İstanbul'da Fal - Falcılar

Ha bunun akabinde Emine ablanin soyledigi birseyide ogrenmis bulundum.. Emine abla ile Elmira bayagi birbirlerini tamamliyolar caaanimm

Ha bunun akabinde Emine ablanin soyledigi birseyide ogrenmis bulundum.. Emine abla ile Elmira bayagi birbirlerini tamamliyolar caaanimm
bende de öyle oldu .... ama ufacık farklar var tabı ilerde nerede yaşayacağım gibi :)) bakalım 3 yıl sonra hangi şehirde olcam :))

bende de öyle oldu .... ama ufacık farklar var tabı ilerde nerede yaşayacağım gibi :)) bakalım 3 yıl sonra hangi şehirde olcam :))

Sen nerde yasamak istiyosun peki, ben Istanbul ISTANBUL IsTaNbUL!!!.. tum falcilar en olumlusu olumsuzu bu konuda Istanbul dedi ve ben annemle nasil arayi yapicam onu dusunuyorum kara kara :) Benim icin dua edin, cok gecerli bi senaryo yazmam lazim

Sen nerde yasamak istiyosun peki, ben Istanbul ISTANBUL IsTaNbUL!!!.. tum falcilar en olumlusu olumsuzu bu konuda Istanbul dedi ve ben annemle nasil arayi yapicam onu dusunuyorum kara kara :) Benim icin dua edin, cok gecerli bi senaryo yazmam lazim
benım içinde edin bu hafta için
istekten ziyade evlilik bağlantılı benımkı.... neresi olursa olsun ben sevdığımle mutlu oluyum yeter :)))

arkadaslar bana bırı elmıranın telını ve adresını atabılır mı nerede oturuyor bu elmıra hanım k bakmayın telden gırdgm ıcın o kdr gecmıse bakamıyorum acıl cvp atarsanız cokk mutlu olurumm

Ucuz dedigin 100 tl civarındaysa ben sana bir adres veriyim geçen sene ben bu fiyata oldukca detaylı bir yorum yaptırmıstım, ilgilenirsen özelden mesaj atabilirsin

Kızlar tasula ve sembol can'ı sormuştum kimseden yorum gelmedi (
gelecekle ilgili yorumları çıkan var mı?
bir de ben pek tasuladan elektrik alamadım, fal bakarken bir yandan da içeridekilere laf atıyor, zırt pırt çak yapıyor falan filan bana biraz eftirik geldi, siz ne düşünüyorsunuz?

uzuldum tabı falcılara gıdıyoruz ama onların soyledıklerı gıbı davranmıyorum

3 mesaj sonra özel hakkımı elde edeceğim ben yollarım :)
cnmm ya bnada elmıranın nosunu atabılır mısınn?? Atarsan smdıden cok tesekkur ederm ya arkdslr nlr erkn yrdmcı olun bna ztn tlfndn ıntrnte ck zor grıyrm bı msj atana kdr cnm ckıoo bde su tasula abla km onun no su vrsa onuda atabılene cokk tesekkur edrmm smdıden hpnzı kocmann opuyrmmm:)))

evett artık atabılırım şükür 100 bununla :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…