İstanbul'da Fal - Falcılar

okudumda bıraz eskılerde,,sheryy nıye yazamamıs baya bı sure? ve ben ınanıyorum oyle cok hıssedenlerın olduguna elektrık olayıda dogru ya

sen ne hissediyosun yorumunu alayım :)) yada msnden bak bana bi fal umutsuzca beklemek ne kadar kötü
canım ben fal bakmıyorum senı tanıyorsam senin anlattıklarından olcakları hissedebiliyorum ama yıne de eğer özel mesaj hakkın varsa hikayeni yaz belki birşey çıkar :)

okudumda bıraz eskılerde,,sheryy nıye yazamamıs baya bı sure? ve ben ınanıyorum oyle cok hıssedenlerın olduguna elektrık olayıda dogru ya
sherry yaramazlık yaptı tek ayak üstünde kalma cezası almıştı :)) evet doğru biraz da aileden geçiyor bilhassa anneden falcıların bir kısmı da bu yeteneği geliştiriyorlar...

Kızlar,

göztepe de anything goes diye bir yer biliyo musunuz?
reklama gircek die yusf yusufum ama internette bi kampanya yapmışlar "ucuza" harita çıkarıyolarmış...
ucuz fiyatı da bi elmira kadar...efektif midir bilemedim?:26:

fikri olanlar paylaşırlarsa sevindirik olurum....

kampanya bitmeden kestane kebap acele cevap ltfn hanımlar

nasıl tanıscazkı?:)
işte dediğim gibi yüzyüze tanımam lazım ama madem özel mesaj yoluyla konuşuruz az kaldı hakkım olmasına öyle bir bakarım birşey çıkcak mı şartları zorluycam ama şunu söylüyüm ben çekiniyorum ınsanlara olcak olmuycak gibi şeyler söylemekten üzülürüm çünkü... o yuzden falcıları anlamıyorum pat pat atıp tutuyorlar şaka mı bu...hayattaki işaretleri takıp etmek lazım o yuzden en doğrusunu herkes önce kendı bilir :))

evt nm cok haklısın ama ıste ınsan bazen dısarıdan bırınden bısıyler duymayı ıstıyo..terapı gıbı bısıy..ama bunu somuren ınsanlarda yok degıl ıste..

canım ben fal bakmıyorum senı tanıyorsam senin anlattıklarından olcakları hissedebiliyorum ama yıne de eğer özel mesaj hakkın varsa hikayeni yaz belki birşey çıkar :)

:)) saol tatlım özel mesaj hakkım yok maalesef kader diyip bekleyeceğiz ne yapalım hakkımızda hayırlısı neys rabbim onu versin

tanışabilirikte yüzyüze daha iyiyim dersene
tanışabılırız ben varım :))) bu hafta benım biraz duygusal yoğunluğum var bir atlatayım hemde fallarımda söylenen bir süreç.. bu haftanın nasıl gececeği fallarımda söylendiği gibi mi gececek görceğiz sonucu yazarım :))

bende varım
sen duygusal yogunluğu atlat, bende şu olumsuz ruh halinden kurtulam o arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…