İstanbul'da Fal - Falcılar

aman allah'ım bomba bu yaaa......
Zaten burda erkeklerin olduğu biliniyordu daa...bben bu kadar da muhabbete girmezler zannediyordumm..şaşkınım

bende gelicemm amaa.....
şöyle buluşup kız kıza bi kahvaltı muhabbeti yapalım deniz kenarı olsun lütfen.deniz hem negatif elektriğimizi alırr...cevap yazın tamam mmıı

kızlar bencede bı kahvaltı ayarlayalım..gelmeyenler erkekmıs der konusmayız:))))))))))

bıde bu nıcklı arkadasın gecmıste yazdıklarını kolay yoldan lıstelı bı halde okuyamıyomuyuz?

slmlar TPHPMC ye safça burdan dua yazmıştım da ceza aldım neyse geçti burdayım şimdi,elmira hanım bişiler yazmış bence önce elmira hanımı aramak gerek o mu bunu yazan eğer olay bu şekilde olduysa kimse kusura bakmasın yuh dyorum,ayıp yha milletin hiç işi gücüyokmu ALLAH aşkına yaa.burada bişiler paylaşıp birbirimize destek oluyoruz.bence elmira hanımın dediği gibi rahatsızlığı var heralde ALLAH şifa versin .

XENA001
XENA001
ceza aldım az önce yazdığım gibi ama sözümden dönmedim her ne kadar karanfil takmasam da cumratesi olgu nun bulunduğu cafe ye gttim ama orada ki bayan olgunun rahatsızlığının bi süre daha sürceğini pazartesi yada salı tekrar gelin yada arayın dedi .aramadım bugün işim olduğundan .ama arıycam sen de baktıramamışsındır istersen tekrar konuşup gideriz okto?

üzgün olmaz mı ayıp denen bişiy var ya ama onun selin olduğunu nerden biliyor merak ettim
bi arkadaşımız demiş kahvaltı yapalım gelmeyen erkektir konuşmayalım diye ,katırlıyorum :)yapalım hava ısınsın iice .

bende gelicemm amaa.....
şöyle buluşup kız kıza bi kahvaltı muhabbeti yapalım deniz kenarı olsun lütfen.deniz hem negatif elektriğimizi alırr...cevap yazın tamam mmıı
yapalım derim ben..
aman allah'ım bomba bu yaaa......
Zaten burda erkeklerin olduğu biliniyordu daa...bben bu kadar da muhabbete girmezler zannediyordumm..şaşkınım

eminenin dediğini hatırlıyo musun ?
forumdan ona gidern erkek!
ben bi elmirayı arıcam kızlar.

evet nickini nerden anlamis?

Ya arkadaslar takilmayin bu kadar, erkekse erkek sallayin gitsin. Sorunlari varmis belliki acikcasi onun bu durumuna daha cok uzuldum, insanlar caresizlikten falcilara gidiyorlar. Yaptigi hilekarliksa ve vicdani rahat ediyorsa bu onun sorunu bizimkisi hic olamaz. Elmira'da uzulmesin bence bos yere, burda onu seven sevmeyen insanlar olucaktir, oyun yapan durust olan insanlarda. Ama insanlarin icinde kotuluk varsa bu ancak kendilerine zarar verebilir. Ben bunu bilir bunu soylerim!

Astrozoom: Astroloji, Burlar, Doum Haritas, Yldz Haritas, Ykselen Bur, Ykselen Bur yorumu, Ay burcunuz, nllerin Yldz Haritas,Ykselen Bur Hesaplama
bu linkden ücretsiz de alabilirsin, ama yorumunu kendin yapman gerekiyo, vaktin varsa dene derim, hem sembolleri öğrenip yorum yapayım derken astroloji öğreniosun az çok zevkli oluyor :)

canım evet ya çok üzüldüm ben..çoğu zaman bu editöre kızıyorum zaten.hoşgeldin bu arada:)))
sheryy sen de hoş geldin.gerçekten çok sevindim burak'la barışmana..bende artık barışmak istiyorummm...hepimizzzzz barışalımmm

saol cnm hoşbulduk ,olsun duayı yazdım ya oh canıma değsin:26:
ama bilmiyodum ceza alcağımı o ayrı
inşallah işine yaramıştır ,ceza alsam da takip ettim ya yine bi kaç falcı ismi çıkmış defter kabardı o diilde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…