İstanbul'da Fal - Falcılar

minikim ben fal bakmıyorum kii :)

6.his şeysini dediydim onada fal diyom ben

crazydaisy istiyosan ben götürem seni elmiraya gitmişken bende bi iki soru sorarım.
akşam konuştum epey. üzülmüş. ben sevdim o kadını
zaten sesinin tınısına kanıp gitmiştim ya

YAŞASINNNNN ! Eğer istersen çok sevinirim, hem tanışmış oluruzzzzz Ama tut ki seninle bululamadık, ben çarşamba 4'ten itibraen orada olucam, orada mutlaka görüşürüz o zaman

YAŞASINNNNN ! Eğer istersen çok sevinirim, hem tanışmış oluruzzzzz Ama tut ki seninle bululamadık, ben çarşamba 4'ten itibraen orada olucam, orada mutlaka görüşürüz o zaman

ben fala gitmicem h.içi çalışıyorum hem
dur özelden mesaj atam dilimin döndüğünce tarif edeyim.
şu buluşmayıda organize edek
gelmeyen erkek olsun

Merhaba kızlar .. duaları araştırıyordum. gece ve yatsı arası bin ihlas okuyanın her dileği gerçekleşir yazıyordu paylaşayım dedim şekerler.. bu gece uykusuzum kendime söz verdim bütün gece okuyup öyle sabahlıycam

kızlar soranlara 40 tl
kurtuluşun son durağında iniyorusunuz orda kime sorsanız söyler.kilise var hatta

Merhaba, Şebnem'in söyledikleri henüz gerçekleşmediği için alakasız gelmiş olabilir. Bekleyip görmek lazım. Bana Şebnem'in telefonunu özel mesaj olarak atabilir misiniz?

miniğim sana mail attım :)

bende cevap verdim ki :)
çok pis hızlıyımdır

keynerianın yolladığı duayı yarın akşam okucam. malum dönem derkene okuyamadım. yarın akşam üstüne 2 rekatta nafile namaz mı kılsam acep.
adam beni dindar yapcak,sayemde cennete gidicek he

Gülsün Hanım (Göztepe'de evinde bakıyor)
Arzu Hanım (Üsküdar ve Kadıköy'deki kafelerde bakıyor)

daragaya7 bahsettiğin şebnem hanımın telefonu varsa özelden rica edebilirmiyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…