi soyledi dolayıysla hepsinin soledikleri çıktı. eskiden olsa sole oldu bole oldu diye yazardımda iki kez ceza alınca hevesim kaçtı :))
Elmira'nin bi dedigi bugun cikti, bundan sonraki gelismeleri merakla bekliyorum..
sherry sen bana özelden kimler ne dedi ne dedilerde cikti kimi tavsiye ediyorsun uzun uzuuuunnn anlat lütfen ben sana ceza da vermem
simdi bana dedikleride cikar mi yani ne dersin?
senin bildiğin zeynep evet....alnım açık başım dik....artık ağlamak için bile sebep yok...bir çaresi bulunur elbet bir uyuyup uyanalım
oleyy çok sevındımm:=)) kızlar gerçekten buluşalım gelmeyen erkek olsun :))
nasıl bir olay çıktı keryneiacım esas olaydan önceki olay gibi bişeymi?Elmira'nin bi dedigi bugun cikti, bundan sonraki gelismeleri merakla bekliyorum..
arap melahat nerede tam olarak ve kaça bakıyo acaba ?kızlar 2 gündür arap melehatı soruyorum ama cevap veren çıkmadı.ben bugün gittim .sizinlede paylaşmak isterimm .fal baktırmayı seviyorum ama cafelerdeki falcıları ınanadırıcı bulmadıgım gibi enerji meselesi olduguna inanıyorum.
bugün arap melehata ani bir kararla gittimm adını 2 kuuşak büyük kişilerden duymuştum.^harflilerle bakıyo ve tam 1 saatten fazla süren bir bakım oldu.tek kelimeyle mukemmel diyorumm.bizden önce baktırsan kişiye inanılmazdıı herşeyini bildi kadının sıra bana geldiğinde çok heycanladım.duymak istedikelrimi söyledimi hayır ama kadın bu işin üstadı diyebilirim herkez ömründe birkez baktırmalı.köşe yazılarına konu olucak kadar iyi.arap melehat diyorum 40 yılık falcıı!!!!!çok başarılıayrıca sizin yönlendirmenize konuşmanızada izin vermiyoo...
kızlar 2 gündür arap melehatı soruyorum ama cevap veren çıkmadı.ben bugün gittim .sizinlede paylaşmak isterimm .fal baktırmayı seviyorum ama cafelerdeki falcıları ınanadırıcı bulmadıgım gibi enerji meselesi olduguna inanıyorum.
bugün arap melehata ani bir kararla gittimm adını 2 kuuşak büyük kişilerden duymuştum.^harflilerle bakıyo ve tam 1 saatten fazla süren bir bakım oldu.tek kelimeyle mukemmel diyorumm.bizden önce baktırsan kişiye inanılmazdıı herşeyini bildi kadının sıra bana geldiğinde çok heycanladım.duymak istedikelrimi söyledimi hayır ama kadın bu işin üstadı diyebilirim herkez ömründe birkez baktırmalı.köşe yazılarına konu olucak kadar iyi.arap melehat diyorum 40 yılık falcıı!!!!!çok başarılı
ayrıca sizin yönlendirmenize konuşmanızada izin vermiyoo...
zeynebe bulaşmayın evini polisler başmış son aldığım habere göre: ) hoş o kadına öyle birşey olmasına hiiiç şaşırmadım dolandırıcının teki kendisi.....
buradaki erkekler konusundada hiiiç şaşırmadım....her zaman olduğu her halttan korktukları gibi kimilik ifşadanda korkuyorlar....
zaten o kdr falcı seven erkek pek normal gelmiyor bana....bizim yaptığımızında normal olmadığı gibi...
son günlerde yaşadıklarım ve ne yazık ki çıkan fallar yüüznden allak bullak oldum....çünkü kötü ne dedilerse çıktı....ben işin içinden çıkamıorm çorba oldum kendinize dur deyin..
yoksa benim gibi dibe vurursunuz benden demesi!