sherry e sorun ona dediklerim çıkmış mı ispatı sherry dir :))
fal dan ziyade yüzyüze geldiğimiz anda biraz konuşunca hissederim olcakları ve olur o yuzden arkadaşlarıma olumsuz şeyleri söyleyemıyorum ... ama herkesi hissedemem o yuzden falcıların birine tutturup diğerine tutturamamasını anlyıorum :))
canım ben fal bakmıyorum senı tanıyorsam senin anlattıklarından olcakları hissedebiliyorum ama yıne de eğer özel mesaj hakkın varsa hikayeni yaz belki birşey çıkar :)sen ne hissediyosun yorumunu alayım :)) yada msnden bak bana bi fal umutsuzca beklemek ne kadar kötü
canım ben fal bakmıyorum senı tanıyorsam senin anlattıklarından olcakları hissedebiliyorum ama yıne de eğer özel mesaj hakkın varsa hikayeni yaz belki birşey çıkar :)
sherry yaramazlık yaptı tek ayak üstünde kalma cezası almıştı :)) evet doğru biraz da aileden geçiyor bilhassa anneden falcıların bir kısmı da bu yeteneği geliştiriyorlar...okudumda bıraz eskılerde,,sheryy nıye yazamamıs baya bı sure? ve ben ınanıyorum oyle cok hıssedenlerın oldugunaelektrık olayıda dogru ya
hep meşgul çalıyor, açan yok
ozmn fal bakıyodur:S bılmıyorumkı cnm...
isteyebilirsin ama önce tanışmamız lazım tek şart bu olayların ayrıntısına bile gerek yok :))
isteyebilirsin ama önce tanışmamız lazım tek şart bu olayların ayrıntısına bile gerek yok :))
işte dediğim gibi yüzyüze tanımam lazım ama madem özel mesaj yoluyla konuşuruz az kaldı hakkım olmasına öyle bir bakarım birşey çıkcak mı şartları zorluycam ama şunu söylüyüm ben çekiniyorum ınsanlara olcak olmuycak gibi şeyler söylemekten üzülürüm çünkü... o yuzden falcıları anlamıyorum pat pat atıp tutuyorlar şaka mı bu...hayattaki işaretleri takıp etmek lazım o yuzden en doğrusunu herkes önce kendı bilir :))nasıl tanıscazkı?:)
işte dediğim gibi yüzyüze tanımam lazım ama madem özel mesaj yoluyla konuşuruz az kaldı hakkım olmasına öyle bir bakarım birşey çıkcak mı şartları zorluycam ama şunu söylüyüm ben çekiniyorum ınsanlara olcak olmuycak gibi şeyler söylemekten üzülürüm çünkü... o yuzden falcıları anlamıyorum pat pat atıp tutuyorlar şaka mı bu...hayattaki işaretleri takıp etmek lazım o yuzden en doğrusunu herkes önce kendı bilir :))
tamam canım elımden gelenı yapacağım don't panıc :))qereci huuu sesim geliyo mu bende istiyorum
canım ben fal bakmıyorum senı tanıyorsam senin anlattıklarından olcakları hissedebiliyorum ama yıne de eğer özel mesaj hakkın varsa hikayeni yaz belki birşey çıkar :)
tamam canım elımden gelenı yapacağım don't panıc :))
tanışabılırız ben varım :))) bu hafta benım biraz duygusal yoğunluğum var bir atlatayım hemde fallarımda söylenen bir süreç.. bu haftanın nasıl gececeği fallarımda söylendiği gibi mi gececek görceğiz sonucu yazarım :))tanışabilirikteyüzyüze daha iyiyim dersene
tanışabılırız ben varım :))) bu hafta benım biraz duygusal yoğunluğum var bir atlatayım hemde fallarımda söylenen bir süreç.. bu haftanın nasıl gececeği fallarımda söylendiği gibi mi gececek görceğiz sonucu yazarım :))